BILDER

Hejsan! sitter just nu och lyssnar på musik, riktigt härligt! Min dag har varit toppen! har umgåtts med släckten och sen har jag även varit med Melinn och Elin, det var mycket trevligt det. imorgon ska jag vara med Jocke ett tag, sen blir det att gå ut och vara med kompisar, sen ska jag sova över i Melinns husvagn igen, mys mys! Så jag tror morgondagen kommer bli riktigt bra, hoppas det blir lika bra väder som idag, har ju varit riktigt skönt och varmt ute, nu känner man att sommaren börjar komma lite smått, iallafall i dethär läget. Fast jag har verkligen ingen aning om vad man ska ha på sig, ifall man ska vara lite "finare" klädd, eller om man ska ha typ mjukiskläder, hmm..? ja det återstår att se helt enkelt imorgon hur det blir. Förresten lovade jag ju lite bilder från gårdagen, tog många mer men jag orkar inte ladda upp så många just nu. men ni får ha en bra kväll allihopa! pusshej!

Söndag

Hej, blev tyvärr ingen uppdatering igår när jag kom hem, jag orkade tyvärr inte. Men vi hade iallafall kul och så. Lite bilder kommer senare.
Nu alldeles snart ska jag nog gå ut och hjälpa pappa med nåt ute, skolan ska ju samla ihop pengar till Rumänien. Sen ska jag väl umgås med alla här hemma och så. Min moster och kanske två av mina kusiner kommer senare, riktigt trevligt.

Nej men nu ska jag göra mig i ordning och bege mig ut. Vi hörs senare. Pusshej!


vecka 29, då jävlar!

inte exakta tiden, efter som att jag skärmklippte, och tiden går ju, men det är iallafall 57 dagar och en timme kvar till sportscamp startar, men efter som att jag ska dit vecka fyra så får man ju lägga till några dagar. men fyfan vad jag är taggad! aaaaaah!

0642

Hej. Min kväll igår var riktigt bra! Jag och Emma röjde verkligen loss på discot! Efter det så gick vi till kiosken, köpte lite onyttiga saker, gick till skolan, satte oss på en bänk och åt upp allt. Vi spelade även lite fotboll med några andra, eller jag spelade inte, jag kollade bara på, men det var kul iallafall. Så min kväll blev väldigt lyckad.

Idag ska ju släkten komma hit, så ska vi fira farfar, trevligt. Kommer ju massor som man inte träffat på jätte jätte länge, så det ska bli super!
Jag tror vi ska åka iväg nånstans och göra nåt speciellt men jag vet inte vad.

Imorgon ska släkten också vara här, har ingen aning om varför, men det blir väl kul det med. Skulle varit med Jocke då, men så blev det inte. Riktigt synd är det för jag saknar honom så himla mycket! ❤ Har ju inte träffat honom på en vecka, eller jag har ju träffat honom lite i skolan, men det är ju bara en snabbis. Och hela nästa helg är jag borta... Så ja, får försöka fixa det.

Förresten, nu är det ju långhelg. Riktigt jävla skönt! Känner att det verkligen behövs. Och i nästa vecka går jag bara två dagar i skolan, halleluja! Och sen om någon vecka är det hälsovecka, fotbollsdag osv. Nu börjar man känna av att det snart är sommar lov. Och vädret igår på eftermiddagen, så skönt! Hoppas att vädret håller sig fint nu! Men ja, ska nog försöka sova lite till, klockan är ju bara 06:42, ha en bra dag allihopa! Vi hörs kanske senare under dagen. Pusshej!


Faan..

Mina pengar på mobilen är slut, inte alls roligt. Som tur är får jag dom snart, men ändå, känns förjävligt just nu. Piss skit jävla helvetes skit!


PAAARTAAJ

Håller på att göra mig i ordning det sista, ska snart dra iväg till ärla skola och partaja loss! Nej men jag och Emma ska hjälpa till och så. Får se om detta är det sista inlägget för idag eller om jag hör av mig sen. Men ni får iallafall ha en bra fredag. Pusshej!


FILM FILM FILM FILM

Fredags SO med Martin! Wohoo! Världens bästa vikarie!


0811

Idag är det fredag, riktigt skönt. Har inte så mycket att berätta om dagen, förutom att ikväll ska jag vara med och hjälpa till på ett disco. Roligt roligt. Annars ser fredagen ut som vanligt. Ha en bra dag allihopa! Pusshej.


MEXICO

Godkväll på er! Sitter just nu med familjen och kollar i Ice Age 3, älskar dom filmerna allså!
Jakob fick även sin fina poncho nyss till spex fotot, han är riktigt glad!

Kollade även upp nyss vart det är vi ska ha läger, det är typ ett gammalt slott tror jag, lite läääskigt, men det blir nog bra får vi hoppas.
Orkar inte skriva mycket alls ikväll, ska även fokusera på filmen. Pusshej!


Emma är bäst! Bra

Idag är det torsdag, den jobbigaste dagen på veckan, bara massa plugglektioner. När jag ska hem så ska jag dessutom städa, ska även försöka hinna med att träna också.

Mina planer för helgen ser ut som så att släkten ska fira farfar på lördag, söndag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, beror lite på vissa saker och så. Ja, det är mina planer än så länge.

Nästa vecka från torsdag till söndag är jag borta på konfirmations läger, får se om det blir kul, hoppas det iallafall. Men ja, fick bli ett tråkigt och ointressant inlägg, men men, har inget annat att göra. Pusshej!


0931

Orkade inte göra nåt test igår, haha.
Idag är det onsdag, skola som vanligt sen hem, göra sig iordning och sen ta bussen till stan. Lugnt och skön dag, har bara svenska, no och elevensval kvar på skoldagen, och klasstid. På svenskan ska jag och Elin redovisa våran prao.

Bjuder på en bild på mitt och Emmas finfina slott vi ritat.
Ha en bra dag allihopa, Pusshej!


Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

sitter just nu vid datorn och lyssnar på Håkan Hellström ♥ och har jättetråkigt.. borde egentligen träna men jag har ingen lust med det idag. och jag har ingen aning om vad jag ska skriva, men nåt borde jag kunna hitta på.
jo jag vet förresten, jag tror jag har bestämt mig om mitt hår, hur jag ska färga osv. jag tror det blir min riktiga hårfärg, typ mellan/mörk blond- ljusbrun, för då slippler jag den här jävla utväxten. fast jag har ju som sagt alltid velat varit ljusblond, men men, jag tror det bästa är att fixa tillbaka min riktiga. haha så, nu vet ni det.

Nästa vecka är vi lediga både måndag och tisdag och kanske tillochmed torsdag, om vi får kompledigt då. skulle vara skitskönt! för då går man ju bara i skolan på onsdag och fredag och det är dom skönaste dagarna på hela veckan tycker jag. men vi får väl se hur det blir med det.
tänkte att jag skulle kunna göra nåt typ test här på bloggen, ska bara leta upp nåt som verkar kul. så det kommer väl upp senare i såfall. nej men nu ska jag nog gå ner och ta mig nåt att äta, är hur hungrig som helst. har inte ätit sen jag kom hem. ha det bra. Puss

förresten, jag har blivit helt galen i tygkassar, tycker det är så sjukt snyggt, och kolla jag har hittat massor av snygga!


TISDAG

Tjenare! Ligger just nu placerad framför tven och kollar på grey's anatomy, så jävla bra program! Dagen har varit riktigt skön. Morgondagen ser ut som så att jag ska till skolan som vanligt, efter det blir det ingen konfirmation, fyfaaaan vad skönt! Istället ska jag och några kompisar först till stan och äta, sen iväg på en konsert. Får ju komp ledigt för att gå på den. Naaajs! Förresten blir det ingen crossfit idag, pappa hade annat för sig...
Men nej nu ska jag fortsätta kolla på tv, ha en bra eftermiddag och kväll.


1400

Nu är det bara en lektion kvar och det blir till att sitta och läsa och lyssna på lite musik, skulle egentligen ha nån spårgrej men det blev inte så, så det har varit buffertdag hela dagen, vilket är riktigt skönt!


Godmorgon på er!

Kom hit till skolan för typ en kvart sen, börjar om typ 1 minuter. Vaknade klockan 06:45 och fick panik, har verkligen stressat stressat stressat... Men jag hann och det är ju huvudsaken. Puss!


Men...

 

Hej, kom hem nyss från skolan. Dagen har väl vart som vanligt, förutom att när Elin skulle stänga igen ett fönster, så pressade hon fönstret över en stol, så fönstret lossnade från sitt fäste, och åkte ner, men som tur var så tog några emot det. Hahaha!
Förresten så har jag fått värsta beslutsångest.. Innan skolavslutningen så ska jag fixa mitt hår, färga osv. Förut var jag skitsäker på att jag ville ha ljust blont, men nu har jag börjat fundera på ifall jag ska ha en färg som liknar min egen, typ mellan/mörk blond, så att jag inte får så synlig utväxt.
Men åååh... Hur ska jag göra???

 

 


NO NO NO


Monday

Hejhej! Idag är det måndag, inget speciellt med det. Skolan som vanligt, sen hem, plugga tror jag och ta det lugnt. Morgondagen blir nog riktigt skön tror jag, har inga vanliga lektioner, på förmiddagen är det buffert och eftermiddagen så är spårgrej. Härligt härligt! På onsdag ska vi på konsert, kul, för att vi får komp ledigt i 2 och en halv timme. Ha en bra dag, vi hörs senare!


Godnatt!

Tänkte bara säga godnatt och sov gott allihopa! Vi hörs nog imorgon.


CROSSFIT

nu jävlar ska jag komma igång med träningen allså. pappa, mina två bröder och jag ska börja köra crossfit. så sjukt taggad, hej snygg sommarkropp, här kommer jag!

let it out

hejsan! kom hem från Jocke för ca två timmar sen. har haft det supermysigt verkligen. just nu lyssnar jag på musik och ska snart gå ner och hjälpa pappa med några saker. vart förresten lite ledsen nyss, för jag skulle gå in på en sida och redigera en bild, och så såg jag att dom har stängt ner den sidan och jag har använt den jättelänge, så det är lite synd. men men.
imorgon är det dags för skola igen. är inte alls sugen, men snart så är det lov. blir ett kort inlägg, orkar inte, hejdå!

bild från allra första skoldagen i sjuan!

Ed Sheeran - The A Team


Lördag!

Hejsan! Har haft en riktigt bra kväll/natt med Melinn och Elin, har bara moffat, glass och chips till frukost. Ska snart åka iväg till Jocke, väntar bara på att mamma ska bli klar. Stannar hos Jocke över natten, mysigt! Nej men detta fick bli ett kort inlägg, hör av mig imorgon skulle jag tro. Pusshej!


DEEPDEEPDEEP

Ligger just nu i husvagnen och lyssnar på musik. Och alla ligger lite utspritt för det vart ganska varmt. Har precis haft ett riktigt seriöst och djupt snack, behövdes verkligen! Har fått allt mitt sagt och det känns så jävla skönt. Har verkligen världens bästa vänner, som alltid lyssnar och finns där när man behöver. Tack för att jag har er!
Vi har även snackat om hur jävla många minnen vi har tillsammans, så sjukt många och mycket galna minnen! Haha vi har varit med om många paniksaker.

Har också legat på spikmattan ett tag, riktigt skönt för min rygg alltså, och avslappnande. Om ett tag ska vi moffa glass och kolasås. Har precis tryckt i oss chips och choklad, berrabus och så, gottgott!!
Ska nog också snart ta och kolla in LILLA BLOGGEN! Haha får aldrig nog av honom, så rolig och härlig kille måste jag säga! Haha nej men nu ska jag väl vara lite socialare med Elin och Melinn. Hörs!


jag har världens bästa vänner!!

Äntligen klar med spanska provet, är faktiskt ganska nöjd, var inte så svårt, blir nog svårare med nästa del. Men jag får väl plugga riktigt ordentligt. Förresten så fick jag och min tantgympa grupp A för våran "dans" eller vad man nu ska kalla det för, riktigt nöjd över våran insatts! Snart ska vi gå iväg och äta, eller ja om typ 20 minuter, undra vad det är för mat idag, säkert nåt äckligt bara för att jag är så sjukt jävla hungrig!!! Men ja, får väl äta mer när jag kommer hem, är ju inte så lång tid kvar tills vi slutar, typ tre timmar, dom kommer nog gå fort, för på no'n skriver vi bara, So'n ska vi ha redovisning och sen har vi utvärdering, sen är set slut. Då tar jag bussen hem (kommer få gå hem i detta väder... Jävla piss skit väder...) sen fixa iordning mig, sen bär det av till Melinn. Får se om jag bloggar nåt mer idag, annars hör jag kanske av mig imorgon. Pusshej!


På bussssssen.

Idag är det fredag! Så skönt, förutom att vädret är sämst och att vi har spanska prov, önska mig lycka till. Efter skolan ska jag hem, hämta packning och sen ska jag till Melinn, härligt!! Hmm... Vad jag ska mer skriva? Har ingen aning, så jag säger hejdå.


👍😁😡😱💋🍓👌👎

Hej, kom hem för en liten stund sen, har precis ätit och nu ska jag vrålplugga! Dagen har väl varit helt okej, inget speciellt att berätta om den.
Imorgon är det fredag, fan vad skönt! kommer ju bli så bra, ska ju sova i husvagn med Elin och Melinn, riktigt myspys, ska köpa massa gott och bara moffa!
Det ska bli skönt med helg, inte behöva plugga nåt, bara hitta på roliga saker. Nej men jag ska väl ta tag i plugget så att jag blir klar nån gång.. Har ju hur mycket som helst, matte, skitmycket spanska, idrott och så ska jag gå igenom So'n. Vi hörs nog senare om jag har tid, annars hörs vi imorgon skulle jag tro. Ha en fortsatt bra dag. Pusshej!
.....

 


BAAAM!

Sista lektionen nurååå, skönt att det är fredag imorgon, haha så onödigt inlägg, hej!


It's toorsdag today! Har snart första lektionen, spanska, wohoo... Har två spanska lektioner idag, så jävla kul, fast? Denna dag är jättejobbigt, den går segt och den är tråkig! Och den blir bara ännu värre när man kommer hem, måste plugga jättemycket, piss. Men ja, man får skylla sig själv att man inte har pluggat ordentligt i veckan. Haha bra att veta, eller hur? Nej men jag har ingen aning om vad jag ska skriva.. Vi kanske hörs senare på dagen. Ha en riktigt bra dag allihopa!


Ha.ha

Vi är utelåsta och alla behöver gå på toa, skiiitkul osv.


Shiiiit

Hejsan! Har inget för mig, så tänkte uppdatera lite om dagen hittills. Den har gått riktigt fort, nu är det bara elevens val kvar, sen slutar vi. Ska egentligen ha klasstid nu men så blev det inte, för alla ska träna till sin redovisning på idrotten, men jag och min grupp har redan gjort och visat, så vi får sitta och ta det lugnt, riktigt skönt! På elevens val ska vi baka massor med muffins, fyfan vad gott, är verkligen sockersugen just nu, så det ska bli riktigt gott. Men ja, det var väl i stort sätt allt jag hade att skriva för stunden. Hör nog av mig senare.


20120417

God kväll! Ligger just nu i sängen och kollar på tv och fryser. Är skit trött så ska väl snart släcka. Tränade för ett tag sen, så jävla skönt. Mina planer för helgen ser ut som så att på fredag ska jag och mina två fina vänner Elin och Melinn ha tjejkväll, i husvagn, riktigt myspys! Ska även träffa Jocke i helgen, mer än så vet jag inte. Imorgon är det som sagt onsdag, skola som vanligt och sen konfirmation... Skit skit skit skit skit. Nejmen det är ju snart slut så jag står ut den sista, nu är ju det bara planering och övning till själva redovisningen kvar tror jag och det är väl helt okej, vi ska även på läger snart, och då slipper vi skolan i nån dag, haha. Men ja, hade tänkt att öva engelskan en gång till innan jag släcker. Ha det bäst, Pusshej! Dessa tatueringar är så fina!


1649

Hej hej, är just nu placerad i soffan och kollar på Top model 5. Om en liten stund ska jag träna och efter det ska jag plugga. Var sjukt glad idag när våran spanska lärare sa att halva vårt prov är framskjutet en vecka, woooohoo! Men måste ändå plugga till det, sen har vi engelska, matte, idrott... Usch usch usch är allt jag har att säga om det. Och imorgon är det skit konfirmation, och den är lång imorgon också, gudstjänst osv... Men men.


Svenskaaa!


Hej ho, let's go.

Idag är det tisdag, ganska skön dag, har bara tre lektioner kvar på dagen, wohoo. Efter skolan idag ska jag träna, mer än så vet jag inte. Detta fick bli ett kort och tråkigt inlägg för har inte lust att skriva nåt mer.


Khgcbnlmöhyddckö

Hejsan! Tänkte uppdatera lite, trotts att jag inte har så mycket att skriva, men jag har sjukt tråkigt. Just nu ligger jag i sängen och kollar på Big brother, och fortfarande ont i ryggen, inte alls skönt. Ska nog försöka sova tidigt idag, behöver nog det. Blev ingen träning för mig idag, men jag har varit duktig och pluggat. Imorgon är det skola som vanligt, vet inte vad som händer efter, plugga kanske? Och så ska jag nog träna. Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer. Så jag säger godnatt och sov gott allihopa!


Måndag 16 april

Hejsan, kom hem från skolan för ett tag sen. Dagen har varit sådär, började dåligt, och sen har jag skitont i ryggen, för Tobias kastade en spindel på mig när jag satt på stolen i klassrummet, så jag började sprattla och sen ramlade jag ner på golvet rakt på ryggen. Om en stund ska jag plugga, riktigt skoj... Ska nog kanske träna också ifall jag hinner. Hör av mig senare, Pusshej!
Sånna riktiga sociala personer på bussen allså!


...

Oj vad kul, idag ska vi på konstmuseum, och mitt humör är ju på topp, eller?


Pissjävelskit

.


FAMILJEN

haha denna låt går i repeat, gillar den sjukt mycket, så skön!

LILLA BLOGGEN

haha kollade nyss in på min fina vän Elins blogg, och såg att hon hade lagt upp ett klipp med William "lilla bloggen" har inte kollat på dom på skitlänge, fyfan vad glad man blir när man kollar på hans klipp, hahaha. ett liten och onödigt inlägg, men men.

Check

Nu äntligen är jag klar med allt jag ville hinna med idag, jag har pluggat, tränat i en och en halv timme, och jag fick nåt ryck också och laddade ner en yoga app som jag också testade, så jag har kört lite yoga också, jag har även duschat, rakat benen, haft ansiktsmask och så, och jag har även hunnit med att välja kläder inför hela veckan, för det brukar jag ha så otroligt stora problem med på morgonen. tog också en promenix när jag skulle hem från farmor och farfar. Jag är riktigt stolt över mig själv att jag har varit så duktig! Och snart ska jag äta, riktigt hungrig och vi ska äta grillat, så jävla gott! Men ja, jag är riktigt nöjd med dagen. Puss!


Stressstressstress.

Hejsan, jag kunde somna tillslut, skönt. Vaknade runt kl 9 så jag har varit vaken ett tag. Åt precis frukost och ska snart göra mig iordning och bege mig hemåt. När jag kommer hem måste jag plugga, är verkligen Stressad med ett stort S, har so redovisning imorgon och spanska prov på torsdag och jag inget av det. Måste också träna idag, känner att jag behöver komma igång igen, ska nog ut och springa, det är ju fint väder ute, eller så ska jag kolla med pappa ifall vi kan dra iväg till gymmet. Har verkligen haft en moffarhelg, ätit massa glass och godis i fredags, kebab och godis igår, och jag började denna morgon med godis, jag är ju bara för nyttig allså! Men iallafall, min dag är proppfull och jag hoppas jag hinner med allt jag ska, önska mig lycka till. Puss!

 


0412

Hejsan! Ligger just nu hemma hos farmor och farfar och kan verkligen inte sova. Skitjobbigt, har varit vaken ända sen halv två. Men jag kan ju så länge berätta om gårdagen lite. Jag var ju och klippte mig, vart ganska bra. Senare runt kl tre kom Jocke, kollade på tv och film och myste och så, runt kl halv sju gick vi ner till pizzerian och åt, gott men jag vart sjukt mätt, sen gick vi hem igen, kollade på mer film, lite senare kom hans mamma och hämtade och då stack även jag till farmor och farfar, en riktigt mysig dag. Ska nog snart försöka sova igen, fast jag känner mig inte ett dugg trött alls... Men jag lär skriva igen ifall jag inte kan sova. Godnatt.


1308

kom hem för ett tag sen från klippningen, skönt att få bort slitna toppar! just nu har jag jävligt tråkigt, ska nog hitta på någonting i väntan på Jocke, men frågan är vad ska jag hitta på? hmm... kanske kollar på nån film, det funkar alltid. jag ska nog äta lite också, hör av mig senare tror jag. puss!

GODMORGON

Varför måste jag alltid vakna såhär tidigt när man är ledig? Det är ju bara så onödigt.. Men aja. Mina planer för dagen är att jag ska klippa mig, efter det åker vi nog och handlar lite, sen hem. Lite senare på dagen kommer Jocke hit, ska bli riktigt mysigt, är vi här ett tag, senare ikväll ska jag hem till farmor och farfar och sova hos dom, mysigt. Nej men nu ska jag nog försöka sova lite, eller iallafall vila, så att jag inte är så trött idag, jag hör nog av mig senare på dagen skulle jag tro. Ha det så bra, puss!


Jersey shore 5


Bloggfix

Hade lite tråkigt och kände att jag ville vara lite kreativ, då jag satte mig vid datorn och fixade en ny blogg design. Den är inte klar än, för tillslut orkade jag inget mer, men ska fixa klart den när jag har tid. Kram


borde gå men stannar kvar

gud vad jag älskar denna låt

Fredagsmys

Har ganska nyligen städat klart, duschat och pluggat lite, så nu ska jag lägga mig i soffan om bara såsa, med godis, glass och annat gott. Är så jävla trött i hela kroppen. Blir bara ett kort inlägg för stunden. Pusshej!


40 minuters break

Ingen no, pga läraren borta. Riktigt skönt! Vandringen var ju riktigt trevlig, frös som en galning, ont i huvet, ont i hela kroppen, trött som tusan och jävligt hungrig.


Fredagen den 13

Och vi ska snart ut och vandra. Detta kommer nog inte att sluta lyckligt.. Sitter just nu i skolan, ombytt och klar, är inte taggad alls. Hör av mig sen, puss!


06:05

Nu är det bara att gå upp, göra sig i ordning, sen är det vandring som gäller. Wohoo...


dessa saker skulle inte sitta fel


lalala

hejsan! vet inte riktigt vad jag ska skriva, men nåt ska jag väl hitta på. kan ju skriva lite om min dag, huhu. jag har varit i skolan, jobbat på och sådär, fast våran ena lärare är ju lite konstig hon, tydligen så får vi inte prata i klassen om våran klassresa, för det hör tydligen inte dit och hon ska bara vara i våran klass ett tag till, för hon är med barn, så hon har absolut ingenting att säga till om. sen är hon sjukt rörig ovh har inte koll på någonting själv, och jag stör mig så jävla mycket på henne, men aja, sen har jag varit hemma, tagit det lugnt och suttit vid datorn, kollat grey's anatomy och lite så. snart ska jag gå och fixa lite tills imorgon, ska ut och vandra med spåret, oj så skoj.. hoppas bara att det är fint väder, så att det inte regnar, då döör jag på riktigt. men vi får hålla tummarna helt enkelt. ha.ha lite tråkigt uppdatering som vanligt, men jag vet tyvärr inte riktigt vad jag ska skriva om. hade så bra, pusshej!

20120412

Hej, blev inget inlägg igår, jag hade inte så mycket tid till det. Gårdagen såg ut som så att jag var i skolan, inte någon direkt nån vanlig onsdag, brandövning, teater, blandade lektioner och massa dålig humor, alla va skittrötta och sega, så man skrattade åt allting! Efter det vare konfirmation, och vi har äntligen börjat planera våran redovisning, längtar verkligen! Sen var jag bara hemma, pluggade, duschade mm. Idag ska jag till skolan som vanligt sen hem och stor plugga... Och på lördag ska jag klippa mig, är verkligen i behov av en klippning just nu! Ska bli så skönt !! Men nej, nu ska jag inte skriva nåt mer tråkigt, vi hörs senare idag tror jag, ha det gött, puss!

Så sjukt snygga skal!

 


you treat me like a stranger.

Hej. Alltså detta väder, pisspisspiss! Bara i onödan. Och sen har man massor att plugga och skit ont i magen, skitdag.. Fast jag fick ju träffa min underbara och sjuka klass, och Emma, som jag verkligen har saknat skit mycket! Men ja.. Hinner inte skriva så mycket mer, ifall jag ska hinna plugga klart. Hejdå.


23:42

¡Hola! Ligger just nu i sängen och fryser som en galning, inte kul alls, och så är det bara piss program på tv och jag har skit tråkigt... Fast ska nog snart försöka sova snart så att jag orkar upp imorgon. Min kusin och hennes kompis åkte hem för en stund sen, riktigt trevligt att träffa dom! Ska nog träffa dom imorgon efter skolan också tror jag, om jag inte ska hem och plugga, behöver träna också, så jag får se vad jag hinner med. Ja, vad ska jag mer skriva..? Hmm... Jo, på fredag ska vårt spår ut och vandra sörmlandsleden, från kl 08:30-11:30 tror jag, oj så kul.. Men ja, det var allt jag orkade skriva, ha det gött, puss puss!


jag svävar upp och iväg, hela världen är min

hejsan! detta blir bara en liten uppdatering, ska snart äta. idag har jag vart på tunapark med mina kära vänner Elin och Melinn, riktigt trevligt! köpte inget, men men. snart kommer min kusin och hennes kompis hit till mig, kul. dom har ju lov nu så då passar dom på att vara här lite. ja, imorrn börjar skolan igen, så ska försöka komma i säng tidigt idag så att jag orkar upp. men nu ska jag äta, hade så bra. Pusshej!

SOMMMMMAR!


Ich liebe dich

Hejsan! Sov riktigt bra inatt, var jättetrött så jag somnade på en gång så for jag släckte. Ska snart gå till bussen och möta Melinn, så ska vi åkaoch träffa Elin. Vi ska till Tuna park och ha det trevligt. Saknar dom skit mycket! Ja, så ser i stort sätt min dag ut. Imorgon är det första skoldagen på ganska länge, har varit riktigt skönt att vara ledig ett tag, det behövdes verkligen, och nu är det bara att ta nya tag. Sommarlovet är ju inte alls långt borta, det kommer gå riktigt fort tror jag. Detta vart ett ganska tråkigt inlägg, precis som alla andra, men nu ska jag göra mig iordning och gå till bussen, ha en bra dag! Pusshej!


01:13

Äntligen hemma!! Min rygg är verkligen död och jag är helt slut. Ska snart släcka så att jag orkar med mina planer för morgondagen. Det är ju sista dagen ledigt imorgon innan skolan startar igen, så man måste ju passa på att hitta på nåt skoj. Ni får ha det bra, Pusshej!


20:10

Hej hej! Har haft det skitbra i Göteborg! Har varit superfint väder!! Nu är det bara en fyra timmars bilresa kvar... Kommer hem runt 12-1 i natt, beror lite på om vi stannar eller om vi kör nonstop. Nej men det var allt jag skriver för denna gång, berättar lite mer sen. Pusshej!


faaan!

är så jävla glad nu! kan kolla på Elsas värld här! har inte kunnat gjort det hemma, är öööööövvveeeerlyyyccckkklig! nu jävlar skaa jag kolla på ALLA! :D :D :D :D :D

Saknar alla mina fina så enormt mycket, helt galet.. Älskar er!


WEEKDAY

hejsan! kom hem från stan för ett tag sen, har haft riktigt trevligt, fanns massa snygga saker, men tyvärr inte i min storlek, men jag köpte en t-shirt från Weekday, deras kläder allså, riktigt jävla snygga! sen köpte jag ett puder också, men mer än så blev det inte. ska snart gå ut och leta påsk ägg med mina små kusiner, kul kul! ni får ha en forstatt bra påskt, pusshej!


Glad Påsk !!

Hoppas allas dag har varit bra hittills och att den fortsätter så. Pusshej!


!!!!!!!!

Sååååååhääääääär glad just nu, har äntligen fått min one piece, min egen designade. Så himla skön är den, och såå fin! Aaaaa!!


Gbg

Tjenare! Nu sitter jag i myskläder och hörlurarna i öronen, nu bär det av till Göteborg, fan vad kul! Förutom bilresan, men men. Kommer nog inte blogga så jättemycket när jag är där, vi får se, kommer höra av mig när jag har tid. Pusshej!


Torsdagen 5 april

Hej! Ligger just nu i sängen och kollar på Du är vad du äter, trevligt trevligt. Dagen har varit bra, Jocke har varit här, mysigt! När han åkte så packade jag, ska till Göteborg imorgon, kuuuul!! Sen har jag kollat på film och bara tagit det lugnt. Ja.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, är tyvärr inte på skrivarhumör, så ni får hade så bra, Pusshej!


varför landa när jag flyger fritt


lite tidsfördriiv.

SENASTE:

1. Dryck: vatten

2. Kyss: Jocke

3. SMS: Jocke

4. Sång du lyssnade på: Train- Drive By

 

HAR DU NÅGONSIN:

6. Varit tillsammans med samma person två gånger: jaa

7. Har någon varit otrogen mot dig: nej inte vad jag vet.

8. Varit kär: ja

9. Förlorat någon speciell person: ja

10. Varit deprimerad: ja det har jag.

11. Varit så trött att du somnat sittandes: nja tror inte det.

 

DINA TRE FAVORITFÄRGER:

12. röd

13. vit

14. svart

 

I ÅR HAR DU:

15. Lärt känna en ny person: Ja

16. Fått ditt hjärta krossat: ne

17. Skrattat så att du har börjat gråta: jaa massor!

18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Ja

19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Ja

20. Fått reda på att någon har pratat om dig: yess

21. Kysst en kompis: nej

 

BLANDAT:

22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: vet inte, haha.

23. Hur många barn vill du ha i framtiden: vet inte, 2 tror jag.

25. Vill du ändra ditt namn: Nejdå, jag är nöjd

26. Vad gjorde du under din födelsedag: jag var i skolan, firade med min familj och släckt.

27. Vilken tid vaknade du idag: jag vaknade först vid kl 6 typ, sen runt halv 9.

28. Vad gjorde du igår runt midnatt: låg väll och kollade på film, pratade med Elin ovh smsade lite.

29. Någonting som du längtar till: Sommaren, stadium sportscamp och massa annat!

31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: ingen aning.

32. Vad lyssnar du på just nu: musik.

33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Jaa

34. Vad gör dig irriterad just nu: lite olika.

 

OM DIG:

36. Vad är ditt namn: Ebba Mathilda Hallberg

37. Singel/upptagen: upptagen

38. Stjärntecken: Fisk

39. Kille eller tjej: Tjej

40: Grundskola: Ärlaskola och Skogstorpskolan.

41. Bästavän: Emma Elin Melinn

42. Familj: Mamma, Pappa, storebror, lillebror, två katter.

43. Hårfärg: blont

44. Långt eller kort: mellan långt

45. Längd: 170

46. Vad gillar du gällande dig själv: ingen aning, ganska mycket.

47. Piercings: i naveln

48. Tattoos: Nej

49. Höger eller vänster: höger

 

DIN FÖRSTA:

51. Operation: aldrig opererat mig :)

52. Piercing: hål i öronen när jag var typ 6 eller nåt

53. Tatueringen: har ingen.

55. Sporten du spelade: Dans

56. Husdjur: katt

57. Vaccination du minns: kommer inte ihåg, var ju skitliten.

58. Konsert: haha jag vet inte

60. Alkohol du drack: ingen aning, tror jag aldrig har drukigt nåt.

 

JUST NU:

61. Äter du: nej

62. Dricker du: nej

63. Är du på väg att göra: byta om snart tror jag.

64. Lyssnar du på: muusik

65. Väntar du på: Inget speciellt.

 

DIN FRAMTID:

66. Vill du ha barn: Ja :)

67. Vill du gifta dig: jaa nån gång.

68. Karriär i åtanke: Ingen aning

 

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

69. Läppar eller ögon: Ögon

70. Kramar eller pussar: Båda

71. Kortare eller längre: längre

72. Yngre eller äldre: äldre helst

73. Romantisk eller spontan: Både och där med

74. Snygg mage eller snygga armar: också båda

75. Tatueringar eller piercingar: tatuering

76. Känslig eller inte: båda där med

77. Ragg eller förhållande: förhållande

78. Bråkstake eller tveksam: Vet inte

 

HAR DU NÅGONSIN:

79. Kysst en främling: nej

80. Gjort något sjukt spontant: haha, jaaaa

81. Tappat glasögon eller linser: använder inte något av det

82. Gjort något riktigt dumt: nee

83. Krossat någons hjärta: tror det.

84. Har någon krossat ditt hjärta: Ja

85. Har du blivit arresterad: Nej

86. Dissat någon: vet inte

87. Gråtit när någon dött: Ja

88. Gillat din killkompis (mer än som vän): Ja

 

TROR DU PÅ:

89. Dig själv: Jodå

90. Mirakel: haha vet inte

91. Kärlek vid första ögonkastet: Jaa

92. Himlen: Nej

93. Tomten: nej

94. Att kyssas på första dejten: Jadå

95. Änglar: Nej

 

SVARA ÄRLIGT:

96. Varit otrogen: haha ja som liten har jag väl det, haha..

97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: när jag var liten, haha

98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja det tror jag.

99. Vad kan du verkligen inte leva utan: mat, nära & kära, mobilen

100. Har du svarat ärligt på dom här 100 frågorna: yess

 


Hellllllloooo!

Vaknade för ett tag sen, sitter just nu och lyssnar på musik och pratar med Elin, riktigt trevligt! Sov hos Elin inatt, riktigt mysigt har vi haft det, kollat bb, film och haft det mysigt! Orkar inte skriva mer, puss.
Sliten tjej.

 


...

Detta är det ena blogginlägg jag gör idag, har verkligen ingen lust. Ska nu gå ut på en långpromenad och rensa tankarna, hej.


Min böög!

Ligger och myser i sängen med min lille tjocka bög, jag älskar dig Sigge, du är så gullig!


Kom precis hem från gudstjänsten, inte alls lika tråkig som alla andra för det var en jätteduktig kille som var där och sjöng och spelade piano. Är fortfarande proppmätt efter att ha moffat på Bamboo City, så jävla gott!! Fick äta där gratis också, dom är så jävla snälla där så det är inte sant! Ska snart tvätta bort allt smink, sätta på mig myskläder och lägga mig i sängen för att kolla på nån film. Ha en fortsatt bra kväll allihopa! Puss och hej!


Bamboo City

Nu är bloggen fixad och klar, vart ganska nöjd. Ska snart fixa lite mat, börjar bli lite hungrig. Om ett tag kommer Elin, då ska vi väl fixa oss och sen blir det stan. Nu ska tydligen Jakob och Carl också följa med till bamboo city, haha kul kul! Hör nog av min senare. Pusshej!


bästavän!

Elin Eriksson, du är en av mina allra närmaste vänner, jag kan verkligen berätta allt för dig! du är guld värd! hah ville bara säga det och nu tycker jag att alla som läser min blogg ska ta och kolla in denna tjejs blogg, den är mycket fin! ----> Elin Eriksson  ❤

älskar dig!


09:23

Godmorgon!! Vaknade för en liten stund sen, ovanligt att jag sover såhär länge, och igår somnade jag mycket tidigare än vad jag brukar, men jag var skittrött och massa träningsvärk så jag orkade inte vara vaken längre. Som sagt idag kommer Elin hit, vet inte när men nån gång iallafall. Vet inte riktigt vad vi ska göra, nåt trevligt. Senare blir det stan och sen gudstjänst, härligt. Men nu innan Elin kommer ska jag kanske försöka fixa min blogg lite, känner att jag vill ändra lite på den och jag har några idéer, så vi får se hur det blir. Måste även hinna duscha också, så jag har inte tid att skriva så mycket mer, ha en toppendag, Pusshej!


1år

Kom på att nu har jag haft min blogg i ett år, helt otroligt! Brukar kunna ha en blogg högst någon månad, men denna har jag hållit fast vid, bra gjort av mig, riktigt stolt !


Söndagen

Jaha, då är man hemma igen och har tråkigt.. Nej men jag ska nog snart sova, kanske. Är bara lite trött, så detta blir inget långt inlägg. Idag har jag varit på gudstjänst... Faaaaan vad kul det är! Fast..?
Sen åkte jag hem till Jocke, och så har jag varit där fram till nu typ, eller jag kom hem för en halvtimme sen. Imorrn kommer Elin hit gaanska tidigt, så är vi här hela dagen sen bär det av till stan för att äta ute. Riktigt trevligt! Efter det ska vi på gudstjänst... Wohoo..! Nej men nu ska orkar jag inte skriva mer. Pusshej!

 


Fuck...

Mitt knä dödar mig... godnatt.