BLOGGPAUS.

hejhej, orkar inte blogga, så jag tar en liten bloggpaus, får se när jag skriver igen :D
kram!

FOTBOLLSAVSLUTNING

hejhej! igår till idag sov jag hemma hos emma! melinn skulle oxå sova med oss, fast hon vart sjuk på kvällen så hon åkte hem. men innan melinn åkte hem så hann vi vara ute och ha trevligt :D vi träffade anna och massa flera! supermysigt kväll! idag så var jag på fotbollsavslutningen i hällberga, trevligttrevligt!



det silvriga priset är från fotbollsavslutningen i ärla, som var förra helgen. det andra är från idag :D
KRAM


HAR TRÅKIGT...

har tråkigt och vet inte riktigt vad jag ska skriva om, så det får bli en bild på mig och Melinn!



KRAM


lights will guide you home


älskar dig


UNDERBART!

hejhej! har precis gjort lite läxor och sånnan saker, och just nu kollar jag in sportscamps hemsida! ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD! asså shit vad roligt det kommer bli i sommar! :D:D längtar redan! så jäkla roligt! träffa massa nya kompisar och bara ha kul!   




PUSSHEJ!


TAGGA TAGGA TAGGA!

hejhej! sitter just nu och chattar med rasmuus, melinn, elin och emma! idag har jag vart i skolan, kanska kul, sen har jag inte gjorde så mycket mer idag..
imorgon är det skola och FREDAAG! ska bli kul :D efter skolan, ska jag sova hos emma med melinn! taggataggatagga! :D men jam vet inte riktigt vad jag mer ska skriva.. så det får väll bli en bild tror jag, om jag hittar någon xd pusshej!


saknar tiden...


MÅSTE KÖPAS..

hejhej! dagen har vart trevligt :D vart i skolan och lite så, sen elevens val, sen konfirmation :D och just nu kollar jag på sånnt som behöver köpas.. typ jacka, vantar, foundation, en vit stickad tröja, underkläder, och massa mer... puss hej!



HOOT


MADE OF


超居心地の良い

hejhej! gårdagen vad supermysig, dagen började med att pappa, jag och lillebroor åkte och bytte mina skor, för mina gick sönder... sen åkte vi och hanlade mat. när jag kom hem ringde jag melinn och vi gick ut en sväng, då träffade vi rasmus och alex, var med dom, gick hem till rasmus, för det var skitkallt! sen gick jag hem och åt, tog på mig vinterjackan och gick ut igen, fast då var det bara jag, rasmus och alex ute :) vi var ute ett tag, sen gick vi hem till rasmus, kollade lite film och sen cycklade jag och alex hem. idag ska jag nog städa lite och ta det lungt, imorgon är det skola.. men ja, har inte så mycket mer att säga, så ni får hade så bra! KRAM


orkade inte ta egen bild..


地獄のような偽の

hejhej! har precis duchat och ätit lite frukost. Gårdagen var askul! fick sluta skolan 13.20, då stack jag, melinn, krestina och wilma ner på stan, köpte massa godis, gick runt och kollade lite och hade superkul! sen åkte jag och melinn till ärla, och på bussen träffade vi wille och felix, som även följde med mig och melinn hem till mig, och sen vände dom, lite onödigt, men det var ju trevligt! jag och melinn kollade iallafall på film och tjockade i oss massa med godis, sen gick vi ut, träffade Rasmus, Alex, Max, Carl, Niklas, vi var typ både på homies och ute, hade iallfall skitkul! det var typ lite om gårdagen :)
och förästen så har mina nya fina skor gått sönder! inte kul alls, jag gillade dom skarpt. Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, får se :) men ja, det var nog allt! hade så bra KRAM


STILL LOVE YOU

hejhej! har inte skrivit på ett tag, men har helt seriöst inte orkat -.- har precis pluggat till spanska som är imorgon, inte så kul. ja, idag har jag vart i skolan, hände inte så mycket speciellt, förutom att någon hade bajsat på toaringen, och det var den bästa toan i spåret, så ja.. det var fan inte kul! xd men ja, imorgon vet jag ej vad som händer, hittar väll på någonting. jag vet faktiskt inte vad jag ska säga, så ja, ni får hade så bra! KRAM


blir så glad av att höra denna låt! :D tänker på massa saker då c: