Bättre sent än aldrig

Denna fina väst införskaffades i söndags.
Cubus - 199:-


03:21

Kan tyvärr inte sova, roligt... Men jag kan ju skriva lite om gårdagen. Det började med skola, efter ett tag så fick jag migrän, så jag ringde till pappa, som var supersnäll och hämtade mig! När jag kom hem så gick jag och la mig på en gång, och så sov jag i några timmar, och det är väl därför jag är vaken nu. Sen på kvällen så mådde jag mycket bättre, så jag pratade med Elin en sväng i telefonen, och jag kollade på BB, efter det så släckte jag och somnade, sen har jag sovit fram tills nu. Om några timmar tar jag bussen till stan och träffar Elin och så ska vi tillsammans gå till munktell. Men nu ska jag faktisk försöka sova igen, Puss!


Sommar 2012

Detta skulle inte sitta fel i sommar!


lost and insecure

Hejsan! Idag är det måndag, fytusan vad jag är trött! Gaalet! Dagen har rullat på som vanligt, skola sen bara vart hemma, tog en riktigt lång dusch, så jäkla skönt! Imorgon är det tisdag, skola som vanligt, ska också ha köks tjänst i skolmatsalen, mmh så skoj... Efter skolan ska jag troligtvis hem till Elin, ska sova där från imorrn till onsdag, för då ska vi tillsammans åka till munktell :) men ja.. Det var allt för denna gång. Puss!


Söndag...

Hej hej! Sitter just nu på Elins rum tillsammans med Elin, såklart ;) har vart på Tuna park idag med Elin och hennes bror Oskar, mycket trevligt det :) köpte en superfin jeansväst, jättenöjd! Köpte även ben&jerry's, bild på min tröja kanske kommer senare ikväll :) Puss!


17:04

Hej! Idag är det lördag, har inte gjort någonting speciellt, jag har bakat, duschat och läst lite, det är typ allt jag gjort idag. Senare ikväll blir det nog melodifestivalen tror jag. Har också fixat en ny design, inte så märkvärdig, men jag hade bara lust att göra en ny. Imorgon ska jag till Tuna park med Elin och kanske hennes bror Oskar, ska bli kul det. Och imorgon ska jag också försöka komma i säng tidigt, det är ju skola på måndag. Detta var allt jag hade att säga för denna gång, ha det så bra! PUSS


BB

Haha bara massa onödiga inlägg idag, men haft så sjukt trååkigt! Men nu Big brother :D
Puss!


Shopping

Tänkte bara visa vad jag köpte igår :D

Skjorta- Gina tricot 149:-
T-shirt- Gina tricot 99:-
Nagellack- lindex 25:- (det är inte HM's märke som på bilden)
Svart väska- accent 399:-


Allt är svävande

Har precis kollat klart på Braveheart, ganska bra film faktiskt, så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men någonting skoj får jag försöka hitta på, annars så blir det väl att bara ta det lugnt, är ganska trött. Ganska onödiga inlägg har det blivit idag, men det blir ju så när man har tråkigt. Puss! Att ens humör kan gå från toppen till botten på en sekund...blää!👎

THE BEST!

Baby you light up my world like nobody else!
PUSS


You are beutiful

Hej! Idag är det Freeedaaag! Wihoo! Fast jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, har precis städat mitt rum, kände verkligen att det behövdes. Igår var jag på stan med Elin! Hade supertrevligt, och vi hade ju supertur med vädret, jättevarmt ute! Jag köpte iallafall en skjorta, en t-shirt, en ny väska, nytt nagerlack och lite glass. Så tack Elin för en mycket trevlig dag! Om tre dagar börjar skolan igen, lovveckan har gått jävligt fort! :(
Men jag har faktiskt inte så mycket mer att skriva, hade så gott! Puss!


Kram!

Haha dessa gulliga bilder hittade jag på mig själv som liten.


17:02

Hej :)
Kom hem från stan för ett tag sen, har nämligen varit och bowlat med Jocke :) hade jättetrevligt, vi åt också, och jag vann bowlingen :) ska nog snart läsa lite men först ska jag kolla på Glee :D puss!


23:17

Hej hej! Just nu ligger jag nerbäddad på en riktigt skön luftmadrass hemma hos mormor och morfar, riktigt mysigt men långtråkigt, så jag ska försöka skriva ett långt inlägg :) ja som sagt så är jag hos mormor och morfar i Småland :) det är så sjukt fin utsikt från där jag sover, jag döör! Och ikväll var det ju melodifestivalen, seriöst världens sämsta låtar... Men ja, lite roligt var det ju ändå, för man skrattade ju åt de, för det var så sjukt dåligt! xd imorrn åker vi hem igen, så hela lovveckan kommer spenderas hemma, men jag har ju lite planer och så ändå ;) men det är väldigt tråkigt att Emma är i Sälen, kommer ju inte kunna träffa henne men hon har det säker toppen där! :) haha nyss fick jag världens finaste film av Elin, som hon själv gjorde alldeles nyss, bara för mig :) tack så jättemycket, sen gjorde min dag verkligen! Har skrivit ganska mycket hittills, men ska försöka skriva mer, fast inget av detta som jag skriver är så roligt att läsa om... Men jag har väldigt tråkigt just nu, så det är därför. I sommar ska ju jag och mina kompisar till sportscamp, som ni kanske redan vet, tagga tagga tagga! Sen ska jag äta slagstaglass för första gången också, gott hoppas jag! Men ja, mer orkar jag inte skriva. Puss!

VILL HA SOMMAR NU!!


Lalalalala

Hejhej! Ja, imorse så var jag tvungen att gå upp kl 6, för att vi ska åka till mormor och morfar, tagga bil i tre timmar nu då...
Igår var en väldigt rolig kväll, jag och min klass hade skoldisco för våran gamla skola, skitkul! Fast nu har jag skit ont i mina fötter...
Och nu är det äntligen Loooov! Fan vad skönt! Men ja, nu ska jag sätta mig i bilen. Puss!


Bästa Emma

Grattis Emma på 14års dagen! Hoppas du haft en toppendag! Puss!


Nu vill jag ha dig baby


Måndagen

Hejhej :) Idag är det som sagt måndag, sitter just nu på en bänk i skolan med mina fina och väntar på att vi ska börja mattelektionen :) och om en vecka har vi sportlov, tusan vad skönt! Under lovet ska jag till mormor och morfar en sväng och så ska jag och några kompisar kanske till Heron city :) men mer vet jag inte, ska nog också bara ta det lugnt :) men ja, mer har jag inte att skriva för tillfället :) PUSS!

hejsan hejsan!

har världens sämsta uppdatering, men ärligt så tycker jag inte att det är så kul att blogga längre, men jag tänker inte ta bort bloggen. har fixat bloggen lite smått, var trött på den gamla, den här som jag har nu är inte så värst speciell men den får duga. idag händer inget speciellt, ska städa, träna och plugga lite... rolig dag eller hur...? på tisdag är det alla hjärtans dag, kul kul! nej men nu måste jag faktiskt börja städa lite. hade så jättebra! PUSS!

FILMER

Hejsan hejsan! Idag är det fredag! Jippi, jag ska ha lite film maraton med mig själv, alla 4 filmer av Pirates of the caribbean, älskar dom filmerna!
Puss!