Stockholm

Jag har haft en asbra dag med min kusin i huvudstaden. Fick med mig en klocka, en tröja, ett puder och lite underkläder hem. Vi lunchade på fridays, så sjukt gott! Tar alltid samma mat varje gång, pasta med kyckling och massa andra gosaker!

Nu har jag precis kommit hem, ska röja undan lite på mitt rum så att det går lättare och snabbare för mig att dammsuga. Sedan ska jag ta mig nåt att äta och efter det har jag inte så mycket att göra, ta det lugnt! Är helt slut i fötter, rygg och ben.

Hoppas ni har haft en riktigt bra dag allihopa! Vi hörs imorgon! Puss och kram!


På tåget

Godmorgon världen! Har precis placerat mig på tåget, riktigt trött är jag! Som tur är så är det inte alls många som åker så det är lugnt och skönt! Snart lämnar vi stationen och då ska jag sätta i mina hörlurar, lyssna på lite bra musik och bara ta det lugnt! Detta kommer bli en riktigt bra dag, det vet jag! Jag hör av mig senare då jag kommit hem! Hoppas ni får en bra dag. Puss!


22:40

Idag har inte så mycket hänt. Vaknade upp, å frukost, städade i ordning, Melinn tog en buss lite tidigare än mig och Elin för att hon skulle till sin kusin. Jag och Elin åkte in till stan runt halv 2, gick runt och kollade lite och sedan tog jag bussen hem. Hade tänkt att träna idag, men så blev det inte, får göra det nästa vecka!

Imorgon ska jag ta tåget upp till Stockholm för shopping med min kusin! Ska bli superkul, saknar henne massor! Så jag blir borta hela dagen!

Och fatta att på måndag är det nyårsafton!!! Herrregud vad tiden gått fort! Nyårsafton kommer spenderas tillsammans med min älskade Joakim. Ska bli hur mysigt som helst!

Nej men detta var allt för mig just nu. Hör av mig när jag har tid! Hoppas ni haft en bra dag. Puss och kram /e


01:01

Hej allihopa! Hoppas ni har haft en bra dag! Det har verkligen jag haft! Har skrattat så himla mycket, vilket jag alltid gör med dessa brudar! Vi var först på stan, lunchade på Your Choice med Melinns bror, mycket trevligt det! Sedan gick vi runt på stan för lite shopping. Fick med mig ett par byxor hem. Tog sedan bussen till stenby, köpte glass till mig och Melinn. När vi väl kom hem till Elin så började vi göra väldigt roliga saker- COOLA TRIX! Hahaha vet inte hur många försök vi gjorde på vissa, men vi lyckades med några! Sen har vi ätit mycket god mat, gått promenix här i stenby, svängde förbi Melinns faster och tog en pratstund med henne. Och hör här! När vi skulle ta hissen upp till Elin så var Melinn tvungen att damptrycka på alla hissens knappar, HISSEN FASTNADE! Haha usch och fy! Men tillslut kunde vi öppna och springa upp! Sen hade jag och Melinn tänkt att stämma Elins gitarr men resultatet av det blev att en sträng gick sönder.. Duktigt! Har hunnit äta glass, prata med min kusin i telefon, Melinn och Elin har haft kul och gjort nån tjusig dans, kollat på film och skrattat massor!!! Nu kollar vi på ännu mer film och har det mysigt! Vet ej när vi kommer somna, är inte alls trött just nu, vi får se. Ett väldigt rörigt inlägg fick detta bli, men men. Vi hörs! Ha det bra, puss!


torsdag

hej alla mina läsare! hur har ni haft det idag? själv har jag haft det bra. idag har jag hunnit med ganska mycket, städat, varit iväg med pappa till stan för att hjälpa honom med en present till mamma, dom har ju varit gifta i 15 år detta år på nyårsafton, så pappa ville köpa nåt fint till henne. hittade också en tröja till mig på rean, en enkel helsvart sweatshirt. jag har också fixat datorn som jag fått av min broder, eller ja, fått och fått, fick köpa den av honom, BILLIGT. hade också tänkt att ta en dusch nu på kvällskvisten men det vet jag inte om jag orkar, gör nog det imorgon. imorgon ska jag också in till stan med melinn och elin för lite shoppning och också ett besök hos melinns storebroder. sedan ska vi ha en tjejkväll hos elin, stormys!
 
detta var allt för mig just nu, hoppas ni haft en bra dag! vi hörs senare! puss och  kram! /e

Borta bra men hemma bäst

Har varit hemma ett tag nu, hunnit packa upp, äta och duscha. Har haft några riktigt bra dagar där nere! Idag åkte jag, mamma och min lilla kusin Alma på en liten shoppingtur. Fick med mig ett par löpartights och ett par byxor hem, härligt det. Imorgon vet jag inte vad som händer, får helt enkelt se. Haha kort och tråkigt inlägg, men vad tusan! Så får det bli. Vi hörs, ha det så bra! Puss!


a6-STÄNGT

Blev inget a6 idag, tydligen så är det stängt, nått nytt som dom börjat med? Brukar alltid vara öppet den 25.. Men men, blir att åka dit imorgon innan vi åker hem. Så vad ska göras idag istället? Nu hade jag tänkt att måla mina naglar, men annars vet jag inte. Så onödiga inlägg nu för tiden.. Men så får det blir!


25/12

Hade en superbra julafton! Fina julklappar fick jag, god mat och mera! Dagen avslutades med en härlig kvällspromenad! Idag ska vi alla till a6 och shoppa loss på mellandagsrean, haha nää men jag måste bland annat byta ut en ring jag fick i julklapp till en mindre storlek. Blir inte så mycket mer för mig just nu. Vi hörs senare, puss!


God jul mina kära läsare!


Bara en timme kvar...

..sedan är det 24/12 JULAFTON!!! Som jag har längtat! Kommer inte bli nåt långt inlägg nu, ska snart sova, är sjukt trött. Men denna dag har iallafall spenderats mycket i bilen och nu är vi här hos mormor och morfar i Småland. Hör av mig mera imorgon. Puss och godnatt!!!


22/12-2012 kl 21:53

Kul kul... Jag hade skrivit ett väldigt långt inlägg nyss och så skulle jag ladda upp en bild i det inlägget och då försvann all text. Men men. Bara att bita ihop och skriva om så gått det går.

Blev ingen film för mig igår... I väntan på att filmen skulle ladda klart somnade jag inne hos min broder och när jag vaknade så orkade jag inte kolla.. Men nu om en stund ska jag se den filmen- krigarens själ. En kompis till mig tipsade om den och sa att det var den absolut bästa filmen han hade sett. Får lita på honom!

Idag har jag hunnit med en del. Tig bussen in till stan med älskling för att äta lunch, blev bamboo city, sjukt gott!!! Åkte hem ganska tidigt. Har hjälp pappa med lite förberedelser inför julafton. Senare på eftermiddagen/kvällen tog jag och min familj en promenix hem till farmor och farfar för lite mat! Revbensspjäll och potatis, riktigt gott!!! Gick tillbaka hem vid halv nio.

Nu ligger jag här i min säng och väntar på att Jakob ska komma hem. Filmen är på hans dator...

Imorgon är det mycket som står på "ska göra" listan. Jag måste duscha och fräscha till mig, måla mina hemska naglar, packa, sitta i bilen i cirka tre timmar. Så kommer min söndag att se ut ungefär.

Men ja.. Detta var väl allt för mig just nu. Vi hörs kanske senare. Hoppas ni haft en bra dag. Puss!


Filmgos!

I väntan på att filmen ska laddas ner klart tänkte jag skriva lite här. Denna dagen har varit väldigt chill. Julavslutning till 10 och sedan har jag hunnit med spruta och att träffa min älskade! Stormys! Allt för mig nu, orkar inte skriva mer. Puss!


Torka aldrig tårar utan handskar - Min duktiga Ellen!


coral/pink skirt

Hej hej! Har haft en riktigt bra dag kan jag säga! Skolan var lugn och skön. Slutade två och då åkte jag, Melinn, Elin och Oskar ner till stan för julklappsshopping. Hittade väldigt bara saker tycker jag, även en kjol till mig själv hittade jag. En typ neon rosa/korall färgad!!! Sedan när jag och Melinn kom tillbaka till ärla med bussen, stannade vi kvar på skolan och kollade på ärlas julavslutning. Mys! Nu har jag varit hemma ett tag, ätit och så. Blir bara att ta det lugnt resten av kvällen. Måste kämpa mig upp en sista gång imorgon, då slutar vi! Detta var allt för mig. Puss!


Onsdag

Nu har jag lagt mig i sängen och väntar på underbaraste grey's. Denna dag har varit bra. Har tränat två gånger idag. På elevens val provade vi på tyngdlyfting, kul faktiskt, förutom att händerna är lite förstörda. Sedan gick jag, Emma, hennes bror och hans flickvän på stan en sväng för att hitta en julklapp till deras far. Vi åt på bk och då kom också Melinn. Gick runt lite till och sedan drog jag och Melinn till gympozz för att kötta bodycombat. Ja detta var allt jag orkade skriva för nu. Puss!


18 december 2012

God kväll! Min dag har varit bra. Skolan rullade på bra, har kollat på film, stickat och ritat, härligt! När jag kom hem så åt jag lite, bytte om och sedan har jag tränat, så nu är jag ny duschad och fräsch! Har precis lagt mig i sängen och kommer ligga här tills imorgon. Förresten, har ni hört om kaoset i Göteborg!?! Herregud säger jag bara! Aja, detta Fick bli ett kort inlägg, orkar inte skriva nåt mer. Puss!


Det är detta som ska göras på no'n


2106

Skolan idag har bestått av film, frågesport, film och film, riktigt chill! Har också bara tagit det lugnt enda sedan jag kom hem. Imorgon är det tisdag, kommer säkert också bli lugn. Planerna var ju att jag och Melinn skulle åka in till stan för ett pass Core+ på gympozz, men det är nåt jul schema just nu, så det passet är ej imorgon...

Nu ska jag ta och göra mig i ordning och sedan lägga mig i sängen och kolla på tv. Ska försöka somna tidigt ikväll, är hur trött som helst. Hoppas ni haft en bra dag! Vi hörs imorgon. Puss!


1933

Hej! Nu kan jag äntligen lägga mig framför teven och bara ta det lugnt. Har haft en toppenbra dag med min mamma. Har varit på lager 157 och på Tuna park. Har köpt julklappar och så men jag är inte helt klar än.

Imorgon börjar sista skolveckan för år 2012! Känns sjukt bra, halva skogstorptiden har gått, herregud! Denna vecka kommer vara hur lugn som helst, eftersom alla betyg är satta så har vi inga prov eller läxor eller så som ska göras, bara chill med spårdag och annat skönt! Ser verkligen fram emot lov!!

Detta var väl allt för mig just nu. Hoppas ni haft en bra dag allihopa! Vi hörs ! Hade så bra, puss!


Tredje Advent

Hej på er! Hoppas ni sovit bra! Det har iallafall jag gjort. Idag ser min dag ut som så att jag och mamma ska in till stan och köpa lite julklappar. Har inte köpt en enda än... Och sedan när vi är klara ska jag nog ta och träna, känner att det behövs efter denna onyttiga helg. Förresten så är det julafton om ca en vecka bara! Tiden bara rinner iväg. Fyra skoldagar kvar! Yaaay! Men ja, detta var väl allt för mig just nu. Hör nog av mig senare. Puss!



Citronlakrits-GODASTE!!


1736

Nu är jag nyduschad och fräsch! Ska bara klä på mig kläder och sedan är jag klar. Firandet av Jakob fortsätter, med god mat och härliga människor- grymt!! Tänker inte göra nåt stort inlägg, ska fortsätta med att fixa mig nu. Puss!


"I'm waking up, I feel it in my bones. Love to make my systems go. Welcome to the new age, to the new age. Welcome to the new age, to the new age."


15 december 2012

Godmorgon! Gårdagen var riktigt lugnt och bra! Typ inga vanliga lektioner riktigt, på no'n tillexempel skulle vi lära oss hur man ritar sexhörningar och stjärnor och så. Efter skolan åkte jag hem till älsklingen. Stormys! Idag är det lördag, men inte vilken lördag som helst, min bror Jakob fyller 16 bast! Stort grattis till honom!!! Ska snart upp och äta frukost, dör av hunger. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på. Vi hörs. Puss!


06:47

Detta blir en snabbis för jag ska snart kliva upp ur sängen och göra mig i ordning. Skoldagen igår var förjävla skön! Lite redovisningar på morgonen, sen ett prov som var lätt tycker jag! Dör efter blev det lucia tittande. Dom som gjorde iår var hur duktiga som helst. Dom satte ribban väldigt högt och nästa år är det ju min klass som ska fixa! Efter det blev det lite fika och sedan en lååång rast med kortspelande och musik med klassen. Sen kollade vi på film på både spanskan och engelskan. Chill!!! Efter skolan åkte jag in till stan, gick runt och kollade efter julklappar. Sedan gick jag och mötte upp pappa, och nu är det äntligen bokat. Om ca två månader!!!! Idag är det fredag. Riktigt skönt! Tror inte att denna dagen kommer bli så jobbig, eftersom alla prov är gjorda nu. Efter skolan ska jag äntligen få träffa min älskade Joakim, som jag har saknat honom alltså! Nää nu måste jag upp. Hör av mig senare. Puss!


Bloggar mer imorgon, riktigt ont i huvet har jag.


Denna dagen har varit väldigt chill. Bild, idrott, matte och elevens val. Har varit hemma nu i ca en timme. Hade tänkt att ta en dusch snarast, sedan ska jag läsa lite spanska och lite sex och samlevnad. Imorgon är det prov som gäller! Även lucia! Ska bli najs! Och förresten, hela nästa veckas mat ser ut att bli förjävla bra! Halleluja!!


Krigare


Onsdag!!!


tisdag

pallar inte berätta om denna dagen. det ända roliga som hänt idag är att vi har blivit av med våra mjölbebisar!!!! woohoo! imorgon är det onsdag, den skönaste dagen på hela veckan, och jag och emma ska försöka få vara kvar istället för att åka till gymmet på elevens val. betygen sätts på torsdag och vi vill inte missa nåt. och på torsdag händer en rolig sak, men berättar mer då. nu ska jag ner och äta tror jag. hoppas ni haft en bra dag! och förlåt för alla tråkiga inlägg som jag ger er, men har absout inget att skriva om typ. får försöka hitta på nåt. puss!

Lite fina bilder från denna dag!


Sååå..

Ber så hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Men nu funkar blogg.se appen och allt är som det ska. Denna dagen har varit väldigt skön! Började med två timmars "göra klart". Valde det istället för hemkunskap idag. Sen har vi haft engelska, so och då redovisade jag och Sabina vårt arbete. Det gick iallafall bra! Sen spanska, där vi gjorde prov. Har inte alls gjort mycket sen jag kom hem. Ska nog snart skriva det sista i min lilla dagbok som vi haft dom dagarna vi har haft mjölbebisarna. Äntligen är det klart!!! Hör av mig senare. Puss!


skitapp...

.. som fortfarande är ur funktion. har inte kunnat blogga på hela dagen pga den. eller jo, men jag har inte orkat sätta mig här vid datorn, eller rättare sagt- jag har inte haft tid till det. idga har det hänt mycket faktiskt. åkte in ganska tidigt till stan för att kolla efter lite julklappat + kläder till pappa, köpte också ett superfint skal till mig själv på monki, BARA 80 :- !!! när vi kände oss klara gick vi och åt en sväng och sedan åkte vi vidare till några kompisar till familjen. supermys! vi fikade, pratade och hade trevligt! runt kl fyra åkte vi vidare till jespers träning och sedan vidare hem för mat! nu sitter jag här, men ska inte sitta här länge till. ska gå ner snart och kolla på lite tv. ska försöka somna tidigt idag, behövligt!  ja men detta var väl allt för mig just nu. hoppas ni haft en bra helg. puss!

godkväll

Hej på er! Denna dagen har varit väldigt tråkigt måste jag säga. Har inte alls gjort nåt kul förutom att baka lussebullar med min lillebror och mamma. just nu kollar jag på Så mycket bättre och sedan blir det lite filmmys! hoppas ni haft en bra dag!
detta fick blir ett kort inlägg igen, sorry..
 

lördag

hej! kunde inte blogga någonting igår tyvärr, min blogg app fuknade inte, har ingen aning om varför? idag är det lördag, har inga planer för dagen alls, skulle behöva åka in till stan och leta julklappar men vet inte om jag ska göra det. får helt enkelt se. pallar inte blogga så mycket just nu. vi hörs senare. puss! 

klockan 19:25

hej hej! ska snart ta mig en dusch och sedan fortsätta med min so, idag ska den bbannemej bli klar! denna dagen har varit helt okej. finns inget speciellt att berätta om den. imorgon är det äntligen FREDAG! WIIHOO! när jag kom hem hjälpte jag förresten min bror med hans lilla julgran, mys! nej nu måste jag duscha så att jag hinner göra allt jag ska. vi hörs, puss!


+


14:37

När jag och Emma satt på bussen på väg in till stan för att gymma sa busschaufförer att ALLA bussar i Eskilstuna är inställda, att den bussen vi åkte var den sista.. Så ja, då blev man lite halv orolig över hur man skulle komma hem, men som tur är kommer Vilhelms mamma hit och hämtar oss om en stund, så snäll! Är så himla tacksam! Annars hade jag fått väntat i stan jättelänge tills mamma/pappa slutat. Men nu är allt löst. Så fort jag kommer hem ska jag mysa ner mig i min one piece och göra klart min so. Idag slippe jag ta hand om mjölbebisen, så skönt! Men detta var allt för mig just nu. Puss!


Skitjävelväder!


charlie

hej hej! nu har jag tagit en paus i mitt pluggande. har läst massor om down's syndrom, eftersom min och oskars bebis har det. vi fik ju mjölbebisarna idag, så jag och oskar turas om att ha dom hemma, jag började idag. sen har jag hållt på och skrivit på min so.. är fortfarande inte riktigt klar, behöver fördjupa mig i vissa saker. men jag känner att jag gjort mitt för idag, så jag ska nog i stort sätt lägga plugget åt sidan. känner att jag måste äta nåt innan jag går ner till mitt rum. ikväll måste jag somna tidigt eftersom jag ska upp kl 2 inatt och ta hand om mitt lilla barn tills den somnar.
 
imorgon är det onsdag. sjukt skön skoldag! och efter gymmet stannar jag kvar i stan för att träffa Louise, så sjukt länge sedan jag träffade henne! ska bli väldigt kul! ska nog passa på att kolla på julklappar också då. kommer nog bli en bra onsdag!
 
men nej. nu ska jag inte skriva mera här. hoppas ni haft en bra dag! vi hörs. puss och kram!

Måndagen är slut snart...

... Och denna dag har varit väldigt chill! Skulle ju fått mjölbebisar med dom får vi imorgon! Har haft hemkunskap, engelska och spanska idag. Kollade på nån mini föreställning typ, afrikansk musik och så. Kom hem runt 4 och har inte gjort ett skit ända sen dess. Nu ligger jag i sängen och kollar på lite tv. Hoppas ni haft en bra dag! Vi hörs. Pusss!


Lovely you


Ändringar, vi får mjölbebisarna imorgon istället.


Godmorgon världen!

Har precis anlänt till skolan och det börjar närma sig mjölbebis time! Om ca en timme så. Denna dag kommer bli så skön! Och min kära Louise fyller 16 bast idag! Ett riktigt stort grattis till henne!! Detta var väl allt för stunden. Vi hörs! Puss!


21:21 make a wish!


söndag

ja.. nu är helgen redan slut. tiden går ju fort när man har kul, eller hur? min helg har varit toppen! var med min älskling i fredags, i lördags var jag och pappsen och shoppade lite, senare på kvällen kom Elin och Melinn hit till mig och så sov dom här, supermys! och idag började vi dagen med att åka lite pulka och sånnt, första och säkert sista gången för i år ;) sen när vi kom hem så drack vi varm choklad och bakade pepparkakor, sen satte vi oss vid datorn och kollade igenom alla bilder som finns där, så himla kul att kolla och se hur man såg ut för några år sedan.. xD sen har det inte hänt så mycket mer denna dag, har precis duschat och ätit lite mat. ska nog bara ta det riktigt lugn resten av kvällen. imorgon är det ju skola, då får vi ju våra mjölbebisar! sen är ju måndagarna alltid sköna så det kommer bli en chill dag!!! ja, har inte så mycket mer att skriva just nu. hoppas ni haft en bra helg allihopa! puss!

första advent

 
godmorgon! vi har precis vaknat och  nu ska vi kolla på julkalendern på play eftersom vi missade avsnittet. idag är det första advent också! Julen börjar verkligen närma sig! idag vet jag inte vad vi ska göra, men nåt kul ska vi väl hitta på. hör av mig senare. puss!

dear brother, you are wonderful

Nu har jag precis ätit klart och ska snart gå mot bussen för att möta Elin och Melinn! Kommer ha en grym kväll och natt med dom, precis som vanligt! Vi får se om jag skriver nåt mer, annars så hörs vi imorgon. Puss!


skulls


1 december

Hej på er! Har precis kommit hem från en liten shoppingtur med pappa. Blev fört lager 157, där jag köpte en sjal, bild på hur den ser ut kommer väl kanske senare, sen vidare till TunaPark där jag tyvärr inte köpte nåt, och sedan åkte vi och handlade mat, kul! Om ett tag kommit mina flickor Melinn och Elin hit och så stannar dom här över natten, stormys! Och ja, idag är det första december! Kollade faktiskt på julkalendern imorse, kan tyvärr inte säga att den verkar vara så speciellt bra. Har inte tyckt att någon av dom senaste julkalendrarna har varit bra, har väl vuxit ifrån det. Nej men nu tror jag att jag ska upp och äta nåt och sen kanske jag ska städa lite. Vi hörs senare. Puss!