hahaha..

hej hopp! vet inte vad jag ska skriva, kände bara att jag hade lust med att göra ett inlägg.. haha jag bjuder på en bildistället.. haha.
jag, min fina kusin och mina riktigt snygga bröder! ;)

BLOPPIS!

jaa, jag hade tänkt att ha en liten bloppis här. detta är kläder som jag inte använder länge och tänkte att det kanske finns nån som har mer användning för dom än vad jag har. och jag vet att bilderna inte alls är så bra, men jag hoppas ändå att ni förstår lite hur kläderna ser ut.
 
tröja från gina tricot, storlek XS, riktigt fin! 20 kr               t-shirt från gina tricot, storlek S, 20 kr
 
supersnyggt linne från bikbok, storlek XS, 30 kr           fin blus/skjorta från gina tricot, storlek S, 20 kr
 
magtröja från H&M, storlek XS, 20 kr                       magtröja från bikbok, storlek XS, 20 kr
 
t-shirt från gina tricot, supersnygg, storlek XS, 20 kr       tröja med spets upptill från JC, storlek S, 30 kr
 
kofta från gina tricot, sorlek XS, 20 kr                        skjorta från gina tricot, storlek XS/S, 20 kr
 
tjocktröja från cubus, storlek S/M (knappt använd) 50 kr                 tjocktröja från bikbok, storlek S, 50 kr
 
        snygga cheap monday jeans från weekday, storlek XS/S, 50 kr             långärmad tröja från H&M, storlek XS, 20 kr
 
snygga shorts från bikbok, storlek XS, 50 kr
 
kommentera gärna här om ni är intresserade av någonting, annars hör ni av er till mig på mobilen, 0737017787
KRAM!

läääängtaaar

 


31 juli

Hej hej på er! Ska snart fika men innan det hade jag tänkt att skriva lite. Idag är det tisdag, bästa Elin har namnsdag idag, GRATTIS! har inga planer för dagen, kanske ska ut och springa lite senare. Jag tar dagen som den kommer. Har också planerat lite saker inför skolan, ett besök i huvudstaden. Berättar mer om det när det börjar närma sig. Nu i helgen ska jag och familjen åka och hälsa på kompisar på Blidö, ska bli supermysigt! Sen imorgon tror jag att jag ska till åfesten med några kompisar, kul kul! Nu ska det fikas, ha en bra dag, puss och hej! Mina sötnosar!


Nostalgi

Har precis spelat ett asgammalt xbox spel med Jesper, så jäkla kul så jag dör! Vart superglad när vi hittade det! Wohoo!


FIFA 12 med mi hermano


måndag

Hej. Orkar inte fixa bloggen idag, ska göra det när jag har mer och fina bilder. Idag har jag bara tagit det lugnt, varit ute och solat. Riktigt skönt! Har ont i ryggen just nu så jag ska nog gå ner och lägga mig i sängen ett tag. ja, det fick bli ett litet inlägg nu igen... ha det så bra, vi hörs nog lite senare skulle jag tro, puss och kram !

Inspo


13.52

hejhej. har precis varit ute och solat, ska snart ut igen men tänkte först skriva ett litet inlägg. inte för att jag riktigt vet vad jag ska skriva men aa, blir väl nåt onödigt. har kollat på en del kläder och sånt på nätet och hittat massa fint, bland annat en fin jacka, en fin t-shirt, skor och så vidare. ska nog ta och besälla hem det, iallafall jackan och t-shirten, skor vill jag nog köpa i butik för jag känner att jag vill prova dom först och så. sen nu i veckan ska jag klippa mig, riktigt skönt, bort med det slitna! 
 
nu ska jag ut igen, ha en bra dag, vi hörs, puss!
 

Söta drömmar

Hej på er. Har precis gjort några små ändringar här på bloggen, ska nog fixa mer imorgon. Idag har jag varit med världens finaste kille, min underbara Joakim! Så himla mysigt och härligt att träffa honom efter såhär lång tid, var verkligen toppen! Ska snart sova, är verkligen skit trött just nu, ha det så bra, puss och godnatt!


09:14

Godmorgon. Vaknade precis, har sovit helt underbart bra! Ska snart gå upp och äta frukost och sen ta mig en dusch och göra mig i ordning, senare åker jag hem till Joakim och spenderar dagen där, mysigt! Vad ska jag mer skriva? Nej men det finns typ inget mer just nu, ha en bra dag, Pusshej!


Godnatt

Just nu har jag väldigt tråkigt... Vet inte heller vad jag ska skriva om, kul va? ;) nej men ska väl snart sova, är väldigt trött. Så jag säger godnatt och sov gott, vi höres imorrn, pussepuss!


God kväll!

Kom hem för ett tag sen, har hunnit duscha, äta, packa upp och så. Och just nu ligger jag i min säng som jag saknat så in i bomben mycket! Orkar inte skriva så mycket, tyvärr, så ni får en finfin bild på lille mig. Puss!


Hejsan!

Ligger just nu här hemma hos mormor och morfar i mat koma. Har precis ätit massor och snart ska vi fortsätta hem. Har kollat en del hemsidor och hittat en del snygga saker som jag ska beställa hem! Och imorgon om Joakim kunde så ska vi träffas, saknar honom så otroligt mycket!!! Men nej, detta var allt för mig, hej på ett tag.


0007

Nu har precis Ellen åkt hem, tråkigt nog. Men snart så ska hon komma och hälsa på oss i ärla, det ser jag fram emot. Nu ska jag nog gå och lägga mig och sova, imorgon blir det ett par timmar i bilen. Sov så gott allihopa, puss och godnatt!


Min fina Ellen!


Ellen pellen

Har precis varit hos Lage och köpt godis med Ellen, så himla kul att träffa henne! Har saknat henne så sjukt mycket! Och just nu sitter vi ute med alla här och har det trevligt. Pusshej!


Fredag 27 juli

Hejsan! Har precis bytt om till bikini och ska snart dra mig ner mot badet och ha det skönt där. Igår hände det ganska mycket saker, vi var i Stenungsund och shoppade lite, köpte en skitgod parfym, BEYONCE HEAT RUSH, riktigt riktigt skit super god! Sen var vi vid badet och solade och badade ett riktigt bra tag, sen kom Klara, Jens och Petter och frågade ifall jag ville hänga med ut och åka båt, klart jag ville det, så vi åkte ut till en liten ö, badade där, hoppade från klipporna och så, riktigt kul! Och när vi kom tillbaka så badade vi lite till. På kvällen så grillade vi med massa andra och hade det trevligt. Ja, och idag som sagt så ska jag sola och bada hela dagen. Imorgon blir det hemfärd, ska bli skönt! Får jag äntligen träffa min Joakim som jag saknar så mycket, och även mina vänner som jag saknar! Men nu ska jag ut, Pusshej!


Jag älskar dig

Har precis ätit och så, riktigt jävla gott så nu mår man. Idag har jag varit ute hela dagen, spelade tennis på förmiddagen, drog iväg och badade efter det. Sen har jag solat resten av dagen. Blivit lite brunare tror jag allt. Men det blir bara bättre, imorgon ska det bli ännu varmare och finare, halleluja! Och igår var vi alla på Liseberg. Så jäkla kul, förutom att dom vi skulle dit med kunde inte, så det blev bara närmaste släkten som åkte. Vi var där i tolv timmar, så jag var väldigt trött när vi kom hem. Vi hade ju också riktigt tur ned vädret, varmt och skönt. Och igår var det min och Joakims 4 månaders dag. Jag älskar dig massor Joakim! Och nu, när jag äntligen har tid så ska jag skriva om sports camp. Hade en kul vecka där. Vi kom dit på söndagen, träffade gruppen och var på invigningen. Där uppträdde Norli och KKV, en akrobat och nån annan gubbe. Vi hade också några namnlekar och samarbetsövningar. Och under veckan fick vi prova på massa olika sporter, fotboll, dans, rullstolsbasket, basket, handboll, innebandy, pingis, tennis, brottning, rugby, gymnastik, friidrott, skytte, simning och så. Tyvärr så sträckte jag ryggen första dagen på gymnastiken, så jag hade riktigt ont i ryggen hela veckan. Det var inte alls kul med tanke på att jag inte kunde köra fullt ut på alla sporter, jag fick till och med stå över några sporter för att det var för ansträngande för ryggen. Och det vart ju inte bättre av att sova i gamla lumpen sängar, som bara gnisslade och lät och rörde sig så fort man bara rörde sig lite... Vi åt mat hela tiden kändes det som, så jag var nästan aldrig hungrig. På onsdagen så var det expedition sports camp, det var riktigt roligt! 15 olika stationer där man skulle utföra en uppgift på 4 minuter. Och detta var en tävling mellan alla grupper. Tyvärr vann inte min grupp men vi var riktigt duktiga! Disco var det ju också på fredagen, det var kul det, finns inte så mycket att berätta om det, vi hade bara kul helt enkelt. På lördagen var det avslutning, det blev lite sorgligt i slutet eftersom att man lärt känna massa nya härliga personer under veckan och sen ska man bara säga hejdå till dom.. Men om jag känner för det då så ska jag nog på återträffen som är senare i år. Jag tror inte det finns nåt mer att berätta om sportscamp, för jag orkar inte hålla på att berätta exakt i detalj, vad vi gjorde och så hela tiden, så detta är en liten förenklad version av veckan. Och om jag kommer på nåt som är jätte viktigt så skriver jag det i så fall. Nu ska vi snart ut och hitta på nåt skoj. Hoppas ni har haft en bra dag, vi hörs. Puss och hej! Bilden har jag tagit från Elin, jag hoppas det var okej, detta var våra ledare under veckan, Johan och Mattias !!


1832

Hej hej. Tänkte slänga iväg ett litet inlägg nu innan maten. Dagen har varit kanon, asfint väder, inte ett enda moln på himlen och massa sol och bad. Kort inlägg. Puss!


Pussen!


Gbg

Hej! Jag är så himmelsk glad just nu! Liseberg imorgon och ryggen är bra, sträckte ju mig på sports camp. När jag kommer hem från Tjörn ska ni få ett mega inlägg om sports camp och Tjörn. Vi hörs, Pusshej!


hejhopp

Hej. Har precis fikat på tårta och bullar, det är ju mammas födelsedag idag. Så ja, idag blir det att fira henne hela dagen. Imorgon blir det liseberg, är riktigt jävla taggad. Men ja nu orkar jag inte skiva mer, vi hörs senare, pusshej!!

Jag vet, jag är tråkig

Hejhej. Nu är det såhär att jag inte orkar blogga om ssc just nu. Kommer nog inte heller blogga så mycket under veckan. Det va bara det jag ville säga, ha en bra vecka allihopa, vi hörs kanske, Pusshej!


07:57

Bara för att vi har varit tvungna att gå upp skittidigt på sportscamp så har jag blivit lite van med det.. Vaknade för en timme sen och har ej kunnat somna om.. Om en halvtimme ska jag upp, duscha, äta frukost och packa det sista sen bär det av mot tåget, hör av mig senare, puss och hej.


Kugnen

have you seen our funky multi kids? what did you say? I said have you seen our funky multi kids? what did you say? I said aaauuu aaauuu aaauuu aaauuu aaauuu, I said aaauuu aaauuu aaauuu aaauuu aaauuu Kom hem till mig för ett tag sen, har ju varit hos farmor och farfar och så enda sen vi kom hem till ärla. Har precis packar klart inför imorgon. Detta blir mitt sista inlägg för ikväll. Men imorgon ska ni få ett hejdundrande inlägg om veckan. Ha're gött, puss!


have you seen our funky multi kids?

Ja, nu var det ett tag sen jag skrev. Har ju varit på sports camp och ej haft tid till bloggen. Hade inte tänkt att skriva nåt långt inlägg nu, för det ska jag göra imorgon på tåget. Men jag kan säga att jag har haft en bra vecka trotts skada. Men ja, vi hörs kanske senare med nåt inlägg. Pusssss!


Norrköping

Just nu sitter jag och alla andra i bilen på väg till Norrköping. Nu jävlar ska vi ha kul på sports camp!!! Kommer inte blogga på hela veckan för pappa tar med min iPhone hem igen. Och jag har inte gjort något tidsinställt inlägg. Men ja. Kanske kan blogga nåt när vi är på AT. Vi får se. Men ja, hoppas ni får en bra vecka. Massor med pussar och kramar!!!


Godmorgon världen!

Japp nu ska man upp, duscha, göra sig i ordning, packa det sista och sen åker vi. Kul kul! Klockan är 07:34 och jag är riktigt trötter. Bloggar mera senare tror jag. Pusshej!


Lalala

Har inte bloggar mycket idag, men jag har haft massa annat för mig, som tex att packa, har verkligen packat ordentligt. Och lite senare på eftermiddagen/kvällen så kom min Joakim hit. Riktigt mysigt hade vi. Vet inte hur många gånger jag sagt detta nu, men jag kommer sakna honom enormt. Sjukt jobbigt att jag måste vara ifrån honom minst två veckor. Men som sagt, imorgon, halv tio bär det av mot Norrköping och stadium sports camp. Så idag blir det inte att vara vaken så värst länge. Måste vila ut ordentligt så att jag är pigg imorgon. Kommer ju inte blogga på en vecka. Men ska försöka hinna med att göra några tidsinställda inlägg nu. Men imorgon kommer jag blogga lite. Godnatt och sovgott. Puss!


1515

Äntligen har jag börjar få ihop min packning hyfsat bra. Har bara några småsaker som ska packas ner, men det fixar jag imorgon. Asså jag kan inte fatta att vi åker imorgon!?!! Sjukt vad tiden går fort. Kul ska det bli iallafall. Just nu kollar jag på tv och har riktigt tråkigt, orkar tyvärr inte skriva mer, gör det senare. Puss!


21:31

Hejhejhej hemskt mycket hej. Hade det supertrevligt med Melinn och Emilia ute. Vi åt glass, pratade och så. Kom hem för inte så länge sen och just nu sitter jag och pratar med lite folk som är här hemma hos oss. Kulkul. Idag har jag gjort ganska mycket. Började med att åka till Tuna park med pappa, köpte en sport bh. När vi kom hem så började jag packa och märke att jag saknade lite saker, så när mamma kom hem så åkte vi en till sväng till Tuna park. Denna gång köpte jag bikinitrosor, bodylotion, sollotion, duschtvål, skavsårsplåster och lite annat smått. Så när vi kom hem så fortsatte jag och packa, men jag är fortfarande inte kvar. Ska göra klart allt imorgon. Nu är jag jäääävligt taggad! Fasen så kul det kommer bli!!! Och nu lite spontant ska jag och några till ut och spela kubb, nu jäklar ska mitt lag vinna, köttaköttakötta! Vi höres senare.


Glass

Är just nu på väg för att träffa Melinn och Emilia, det ska ätas lite glass och så, trevligt trevligt! Hör av mig senare för att berätta mer om dagen. Pusshej!


Stadium sports camp

Godmorgon. Vaknade för en timme kanske och är inte alls trött. Ska snart gå upp och äta frukost och sen under dagen idag ska jag packa till sportscamp, åka iväg och handla lite behövliga saker och sen ska jag försöka hinna med att ändra lite saker här på bloggen, om datorn är som den ska. Det är så min dag ser ut hittills. Men vi hörs nog senare. Hoppas ni får en bra dag, Pusshej!


Puss!

Hej på er. Har inte hunnit skriva nåt idag, tyvärr. Men nu ska ni få veta vad jag har gjort idag. Vaknade ganska sent, gick upp och åt frukost/lunch. Sen kom Joakim hit och så har han varit hör hela dagen, väldigt mysigt, som vanligt. Bästa pojken. Och han åkte hem för en timme sen ungefär. Nu ligger jag i sängen min och kollar på filmen "Min stora kärlek", en väldans bra film enligt mig. Ska inte vara uppe så länge till, är riktigt trött. Imorgon ska jag packa till sportscamp och lite på lördagen också, på lördagen ska jag också träffa Joakim en sista gång innan jag drar iväg. Kommer sakna honom så enormt så det finns inte. Men ja, detta var väl allt, nu ska jag kolla klart på filmen. Nattinatti!


Glee

Ska snart kolla på Glee, men först tänkte jag skriva några ord här. Har ganska nyligen pratat med Elin och Melinn i telefonen, trevligt samtal! Var ju ute och trädande också förut med pappa och Jakob, gick bra det. Är helt slut i hela kroppen, men det är bara positivt. Det visar ju på att jag kämpat på bra. Imorgon vet jag inte säkert vad som händer, antingen ska jag vara med min Joakim eller så blir det stan med Elin och Melinn. Men nu börjar Glee, höres, puss!


Design

Jaa. Hade tänkt att fixa ny design men datorn är cp just nu.. Så det får bli senare det. Kul inlägg va? ;) hej på en stund!


Hemkommen från stan

Kom precis hem efter att ha varit på stan med Louise och hämtat mina skor och inlägg. Har verkligen haft det superkul med Louise! Vi har kollat runt, köpte tyvärr ingenting förutom fika, men men. Vi har också suttit vid strömsholmen och bara tagit det lugnt, pratat och skrattat massor. Träffade också Louises syster och hennes kompisar en sväng. Snart drar pappa och jag ut och springer. Måste ju självklart testa mina nya skor. Jag hör nog av mig senare. Kram!


On the buss

Hejsan. Gick upp kl kvart i åtta imorse. Så är riktigt trött just nu. Men snart så är jag väl pigg. Sitter just nu på bussen på väg in mot stan för att träffa Louise. Ska bli riktigt kul det. Och vi ska väl gå runt och kolla, får se om jag hittar nåt bra. Sen blir det ju ortopeden. Men jag hör väl av mig senare. Ha det bra. Pusshej! Louise får stå för bilden just nu.


Måste bara säga

Att jag har världens bästa pojkvän som jag saknar galet mycket och jag älskar honom så enormt så det finns inte, puss!


Hello beautiful

Hade tänkt att skriva om mina planer för morgondagen. Kommer behöva gå upp ganska tidigt för att sen ta bussen till stan och träffa Louise. Ska bli super! Och halv två ska jag till ortopenden för att hämta ut mina skor och inlägg. sen när pappa och jag kommer hem ska vi ut och springa, måste ju testa skorna med inläggen och se om det funkar bra. Sen ska jag väl bara ta det lugnt. Kanske packa lite till sportscamp, vi får se. Men detta blir mitt sista inlägg för kvällen. Och det finns inte så mycket att berätta om min dag. Har tränat som jag nämnde tidigare och sen har jag bara legat i min säng, kollat på film och tv, kliat sönder varenda myggbett jag har på min kropp, inte alls bra det. Och nu ligger jag fortfarande i min säng, men det finns dock inget bra som teven har att erbjuda så jag har väldigt trpkigt just nu, men släcker kanske snart. Hoppas ni får sova gott. Puss och hej!


Jag dööör.

Har sjukt många myggbett dom dödar mig... Det kliar så in i helvete.. Skitskitskit!


Gossip girl

Hej hej. Har precis kollat på gossip girl och nu blir det 90210. Hittills under dagen har jag tränat en del och sen har jag bara tagit det lugnt. Kort inlägg denna gång. Puss!


1000

Godmorgon på er. Vaknade för en stund sen. Har verkligen inte sovit gott alls. Har frusit och sen har det varit en gigantisk mygga inne på mitt rum precis vid sängen som bara har varit äcklig och jobbig. Idag vet jag inte vad som händer. Om jag inte får några roliga planer inom snar framtid tänker jag iallafall träna idag. Vet ej hur vädret är just nu men det är väl säkert molnigt och tråkigt. Men jag hör väl av mig under dagen skulle jag tro. Ha det bra, Pusshej!


23:08

Ligger just nu i sängen och kollar på tv, inte alls mysigt. Det är varmt och jag har ont i magen. Ni vet ju i stort sätt vad jag gjort idag så jag tänker inte berätta så mycket mer om den. Imorgon vet jag ej vad jag ska göra, får helt enkelt se och ta dagen som den kommer. Och det är inte alls lång tid kvar till sportscamp nu, är taggad till tusen! Nu fick jag slut på ord, ha're, Pusshej!


Yeeah!

Har precis kommit hem från staden. Har varit hos ortopeden. Där kollade dom mina fötter, jag fick gå fram och tillbaka osv. Sen gjorde dom en fotavgjutning. Efter det åkte vi och lunchade med mammi på ett café. Jag åt en skitgod pastasallad! Där efter åkte vi vidare till en affär där dom har specialskor. Så dör fick jag prova olika par tills jag hittade dom perfekta skorna, riktigt sköna vad dom+ dom var snygga! Sen åkte vi tillbaka till sjukhuset där ortopeden var så lämnade vi in skorna så ska dom fixa med inläggen och skorna, så får jag dom på onsdag. Jaaa! Nu ska jag ta och göra iste, haha jag är beroende av det, sen lite senare ska jag ut och träffa Melinn och Elin! Skoj! Hör av mig senare, Pusshej!


Ortopeden

Detta får bli ett kort inlägg. Råkat försova mig och vi ska åka om 20 minuter. Stressstressstress. Hör av mig sen, pusspusspuss.


2225

Jaha, vad ska man göra nudå..? Ina åkte precis hem, tråkigt nog. Har haft en sjukt bra dag med henne! Vi var på Tuna park, köpte ett träningslinne, en ny rakhyvel och så köpte Ina en skitsnygg ring till mig, så himla gullig är hon!! Vi åkte hem runt fem tror jag, då åt vi och sen fixade vi våra naglar. Skulle fixat superfint med glitter och allt men jag orkade inte så det fick bli det mint färgade nagellacket istället. Vi kollade även på SOLSIDAN! Halleluja att det har startat igen! Sen har vi pratat massor och Ina har planerat en hel del saker, får se om dom planerna blir av. Och imorgon så ska jag upp tidigt för att åka till ortopeden. Så ikväll blir det inte så sent med andra ord. Ska snart gå upp och ta mig ett glas iste, sen ska jag göra mig i ordning och krypa ner i sängen. Hoppas ni haft en bra dag. Pusshej!


1218

Hej på er. Har precis ätit frukost, var superhungrig så det satt verkligen bra i min lilla mage. Ska snart ta mig en lång och härlig dusch med mitt nya schampo och balsam och alla dom andra sakerna som kom hem till mig för några dagar sen. Men först ska jag ringa min kusin som är hos farmor och farfar just nu. Ska höra om hon vill med till Tuna park, mamma ska nämligen dit så då passar jag på att följa med henne. Senare på dagen ska jag faktiskt prov packa inför sportscamp! Jag är så himmelens taggad just nu så det finns inte. Ska bli så kul så kul så kul.


0228

Detta blir ett ganska kortfattat inlägg om kvällen, men vatusan? Klockan är halv tre och jag vill sova.. Kom precis hem från våra kompisar. Har haft en riktig trevlig kväll och dag. Världens underbaraste pojke var med hela dagen vilket var super! Han åkte hem vid halv tio ungefär. Sen har vi spelat kubb, barnen mot dom vuxna och självklart vann vi barn!! Och nu senaste tiden har jag legat och sovit i deras underbart sköna soffa. Förresten, mitt ena öga gör skitont och är rött och svullet...Gudars så kul.. Får hoppas det går över snart. Ja, haha nu vart jag pigg så nu kan jag skriv lite om mina planer för veckan. På måndag så ska jag till ortopeden. På tisdag vet jag inte, onsdag så ska jag till stan med Louise, ska bli väldigt kul att träffa henne! Torsdag vet inte, fredag vet inte, lördag ska jag taggggga som tusan inför söndagen för då bär det av till sportscamp!!! Men i veckan MÅSTE jag få in att träffa min Joakim, för det blir typ sista gången vi kommer träffas på några veckor.. Han åker ju till Gothia, jag till sportscamp (fyfaan vad kul!) och sen åker jag till Tjörn och där vet jag inte hur länge vi stannar. Kommer sakna honom så sjukt mycket! Sen måste jag packa och så har kag planer på att åka till Tuna park med Elin och så, men jag har ju några dagar som är oplanerade så det ska nog gå bra. Men nu finns det väl inte så mycket att skriva skulle jag tro. Vart ju ett ganska långt inlägg ändå, hahaha. Och förresten så är det en flugjävel som flyger runt i mitt rum och låter skit högt. Kul... Jävligt roligt.. Hoppas ni haft en lika bra dag som jag och mer bilder kommer nog upp imorgon. Godnatt allihopa! DETTA ÄR VÄRLDENS FINASTE!


En bild från idag

Skriver mera senare ikväll när jag kommer hem. Pussej!


Kung fu panda 2

Hejhej. Jag är överlycklig för att appen funkar nu! Och nu när jag har tid så ska jag passa på att skriva lite om vad som hänt dom senaste dagarna. Igår så hade jag, pappa, Jesper, Edvin och Johan en tävlingsdag. Det började med att vi åkte till vilsa och spelade minigolf. Jag började skitbra men hamnade ändå sist i slutet... Men humöret var fortfarande uppe och vi åkte vidare till stan för att bowla. Gick skit i början men bättre mot slutet, kom ändå sist på bowlingen också.. Men men. När vi kom hem så åt vi och sen skulle vi spela kubb som en sista tävling, men jag gick ut istället till Melinn. Vi var ute och träffade en del kompisar, pratade massor och hade kul. Senare på kvällen gick jag hem. Och idag än så länge så har jag, Joakim och Jakob varit barnvakt åt några barn. Riktigt kul. Vi har fikat, kollat på kung fu panda 2 och varit ute ganska mycket. Senare ikväll ska vi till några kompisar och äta middag, riktigt kul ska det bli! Men ja, det var väl allt för tillfället. Hörs senare. Pusshej!


Halleluja!!!!!

Nu funkar blogg.se appen igen, ääääännnntliiiigen!!!! Nu kommer jag ha mycket bättre uppdatering igen.


Jag är så tråkig..

Jag orkar inte skriva om dagen nu på mobilen och jag orkar inte sätts mig vid datorn, så jag tar nog allt imorgon istället. Det enda jag orkar berätta om är att ikväll har jag varit ute med Melinn framför allt men sen även några andra kompisar. Åt lite körsbär vid dagis, RIKTIGA SOMMARKÄNSLOR! Sen har vi bara tatt det lugnt och pratat. Var också en sväng hem till Melinn, kul kul. Kan berätta mer i detalj imorrn på morgonen för då lär jag skriva ihop nåt. Pusshej!

Snabbinlägg

Nu bär det av mot vilsta för en del roligheter. Hör av mig senare med lite bilder förhoppningsvis. Ha det bra. Pusshej!

5 juli

Sitter just nu på altanen med mina kusiner, mamma och pappa och pratar en hel del om massa roliga saker. Har precis ätit massa god mat och är jättemätt. Min dag har sett ut som så att jag har varit ute lite, duschat, varit och handlat med pappi och sen bara tagit det lugnt. Imorgon ska vi hitta på nåt kul eftersom kusinerna är här, trevligt trevligt! Senare ikväll blir det nog att kolla på film och bara ta det lugnt. Nu orkar jag ej skriva nåt mer så ni får ha en bra kväll, vi hörs kanske sen om jag får riktigt tråkigt. Pusshej!

Awkward

Ligger just nu i sängen och kollar på awkward. Ska snart dra mig utåt och sola. Orkar ej skriva så mycket nu så jag skriver mer senare. Ha en bra dag. Pusshej!

dagens

HejHej på er. hinner inte skriva så mycket just nu för jag ska gå ner och äta. men ja, har i stort sätt precis kommit hem, har varit ute på en liten promenad i det fina vädret. efter jag har ätit ska jag byta om och gå ut och lägga mig i solen och steka ett tag. sen lite senare ska jag nog ut och springa eller cykla, behöver träna upp mig lite inför sportscamp och så. men ja, vad finns det mer att säga? Saknar min Joakim väldigt mycket, han är på Milan läger just nu, men förhoppningsvis träffas vi på lördag, men det är ju ett tag kvar... 
ska försöka hinna med Tuna Park nån gång i veckan eller nästa vecka, måste införskaffa lite mer till sportscamp. nej nu ska jag ner och äta, ha en bra dag, pusshej! 

såhär ser jag ut just nu. Linne-Vero moda, Shorts-Ginatricot, Klocka-Ur&penn, Solglasögon-Lager157
 

...

Hej. Hade tänkt att berätta lite kort om min dag. Varit ute i det fina vädret och solat. Åkte iväg en sväng till malmköping för att pappa och Jesper ville bada så då följde jag med och solade där. Sen har jag varit ute och sprungit lite. Detta var allt jag orka skrivs nu, lite tråkig av mig ikväll, men men.

2153

Och förresten, förlåt att jag ej lägger upp några bilder, men jag bloggar från mobilen på blogg.se hemsidan, så då kan man inte lägga upp från mobilen.

Grattis bästa Melinn!

Hej. Förlåt för den här sega uppdateringen men jag har haft massa annat för mig och har ej haft nån lust att blogga. Men nu så hade jag tänkt skriva en hel del. Igår åkte jag och Emma in till stan, gick runt och shoppade, köpte en sport bh och ett par trekvartsbyxor, ögonbrynsfärg och ögonfransfärg, eller jag och emma köpte färgen tillsammans. Köpte även glass och en macka och vitamin well. Sen träffade vi mamma och då passade vi på att åka hem med henne, hade först tänkt att åka till skogstorp och kolla på lite fotboll, men åkte hem istället. När vi kom hem till mig färgade jag och Emma ögonbryn och ögonfransarna. Gick riktigt bra för att vara första gången. När det var klart drog vi ut på en rihjäl cykeltur, nånstans emellan 1-2 mil, HURTHURT! Sen kom jag hem, duschade, bytte navelpiercing och kollade på EM finalen. I morse åkte jag och pappa till stan en sväng, jag köpte ett superfint linne och ett nagellack. Åkte sedan hem, bytte om och drog iväg till Emma för en till cykeltur. Idag cyklade vi ca 1,2 mil och jag har rihjält ont i röven från igår så det var ej lätt att cykla. När jag kom hem duschade jag, målade naglarna och fixade mig, sen gick jag och mötte Emma och Elin vid skolan och så gick vi tillsammans hem till Melinn för lite födelsedagsfirande. Var väldans trevligt att vara där, planerade massor inför sportscamp. Gick hem runt halv fem och när jag kom hem så skulle mamma, pappa och Jesper iväg på fotbollsmatch, Jespers lag mot föräldrarna, så då passade jag på att följa med. När matchen var slut så grillade vi olika saker där nere och sen åkte vi hem. Nu ligger och i sängen och kollar på Jersey shore. Och imorgon drar jag och Emma iväg till Tuna park för att hitta mer sportkläder. Det var allt för mig. Puss och hej! 

lat

haha orkar inte skriva nåt här idag, med tanke på att jag bloggar från mobilen, så om ni vill veta vad jag gjort idag, kolla min tumblr --> http://eebbahallberg.tumblr.com/

Godmorgon

Vaknade för ett tag sen, har inte alls sovit mycket i natt, men jag är inte trött nu så det är ju bra det. Har precis ätit frukost och ska nu ta mig en dusch. Runt klockan tolv bär det av mot stan med Emma, trevlans! Sen när vi är klara på tar vi bussen hem, fast jag funderar på om jag i stället ska ta bussen till skogstorp och kolla på min brors fotbollsmatch, dom har cup idag och om jag åker dit hinner jag iallafall se deras sista match, men allt beror på vad för väder det kommer vara, för om det regnar har inte jag nån lust att att vara ute, så ja vi får se. Nu ska jag duscha. Ha en bra dag, Pusshej!