YESSS

Orkar inte alls skriva mycket, så tänker ta detta kort. Skolan rullade på, åkte in till stan efter, mötte upp älskling, vi åkte hem till mig och har varit här resten av dagen. Stormys! Imorgon ska vi vara i hällberga och kolla lite fotboll och så, sen ska vi hem till honom. Det var allt jag orkade skriva. Puss!


Tja tja bloggen..

Usch vad ful rubrik.. Men men. Har precis tagit en lång och härlig dusch och ska väl snart ta mig någonting att äta, är vrålhungrig. Dagen har rullat på bra. Skolan gick bra, inget speciellt hände. Efter skolan åkte jag, Elin och Oscar in till stan. Vi gick runt och kollade lite. Jag köpte ÄNTLIGEN en klänning. Har varit på väg flera gånger men aldrig slagit till, men nu så. Köpte också en haircuff, för endast 20 spänn! Inte riktigt en sån jag ville ha från början, men det gör inte så mycket. 20 är ju ingenting. Tog bussen hem vid tjugo i fem tror jag klockan var.

Imorgon är det skola som vanligt och efter ska jag vara med Joakim. Ska bli väldigt mysigt det! Vad ska jag nu skriva? Nej jag har ingen aning, så detta fick bli allt för denna gången. Ha en bra kväll, vi hörs. Puss!


Onsdag

Har inte skrivit nåt på hela dagen men har haft fullt upp helg enkelt. Skoldagen var riktigt skön idag. Bild, idrott, matte och film istället för elevens val. Efter skolan åkte jag och Melinn in till stan och mötte upp Emilia. Vi gick omkring och kollade i affärer och sen drog vi iväg till gympozz för ett träningspass. Bodycombat. Lite åt boxningshållet. Var riktigt kul men jobbigt till tusen. Det är det roligaste passet hittills tycker jag. När jag kom hem åt jag, vi beställde pizza men jag kände inte för det så jag tog en sallad istället. Har pluggat lite också och bara kollat på tv nu resten av kvällen.

Imorgon vet jag inte vad som händer, förutom skolan. Skulle behöva åka in till stan och fixa lite grejer men det får jag se ifall jag orkar det. Annars får deg bli en annan dag. Och hallåå!?! Mitt nya skal som jag fixade för ca en vecka sedan är redan trasigt.. Skalet har spruckit, fastän jag inte tappat det någon gång. Sen har det gått bort massor av materialet som är på skalet.. Så nu får jag ha mitt gamla skal igen. Det som är så sjukt snyggt också.... Nej nu känner inte jag för att skriva nåt mer helt ärligt. Hoppas ni haft en bra dag. Vi hörs imorgon. Puss!


Min dag

Tjolahopp!! Har precis duschat och känner mig riktigt fräsch. Körde ett tantgympapass nu ikväll. Det gick bra, förutom att högtalarna som gick söder under vårt förra disco som min klass fixade, är inte lagade, eller som jag förstod det så hade dom fixat några nya men inte kunnat fixa dom än, så musiken va riktigt låg, men det gick bra ändå. Och imorgon ska jag, Melinn och Emilia, vad jag vet, köra ett pass på gympozz, nåt jag aldrig testat förr men det blir säkert bra det. Förresten, jag är riktigt stolt över mig själv. Har hållit igång varje dag i en veckas tid!!! Woopwoop! Ja, och hur har dagen varit annars då? Jo den har varit mycket blandad. Fick reda på en väldigt hemsk sak, som gjorde mig lite ledsen för min kusins skull.. Annars flöt skolan på som vanligt. Efter skolan hängde Elin med mig hem, men hon stannade inte alls länge, men det va trevligt så länge det varade. Nu ska jag gå ner och lägga mig i min underbara säng. Ikväll ska jag somna tidigt. Är riktigt riktigt trött! Och på tal om ingenting, jag saknar min Joakim så in i bomben just nu!♥ Hoppas ni har haft en bra dag. Många pussar!!!


Bussfika by W & V


Kl 21:12

Hejsan på er! Har haft en underbart trevlig dag. Skolan flöt på bra. Efter skolan åkte jag, Melinn och Elin in till stan för ett bodypump pass. Innan träningen mötte vi upp Emilia och Emma för att leta upp en present till Melinns och Emilias pappa. Träffade även på Louise på stan en snabbis vilket va kul, har saknat henne supermycket, så vi ska väl hitta på nåt snart. Moa träffade vi också och så gick hon med oss på stan tills hennes träning började. Supertrevligt!

Träningen gick bra den, körde på bra så nu är jag helt slut. Va superskönt att sätta sig på bussen hem och stoppa in lurarna i öronen och lyssna på bra musik. När jag kom hem åt jag på en gång och sen pluggade jag nyss. Nu ska jag snart göra mig i ordning och lägga mig i sängen. Hoppa ni haft en bra dag. Puss!


Måndag 27 augusti

Hej! Just nu sitter jag på en bänk här i spåret med mina vänner. Har precis haft planering och om 40 minuter så har vi musik och sen hemkunskap. Hipp hipp hurra vad bra! Och förresten så springer det runt en mys här på golvet. Så trevligt.. Men ja, nu har jag inget mer att skriva för tillfället. Hoppas ni får en bra dag. Puss!


BIFF, U NAME IT!

Har precis spelat kort med Jakob, Emil, Jesper och Emil. Har vunnit varje gång, så duktig är man. Idag har jag städat rummet och min garderob. Tog även en pw, men det började åska så gick inte så länge som jag hade tänkt, men men. Imorgon ska jag, Melinn och Elin till gympozz och köra ett pass bodypump efter skolan, härligt! Har varit duktig och rört på mig varje dag nu i snart en vecka!! Vet ej vad jag mer ska skriva. Har inget på hjärtat som jag skulle vilja dela med er just nu. Så vi hörs senare om jag kommer på nåt att skriva. Puss!


LÖRDAG

Hej. Är trött så tyvärr orkar jag inte skriva så mycket, men ni ska få veta vad jag har gjort resten av dagen. Jag pw i ca 30 minuter på eftermiddagen och sen har jag hjälpt mamma och pappa med några saker. Nu på kvällen har jag bara legat i sängen och ätit godis. Imorgon vet jag inte vad som händer. Detta va allt för mig idag. Puss!


INSPO


CHIQUITA

Hejsaaaaaan! Har inte bloggat sedan igår så nu har jag lite att skriva om. Träffade Joakim på stan efter skolan. Vi gick först bara runt och tig det lugnt, sen gick vi och låste fast ett hänglås vid en bro och kastade nyckeln i vatten och efter det gick vi till American pizza och åt. Tog bussen hem till mig vid 6 och så stannade han här till 10. Hade iallafall supermysigt som vanligt, älskar min Joakim så mycket! ♥ Idag har jag varit och kollat på Jespers fotbollsmatch, Joakim va också där. Jesper och dom vann med 7-1 tror jag! Efter matchen åkte vi och handlade på Ica maxi. Där gick jag och Jesper en liten tipsrunda, eller man skulle leta efter affischer och sen skulle man fylla i hur många man hade sett. Men eftersom att det var en i våran släkt och höll i allt så fyllde han i åt oss och så fick vi lite bonus också. Om man va med i tävlingen fick man en banantröja eller en vattenflaska, men jag och Jesper fick båda. Det stora man tävlar om är en kryssning.

Nu har jag precis ätit och ska snart gå ut och ta mig en pw. Sen vet jag inte vad som händer resten av dagen, jag får helt enkelt se. Lutar mest åt att jag är hemma och har en liten myskväll för mig själv med lite godis, filmer och så. Hoppas ni får en bra dag, och vi hörs säkert senare på dagen/kvällen. Puss och kram!


Mina bästa! ♥

Hade lust att blogga och då föreslog Elin att jag kunde blogga om henne, så varför inte? ELIN ALMA ERIKSSON är en brunhårig, mycket fin tjej som jag tycker supermycket om! Hon är en utav mina bästa vänner, vilket jag är väldigt glad över. Kan prata med henne om vad som helt! Hos är supersnäll och typ alltid glad. Vi blev bästa vänner genom en resa vi åkte på tillsammans med skolan. Hon och jag fick åka till England med några andra par från skolor runt i Eskilstuna och tre lärare från ärlas skola. Denhär resan var en väldigt stor och häftig upplevelse! Vi åkte till England och bodde i en främmande familj när vi gick i trean. Vi va 9-10 år. Nu tänker jag inte berätta så mycket om den rean, utan om Elin. Hon har en väldigt bra humor också. Vi skrattar väldigt mycket tillsammans och har alltid kul. Hon har även en blogg jag tycker ni ska ta och kolla in -----> http://elineriksson.blogg.se

Och nu är det så att jag känner för att skriva om min andra bästisar också! EMMA VICTORIA GUSTAFSSON är en superfin blond flicka och som också är min bästa vän! Hon har en väldigt fin personlighet och en superbra humor. Kan verkligen vara mig själv när jag är med henne! Är superglad att jag har henne. Vi har känt varandra ganska länge, nästen enda sen jag flyttade hit, för ca 9 år sedan tror jag. Vi har dock inte alltid haft så bra kontakt, det är mer dom senaste åren dom vi varit väldigt tighta. När vi var små lekte vi alltid med Bratz, jag tror det stavas så. Men alla mina minnen med dig betyder så mycket! Tack för att du finns!

MELINN GUNHILD ARVIDSSON är blond/brunhårig och väldigt fin tjej, hon är också självklart en utan mina bästisar! Melinn har så härlig och bra personlighet. Alltid humöret på topp. Trivs så bra med dig Melinn! Kan verkligen vara mig själv. Vi har också många minnen tillsammans. Ett utav dom större minnena är självklart när vi kompisgifte oss! Är så otroligt glad över att jag har dig! Alla minnen med dig är värdefulla! Jag hoppas och vill verkligen att vi fyra alltid ska vara NT! Jag älskar er till tusen!!!

Sitter just nu baklänges på en proppfull buss.. Kul. Nej men jag ska inte skriva mer nu för då kommer jag bli åksjuk. Ska träffa Joakim nu också. Puss!


Min prins ♥

Idag har jag och Joakim varit tillsammans i 5 helt fantastiska månader. Så underbart!

Har precis kommit till skolan och väntar nu på att vi ska börja. Slutar kl tre idag, då tar jag bussen till stan, träffar älskling och så. Vi hörs senare. Puss!


2 pass i rad!!!

Är helt slutkörd efter två träningspass i rad. Jag och Melinn körde stenhårt på båda så jag är riktigt stolt! Kommer ha sån sjuk träningsvärk i morgon.. Men men. Ett tecken på att jag kört hårt. Skolan flöt på bra. Vi fick sluta 40 minuter tidigare för att det blev lite krångel med nya spanska gruppen och så.

Nu ska jag snart gå ner och lägga mig i sängen och bara ta det riktigt riktigt lugnt och skönt. Morgondagen kommer bli toppen. Först skola, inget speciellt med. Efter skolan ska jag in till stan och träffa världens bästa pojke ♥ Vi har nämligen varit tillsammans i fem månader i morgon. Så vi ska hitta på nåt kul. Riktigt vad vet vi inte än. Nu orkar jag inte skriva mer, är så slut. Puss!


!!!!

Har nu slutat, 40 minuter tidigare. Känns ju skönt det. Vi va för många i spanska gruppen så vi fick inte plats i klassrummet och där med slutade vi. Naaajs! Nu ska jag bara vänta på Melinn i en halvtimme och sen drar vi till stan. Ha det bra. Pusshej!


Gooodmorgon ♥

Hej på er. Sitter i skolan just nu och väntar på att svenskan ska börja. Är hur trött som helst.. Hade skitsvårt att komma upp ur sängen. Idag har vi ganska många lektioner, vi får hoppas att dagen går fort. Efter skolan tar jag och Melinn bussen till stan för att träna. Hela två pass i rad också!! Hurthurt! Bodypump och nån dans. Sen tar vi bussen hem runt sju. Så jag kommer inte vara hemma för ens runt åtta nån gång. Men ja. Vad ska jag mer skitva? Har ingen aning. Vi hörs senare, puss! ♥


22 augusti

Hej hej! Har inte bloggat på hela dagen så nu hade jag tänkt att skriva lite. Skoldagen var riktigt lugn och skön idag! Bild på morgonen, idrott efter då vi gick igenom vissa saker bara, så vi rörde inte på oss och sen matte. Slutade runt 12. Bussen hem skulle gå 12:40 men den va 20 minuter sen och sen skulle Roffe åka till Flen och vända där så jag kom hem ca en timme senare än vad som var tänkt, men jaja. När jag kom hem så åt jag, tog det lugnt ett tag och sen tog jag mig en redig springtur och en del styrka efter. Har ju fått en träningsdagbok av våran idrottslärare, så man ska träna varje dag i en vecka, så får man fylla i vad man gjort, hur länge och på vilken nivå. Och jag valde att starta idag och körs tills på tisdag. Vi har ju inga läxor eller prov just nu. Imorgon hade jag tänkt att springs igen och på fredag räknar jag idrotten som min dagsträning.

Har nyss gått igenom mina omdömen och så med mammi inför utvecklingssamtalet och nu hade jag tänkt att lägga mig i sängen och kolla på tv eller nån film. Är helt slut i kroppen efter träningen. Hoppas ni haft en bra dag. Vi höres. Pusshej!


Kvällsinlägg

Ska snart sova men tänkte bara skriva ett litet inlägg först. Har ju som ni ser i inlägget innan fixat mitt skal nu, är faktiskt nöjd, enkelt och fint. Tyvärr är mina fingrar lite förstörda och gör ont. Man behövde ju vika in några flikar på nitarna så att dom skulle bli platta och dom flikarna fick jag under en och samma nagel flera gånger så jag blödde asmycket där förut. Sen råkade jag limma ihop mina fingrar med limmet.. Fick verkligen slita mig loss och det gjorde så jäkla ont! Och sen skulle jag försöka tvätta bort det och skrubbade på fingrarna och då började det bränna.. Haha! Jag har sån tur ibland. Kollar just nu på tv, men ska som sagt sova snart. Morgondagen kommer bli superskön! Börjar med bild, sen idrott, fast imorgon skulle vi typ inte ha nån, sen matte och så slutar vi 12:15. Ska egentligen ha elevens val på eftermiddagen men vi har precis valt, så vi hinner inte imorgon. Jag och Emma, sånna hurtbullar vi är har valt styrketräning, gympozz! Och SOS som sista. Skoj. Nu har jag inget mer att skriva här. Puss och godnatt!


slutresultat


NYTT

Hej! Har precis kommit hem från stan. Har shoppat med Elin och Melinn. Riktigt trevligt! Fick med mig en del saker hem, trosor, ringar, skal, lim och nitar. Ska fixa mitt egna skal och så. Mår dock inte så bra, har ont i huvet, fryser och så. Dagen i skolan har varit bra den. Har planerat utvecklingssamtal och haft pingisturnering. Gick ju sådär för mig. Min kompis Emma däremot kom 2 av alla tjejer i spåret, grattis!! Bild på det ny köpta får ni nu. Vi hörs, Pusshej!


SCHOOL

Hejsan alla! Har precis anlänt till skolan, idag har vi spårdag, skönt. Men imorgon börjar alla vanliga lektioner, fast vi slutar 12:15, wopwop! Vi hörs senare, puss!


Har precis bäddat ner mig i sängen och kollar just nu på Pirates of the Caribbean. Har egentligen inte så mycket att skriva men iallafall. Ska inte vara uppe så länge till, är väldigt trött och behöver sova. Och på tal om ingenting, vet ni? Jag längtar ganska mycket efter vintern, julen, mörkret, allt mys! Den ska ju självklart inte vara för lång. Men tänk på julen, alla julklappar, att umgås mycket mer nära och kära, att bara ha det mysigt♥ Nu står det still i mitt huvud, kommer inte på nåt mer, godnatt!


DREAMFILM

orkar inte lägga upp bilder på mina kläder tyvärr.. haha. har skittråkigt just nu, ska kanske kolla på nån film eller så, jag får se. vad kan jag skriva så länge? jo, imorgon i skolan är det spårdag hela dagen och efter det åker jag in till stan med Melinn och Elin, härligt! får se ifall jag får med mig nåt hem, har lite smått jag skulle behöva köpa. nej nu är jag skithungrig så jag ska nog äta nåt innan jag kollar på film. vi hörs nog senare ikväll, pussss! 

SEX AND THE CITY

Nu sitter jag hemma här i soffan och ska kolla på Sex and the city. Allt i skolan gick bra, inga konstigheter med det. Och förresten, bilder på mina nya tröjor kommer nog senare, när jag orkar. Vi hörs, Pusshej!


SKOLAN!

Har precis fått våra scheman, helt okej faktiskt. Slutar 3 varje dag och så. Toppen! Har också fått skåpnyckel, loggbok (den är blå i år, snyggg!) och busskort. Haha roligt inlägg, vavava? ;) nej men nu ska vi in igen, vi hörs senare!


21:10

Hej hej! Har precis fixat det sista inför imorgon. Ska snart gå ner och lägga mig i sängen och kolla på tv. Idag har jag hunnit med en hel del, på förmiddagen va jag och Jakob i stan. Köpte en tröja och ett linne, kan lägga ut bilder i nästa inlägg. När jag kom hem så fixade jag mina naglar (så intressant att veta), sen har jag pw/sprungit 8 km, körde hälften var. När jag kom hem frågade Jakob om jag skulle med på en cykelrunda och det gjorde jag. Cyklade hem till Kalle och tillbaka. När jag kom hem så körde jag ett styrkepass och efter det duschade jag. Sen har jag ätit ganska nyligen också. Ikväll ska jag inte vara uppe så länge, vill vara pigg och utvilad imorgon. Ska bli skoj att träffa alla igen, har ju knappt träffat nån av dom i klassen på hela sommaren. Hoppas bara att det är lika fint väder imorgon som det va idag. Förra året, första dagen i skolan regnade det asmycket, det vill jag inte att det ska göra nu!! Nu ska jag gå och göra mig i ordning och krypa ner i sängen. Hoppas ni haft en bra dag. Vi hörs imorgon. Pusshej!!


Godmorgon

Hej hej. Ska snart gå upp och göra mig i ordning, väcka Jakob och sen ska vi två dra iväg till stan. Han vill ha hjälp med att hitta lite kläder och så. Och jag skulle vilja hitta iallafall en tröja. Sen efter det när vi kommit hem ska jag faktiskt träna, känner att det behövs, ska försöka få med Jakob på det också. Sen ska jag väl bara ta det lugnt, ladda inför imorgon då skolan börjar och så. Ska försöka komma i säng ganska tidigt så att jag orkar kliva upp så tidigt. Kommer bli tufft. Men nej, nu har jag inte tid med att skriva mer, vi hörs senare, Pusshej!


HEMMA

Nu är jag hemma efter en hel dag i Stockholm. Är skittrött, har ont i nacken och fötterna och ryggen. Hittade tyvärr inte mycket, bara underkläder och byxor, hade behövt mängder av tröjor men hittade verkligen ingen som jag tyckte om, konstigt nog.. Jaja. Har iallafall haft en supertrevlig dag med Emmis. Vi har sett en del kändisar och en av basketledarna från stadium sports camp! Och så va det massor av människor som åkte på longboard vid fontänen/rondellen mitt i stan och stoppa upp all trafik! Dom åkte flera varv, Roligt roligt. Och nu är det bara imorgon kvar, sen börjar allvaret igen. Nej, nu ska jag inte skriva så mycket mer, ska ta mig nåt att äta och sen ska jag lägga mig i sängen och vila. Pusselipuss!


STOCKHOLM

Har precis gått på tåget och snart bär det av som Stockholm! Ska bli toppen. Kommer ej blogga så mycket tror jag, kanske kommer nåt mer inlägg idag. Hoppas ni får en bra dag! Pusshej.


Hej hej hej

Detta kommer bli ett kort inlägg för jag har ingen ork att göra nåt långt tyvärr. Joakim åkte precis hem, tråkigt nog... Har haft en väldigt mysig dag tillsammans med min prins! Ska upp ganska tidigt imorgon eftersom att jag och Emma drar iväg till Stockholm!! Tåget går 10:07 så vi måste ju åka här ifrån vid halv. Ska bli så himla härligt! Och så saknar jag ju Emma nåt enormt! Nu ska jag kolla klart på en film sen ska jag nog i stort sätt sova. Hoppas ni haft en bra dag. Pusshej!


Snabbt inlägg.

Har precis ätit och nu väntar jag på att Joakim ska komma, saknar honom massor! Vet ej vad vi kommer hitta på, men nåt blir det iallafall. Jag hör av mig senare. Hoppas ni får en bra dag allihopa. Pusshej!


Torsdag

Hej. Har precis ätit och ligger just nu i sängen och kollar på tv. Va ju hos frisören idag, är faktiskt ganska nöjd, mycket bättre än innan iallafall. Vet ej vad som händer resten av eftermiddagen/kvällen, tror jag bara kommer vara hemma, är sjukt trött. Imorgon kommer Joakim hit vid lunch tror jag och så stannar han här resten av dagen. Förresten nu ska ni få höra på nåt kul, min bror kom in på mälardalens teknikgymnasium i Södertälje, är riktigt glad för hans skull!!!! Nej men nu har jag inget mer att skriva, puss.


P U S S

Hej! Kom hem för en stund sedan får Melinn, har haft det superbra där med Elin också. Vi har varit ute, kollat på film, tagit massa sjukt snygga kort och så. Vi somnade runt halv fem och vaknade tio. Kl tre tar jag bussen in till stan, JAG SKA FIXA MITT HÅR! Wohooooo! Imorgon kommer Joakim hit till mig, mysigt! Och på lördag, då jävlar! Har glömt att berätta, men jag och Emma drar iväg till Stockholm för en redig shoppingdag. Längtar skiiiitmycket! Nu ska jag nog ut och sola lite, är ju varmt och skönt ute. Vi hörs senare. Ha en bra dag, puss!


Onsdag

Hej! Vaknade för ett tag sedan, har inte hunnit göra så mycket än förutom att äta frukost. Ska nog ut och sola lite snart, måste passa på när det hyfsat väder iallafall. Sen kanske jag tar mig en pw och senare in till stan. Så ser min dag ut än så länge. Det va väl alltför tillfället tror jag, roligt inlägg va? ;) ha en bra dag, puss!


22:41

Tjabba tjena hallå! Har precis gjort mig i ordning för att lägga mig i sängen och kolla på tv. Dagen hos Joakim har varit lika mysig som vanligt. Imorgon på eftermiddagen ska jag in till stan en sväng för ett besök hos frisören. Ska inte göra nåt speciellt där mer än att fråga om råd och tips. Sen kanske jag ska träffa en gammal vän om hon hade tid, inget bestämt än. Men hoppas på det iallafall! Detta fick bli allt för denna gång. Vi hörs imorgon. Puss och godnatt!


Lalala

Sitter just nu i bussen och väntar på att vi ska åka. Jag ska hem till Joakim och vara där hela dagen, härligt! Så jag hör av mig när jag kommer hem, Pusshej!


15:53

Hejsan. Har haft två riktigt härliga dagar tillsammans med Elin. Behöver inte berätta nåt om gårdagen, hade superkul, och som vanligt så har vi skrattat så himla mycket så vi fått ont. Somnade runt två gjorde vi båda. Imorse vaknade jag kl 6 första gången, men somnade om till kl 8 då en jävla gräsklippare utanför Elin, som tvunget skulle låta ashögt.. Men när den väl slutade så gick det att somna om. Runt 11-12 gick vi upp och åt frukost och kvart i två åkte jag med bussen hem. Vet inte vad som händer resten av dagen. Måste duscha och så, ska även prata med mamma och pappa om lite saker. Vi hörs senare. Puss!


Filmmys

Nu har vi precis varit vid Sveaplan och köpt massa gott som vi ska gotta oss med framför filmen. Vet ej vad vi ska se men nått bra. Pusshej!


Hejhejhej

Hej. Kom hem för ett tag sen och har precis ätit massa god mat så nu är jag mätt som en plätt. Som sagt har vi varit och kollat på min pojkväns fotbollsmatch, hans lag förlorade med 2-0, tyvärr. Efter matchen drog vi ner till stan en sväng och mötte upp Oscar. Han ville ha hjälp med att hitta en bra present till sin flickvän och det gjorde han också. Nu ska vi fixa våra naglar och så. Vi hörs sen, Pusshej!


Linje 8

Sån tur man får ha.. På väg till bussen går min väska sönder och sen när jag börjar närma mig så ser jag att bussen är där och får panik och börjar springa.. Som tur är så sitter jag iallafall på bussen just nu på väg mot Elin. Idag ska vi kolla på fotboll och så ska jag sova hos henne, mysigt! Orkar inte skriva mer, hör av mig senare, puss!


21:59

Hejhej. Detta blir mitt sista inlägg för idag. Har ingen större lust med att blogga egentligen. Dagen blev inte alls som planerat... Skulle kollat på fotboll men vaknade för sent. Stan blev det inte heller pga vissa saker, så jag har bara varit hemma idag, inte gjort ett skit. Imorgon ska jag till Elin och den drar vi iväg till skogstorp för att kolla på min Joakims fotbollsmatch, härligt härligt. Efter det vet jag inte vad som händer, får helt enkelt se. Just nu ligger jag i sängen och kollar på film. Nu har jag inget mer att skriva, puss!


Lördag

Hej hej. Hoppas ni sovit gott, det har verkligen jag gjort. Vaknade för en liten stund sen och ska nu gå upp och äta lite frukost. Skulle följt med Jesper och pappa på Jespers match men dom har redan dragit. Om jag känner för det kan jag ju bara gå ner för dom spelar på åsborgen. Vi får se. Idag vet jag inte vad som händer, förutom att jag och pappa kanske ska till stan en sväng. Vi hörs, puss och hej.


fredag

hej på er. hoppas ni haft en bra dag, vilket jag inte riktigt har haft. har legat nerbäddad i min säng och kollat på filmer, tv och bara haft det sjukt tråkigt... och just nu känner jag ej för att skriva så mycket, tyvärr. så ja, det får räcka med detta lilla inlägg. puss.

Godmorgon. Varför vaknar jag alltid denhär tiden och ej kan somna om? Så jobbigt... Är fortfarande på dåligt humör över mitt hår... Vill så gärna fixa tillbaka det till blont men det kommer slita på mitt hår så jäkla mycket så då kommer jag behöva klippa kort och det vill jag inte... Åh vet inte hur jag ska göra...? Och förresten, bild på mitt hår som jag sa igår att jag skulle lägga upp kommer det inte bli.

Idag är det fredag, vet inte vad jag ska göra, har inga speciella planer, bara vara hemma och ha en tråkdag. Nej men ja, vi får se hur min dag blir. Orkar inte skriva mer.


...

Efter att ha varit brunett ett tag så har jag hunnit ändra mig... Jag trivs bättre i blont, passar bättre i blont och vill ha blont NUUUU! :(((((


Brownie

Japp.. Nu har jag färgat hååret! Nu är jag brunhårig, känns konstigt men på ett ganska bra sätt. Fast det är fortfarande blött så jag ska väl föna det och se hur det ser ut då. Bild kommer väl komma upp här så småningom.


Hårfärg

Nu är jag, mammi och Jesper på väg in till stan för att köpa hårfärg till mig, wooowoop!! Sen ska vi åka och handla lite och så. Vi höres!


Lalala

Hej på er! Vaknade för ett tag sen och är superhungrig just nu så det blir väl frukost/lunch för min del snart. Förresten så hade världens bästa dröm inatt! Tyvärr orkar jag inte skriva om den. Idag vet jag inte vad som händer förutom att jag ska lämna en tröja till en tjej. Jag tar helt enkelt dagen som den kommer. Och jag måste bara säga att igår när vi gick på stan så hittade jag ett par skitsnygga höst/vinter skor på din sko. Vanligtvis tycker jag inte om höst/vinterskor, eller jag trivs inte i det. Har alltid trivts bättre i tygskor, men domhär va både SNYGGA och SKÖNA! Så dom ska bli mina. Nej nu ska jag äta, döör av hunger. Ha en bra dag. Pusshej!


8 augusti

Hejsan! Kom precis hem. Är skitblöt efter att ha gått hem från bussen i regnet. Så jag ska ta och byta om, men först skriva om min dag. Som sagt så har jag och Elin varit på stan. Gick runt och kollade lite, sen satt vi på first class länge och pratade och skrattade massor! Supermysigt. Sen när vi var klara där gick vi och mötte upp Annika, kollade efter en skinnjacka till Elin och sen gick vi hem. När vi kom hem så kollade vi runt lite på datorn efter mycket speciella saker och så kollade vi på gamla filmer på oss, så störda vi va! Har inte skrattat så mycket på länge! Nej men nu måste jag byta om, tycker inte om att ha blöta kläder på mig, så obekvämt. Vi hörs. Pusshej!


Fika på first class med Elin


09:49

Godmorgon! Vaknade gör ett tag sen av en jävla fluga som flög runt mitt huvud och bara va jobbig.. nu ska jag äta frukost och göra mig i ordning. Sen ska jag åka in till stan och träffa Elin, trevligt ska det bli! Och förresten, tänk att det är mindre än 2 veckor kvar tills skolan börjar igen..! Det är sjukt vad tiden gått fort. Men ja, vi hörs nog under dagen. Ha det så bra, puss!


23:13

Hej allihopa! Har precis gjort mig i ordning och ligger nu nerbäddad i sängen och kollar på tv. Har haft en underbar dag hemma hos Joakim, som alltid! Världens bästa är han! <3 Imorgon är det onsdag, jag vet ej vad som händer. Jag tar dagen som den kommer. Detta va allt för mig just nu. Puss!


Tisdag

Hej! Vaknade för ett tag sen och har precis ätit frukost. Ska snart duscha och göra mig i ordning och sen åka till Joakim. Härligt! Och EMMMA! Jag saknar dig!! Hoppas ni får en lika bra dag som jag. Pusshej!


22:11

hejhej. har gjort en liten förändring här. ändrar headern och bilden. idag har jag gjort en hel del som jag sa att jag skulle göra imorse. det enda jag inte gjort är att lämna kläder, men det har varit så dåligt väder, så jag har hållt mig inne hela dagen. städade och tränade och duschade på förmiddagen,  städade garderoben ganska nyligen. eller ja, för några timmar sedan. nu ska jag gå ner och lämma mig i sängen och kolla på tv. imorgon ska jag till min Joakim, ska bli väldigt mysigt, som alltid! nej nu ska jag inte skriva mer. ha det så bra, vi hörs. pusshej!

Måndag.

Godmorgon! Vaknade för ett tag sen. Har inte gjort nånting alls, men ska snart upp och äta frukost. Idag ska jag hinna med en del, jag ska städa, träna, lämna kläder, städa min garderob igen, haha gjorde det för nån vecka sen... Sen ska jag duscha och ta hand om mig, ansiktsmask, raka mina ben, hårinpackning och så vidare. Nu ska jag upp och äts frukost. Vi hörs. Pusshej!


Jaaao

Hej hej. Vi kom hem för ett tag sen så jag har hunnit packa upp och så. Just nu ligger jag i sängen och tar det lugnt. Är riktigt trött så jag orkar tyvärr inte skriva nåt mer, men bilder får ni. Puss!


Army jacket

Denna fina jacka är äntligen min! Från urban outfitters för 700 kr. Tycker verkligen den är sjukt snygg! Dock kanske jag tycker den är lite för stor. Men det är 30 öppet köp och jag ska till Stockholm snart igen, så om jag ångrar mig kan jag alltid lämna tillbaka den.


UO

Sitter i bilen på väg hem just nu. Stannade till en sväng i Stockholm för att jag skulle köpa en sak. Kommer visa bättre bilder sen när jag kommer hem. Nu ska jag lägga ifrån mig mobilen och sova en liten stund tror jag. Är riktigt trött. Vi hörs senare. Puss och hej!


11:50

Hej. Tyvärr blev det inga bilder igår, men när jag kommer hem ska jag nog fixa ett inlägg med bilder här ifrån. Igår var vi ute med båten hela dagen. Badade, solade och hade det skoj. När vi kom hem så åt vi, sen var vi ute, vi gick ner till vattnet sent på kvällen och bara tog det lugnt där. Imorse så gick jag och några fler iväg till vattnet igen och tog ett morgondopp. Härligt! Och nu har vi precis packat i ordning och ska snart åka iväg till ett annat badställe. Och när vi är klara där så åker vi hem. Det är superfint väder idag igen, bättre än igår. Nej nu ska vi nog åka så vi hörs när jag har kommit hem. Ha en bra dag, puss.


Hejhej

Tänkte bara skriva ett litet snabbt inlägg nu när vi ändå väntar på färjan. Snart är vi framme, äntligen!! Det är skit fint väder här, så idag blir det sola och bada, skönt! Hör nog av mig senare med bilder på hur stället ser ut. Puss


Blidö

Godmorgon godmorgon. Vaknade för en timme sen, har hunnit duscha, packa och äta frukost. Snart bär det av till Stockholms skärgård. Hoppas på fint väder så att går att sola och bada. Vet inte om jag kommer blogga nåt mer idag, kanske nåt kvällsinlägg, vi får se. Hoppas ni får en bra dag allihopa! Pusshej.


Creation créme brûlée

Hej på er. Finns tyvärr inget att berätta om min dag, klippte mig som jag sagt och sen har jag bara haft tråkigt, kollat på massa filmen. Nu kollar jag på tv och äter asgod choklad, min mage är riktigt glad just nu! Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till Stockholms skärgård. Ska bli kul att vara där! Ja, detta var väl allt för mig just nu. Ha en bra kväll, Pusshej!


Hej hej hej...

Kom hem för ett tag sedan, klippningen gick bra, blev inte så kort och fult som jag trodde, skönt! Just nu ligger jag nerbäddad i sängen, min rygg gör ont och jag har lite ont i huvet.. Inte alls kul. Idag vet jag inte vad som händer. Som det ser ut nu kommer detta bli en riktigt tråkig dag... Vilket jag inte alls vill! Men ja, nu ska jag nog kolla på nån film tror jag. Puss!


Frida klippotek

Godmorgon. Nu ska jag upp och äta frukost och göra mig i ordning och sen ska jag klippa mig. Efter det vet jag inte vad som händer, vi får se.


Puss och godnatt!

Det får bli ett litet snabbt nattinlägg nu. Kan berätta vad jag gjort idag. Vaknade upp hemma hos Elin, vi åkte hem vid typ lunch. Satte jag mig ute i solen en stund, sen tog jag mig en liten springtur. Som jag sa tidigare så kom jag inte så lång pga min rygg... Tog mig en dusch och sen åkte jag in till stan. Hittade inte det jag ville, tyvärr. Åkte hem runt 5. Sen här hemma har jag bara tagit det lugnt, kollat på filmer och så. Nej nu orkar jag inte skriva mer, måste sova, ska upp tidigt imorgon. Sov gott och godnatt!


.

är inte på humör för att blogga just nu, vi hörs. hej.

Hejhopp

Kom hem för ett tag sedan. Sprang inte så långt för jag kände av i ryggen ganska tidigt. Har nyligen duschat och gjort mig i ordning, ska åka in till stan men mamma, min bror och min brors kompis. Dom ska bowla men jag ska nog kolla runt lite istället. Behöver köpa lite små saker och så. Men jag hör av mig senare.


1211

Nyss hemkommen från Elin. Har haft det supermysigt med dom! Nu ska jag ut och sola och sen blir det en springtur. Hör av mig senare.


.

Hej. Vaknade för ett tag sen, har pratat med Elin nu ett tag och Melinn sover. Är skittrött så jag ska väl försöka somna om igen. Onödigt inlägg, jag vet...


02:02

nu får man önska sig nåt!
hej hej ! vi har precis kollat klart på filmem LOL, en bra film tycker jag! orkar tyvärr inte berätta vad den handlar om. idag har jag som sagt lämnat kläder och sen varit med elin, melinn, oskar och oscar. det har väl varit trevligt, vi var ute och så, hände inte så mycket dock, men men. vi drog oss hemmåt runt kl nio tror jag, då nästan alla hade lite ont överallt. tog en sväng förbi sveaplan först för att köpa lite gott hem. när vi kom hem så fixade vi i ordning oss, bäddade och sen la vi oss och pratade ett tag. sen satte vi på filmen. vet ej vad vi ska hitta på här näst, men nåt kul ska det väl bli. tyvärr är jag inte på världens bästa humör just nu, men det ska det väl bli ändring på. har ju två riktigt härliga tjejer här! men ja, vad ska jag mer skriva..? imorgon vet jag ej vad som händer, ska hem vid lunch, det är allt jag vet. på fredag ska jag klippa mig, sen vet jag inte om vi åker till blidö redan på fredag eftermiddag eller lördag morgon, det får vi helt enkelt se. men ja, detta var nog allt för mig just nu, vi höres. pusshej! 

Godmorgon!!

Ska strax ta mig en dusch, men först skriva lite här. Om ett tag ska jag ut en liten sväng för att möta upp några flickor och lämna lite kläder till dom. Efter det ska jag hem, packa klart och sen till bussen för att åka till Elin. Hoppas ni får en härlig dag allihopa! Puss och hej!


00:39

Mitt sista inlägg för idag, eller ja, klockan är ju över 00:00 så tekniskt sätt så är det ju onsdag ;) men ja, dagen har inte alls varit nå speciell alls, bara tagit det lugnt. Morgondagen däremot händer det mycket saker. På förmiddagen ska jag träffa några för att lämna över kläder som jag har fått sålt, sen kl tre tar jag och Melinn bussen till Elin, där kommer vi fixa oss lite, sen blir det åfesten med Oscar och Oskar, kul kul! Sen sover jag och Melinn hos Elin, mysigt värre!! Men jag hör av mig imorgon och så, sov gott!