Hej på er.

 Ligger just nu i sängen och tittar på tv, intressant va? Har skit tråkigt och är jättevarm... Idag har jag varit med Joakim hela dagen och har haft det väldans mysigt och trevligt, som vanligt. Världens bästa pojkvän har jag!  Imorgon ska jag och Emma åka in till stan och shoppa. Ska bli väldigt trevligt! Behöver köpa saker till sportscamp och så. Ser fram emot imorgon iallafall. Sen på måndag fyller Melinn 14 härliga år, så eftermiddagen spenderas hemma hos henne, ska bli superkul! Sen vet jag ej vad som händer mer denna vecka som kommer, hoppas på bra väder iallafall! Men ja, detta var väl i stort sätt allt jag orkade skriva nu. Vi hörs, Pusshej! 

Joakim är bäst!

Hejhej, har inte skrivit nåt idag förrens nu men jag har inte haft tid. Min morgon började med att jag va på dåligt humör, riktig bra start... Men allt vart mycket bättre sen, för jag träffade äntligen Emma! Så kul att se henne. Och runt tre kom Elin till oss, riktigt trevligt! Vi har pratat om massa gamla minnen och det gamla tiden som vi alls saknar. Kl18 tog Elin bussen hem och jag och Emma gick och satte oss ett tag sen gick vi också hem. Min dag har varit super! Och imorgon tror jag att jag ska vara med världens underbaraste pojke, hoppas på det iallafall. Just nu kollar jag på film och äter lite godis. Hoppas ni får en bra kväll, vi hörs. Pusshej!

28 juni 2012

hejhejhej. har nu suttit här vid datorn och gjort massa egna iPhone skal, hittade en superbra sida, så jag ska beställa ett egendesignat, woopwoop! vad har ja mer gjort idag? jo jag har varit ute och haft det riktigt skönt i det finfina vädret! nu hoppas jag verkligen att detta väder håller i sig, för nu är jag trött på att det inte känns som sommar och så är det sommarlov.. 
och snart är det... sportscamp! börjar bli taggad nu !!! kommer bli riktigt kul att vara där tror jag, få vara med mina kära kompisar och sen träffa nya och bara ha en skön vecka, träna och ha kul! och veckan efter det drar jag ner till sommarstugan där min familj redan är förmodligen. så blir det liseberg, shopping i göteborg och ha det skönt vid stugan med släckten. längtar massor! fast det är lite jobbigt att jag kommer vara borta ett tag.
jahaa, ska snart dra mig ut och lägga mig nånstans där det är skönt, med några tidningar, lite musik och ett glas iste och bara ta det lugnt. och detta är nog mitt sista inlägg för idag, hoppas ni haft en bra dag. pusshej!
JAG BLIR SÅ SJUKT JÄVLA TAGGAD NÄR MAN KOLLAR PÅ BILDER FRÅN LISEBERG! AHHHHHH!

50 Have a mint

Hej hej på er. Gick upp halv åtta imorse, var hur pigg som helst. Nu har jag precis målat naglarna och ska snart äta frukost, sen bär det nog ut i det finfina vädret för att sola, och idag MÅSTE jag smörja in mig i ansiktet mycket bättre än förra gången, vill ju ej se ut som en tomat igen... Så ja det är vad jag kommer göra större delen av dagen, sen får vi väl se om det händer nåt mer, man kan ju göra så mycket när det är fint väder. Hoppas ni får en bra dag allihopa, Pusshej!

2242

Hej hej, förlåt för att jag ej har uppdaterat nåt idag, men jag har inte haft tid till det. Orkar inte skriva så mycket, men idag har vi varit och badat, vilket inte var bra för mina öron, så jag har en hel del smärta där. Sen har vi bara tagit det lugnt. Jag hoppas ni har haft det bra. Men nu ska jag gå och ta jordgubbar och fortsätta kolla på fotboll. Pusshej!

2024

hej, har precis kommit hem från bion. Vi såg "what to expect" och den var helt okej. Är helt slut efter denna dag på stan, så nu är det bara att ta det lugnt som gäller. 
Imorgon, om vädret är bra så ska vi ta en tripp till badet. Mitt första dopp, PREMIÄR!! 
Min mage mår faktiskt bättre nu! Det är skiiiitbraaa! Men ja det var väl allt för mig för tillfället. Pusshej! 

Godmorgon

Men ååh... Skrev värsta inlägget nyss och sen bara försvann allting. Men aja. Just nu sitter jag i bilen på väg till Södertälje för att sen bli hämtad och åka vidare till Stockholm. Har fortfarande ont i magen men det är nog ingen fara. Min faster är sjuksköterska så om det blir några problem så har jag henne. Kommer nog inte bli så mycket bloggande, tyvärr. Men nåt inlägg mer idag ska jag väl kunna skriva. Men nu ska jag försöka sova lite, är skittrött. Ha en bra dag. Pusshej!

pusspuss

HEJHEJ. har precis ätit, fast jag fick inte i mig så mycket på grund av att jag fortfarande har ganska ont i magen. men mamma har iallafall varit snäll och köpt hem massa saker som är bra för magen, STORT TACK MAMMI !!
Kan ju berätta lite om min dag, fast det finns inte så mycket att berätta egentligen men aja. jag har mest legat i min säng och kollat på film och tv, har också varit på vårdcentralen som jag har sagt tidigare. har också spelat lite Fifa med min broder, KUL ! mer än så finns tyvärr inte att berätta.
och imorgon ska jag gå upp typ kl halv 6... skitkul! sen blir jag sittade ett tag på pappas jobb tills min faster kommer och hämtar mig, sen ska jag sova hos min kusin och faster, så morgondagen kommer säkert bli kul! vet ej när jag åker hem på onsdag men inte så sent iallafall skulle jag tro. 
snart ska jag nog gå ner, ta ett glas proviva och lägga mig i sängen igen och bara ta det lugnt. det går en film nu på tv som jag inte vill missa. så detta blir nog mitt sista inlägg för idag tror jag, orkar inte bloga från mobilen idag. men ha en bra kväll. vi ses, pusshej!
älskar er!

inspo


25 juni

Hej. Är precis hemkommen från vårdcentralen. Det gick helt okej, ska till ortopeden om ca två veckor. Och eftersom att min mage inte alls mår nåt bra och vädret är sämst så blir det att jag ligger i sängen idag och kollar på film. Det är så min dag kommer se ut i stort sätt. Ha det bra, Pusshej! 

3 månader

Hej hej på er! Har just nu det ganskatrååkigt, har verkligen inget att göra. Jag kollade påfotbollen nyss men jag orkade inte så jag gick. Ska väl snart dra ner till min underbara säng.
Idag har jag varit med världens bästa kille! Lika mysigt som alltid! Och idag har vi också varit tillsammans i tre underbara månader!
Och ja, som sagt så ska jag till vårdcentralen imorgon.
Ja det var allt jag orkade skriva nu. Puss och hej! 
 

1530

hejhej! har inte haft någon tid till att blogga så mycket nu på förmiddagen eller igår, men nu har jag det. gårdagen var riktigt trevligt! åt supergod mat, spelade massa kubb och satt och pratade massor. planerade även lite för en släckt träff som vi ska nästa sommar tror jag, och den ser jag verkligen fram emot! har ju så många släckningar som man inte har träffat och som man inte har sett på flera flera år. senast jag och mamma försökte räkna alla sysslingar vi har på mammas sida kom vi fram till ca 34 stycken, sen har det ju kommit massa nya barn och så, men det är ju både på mormor och morfars sida sammanlagt, så fullt så många blir det inte på släckt träffen eftersom att det bara är morfars sida vi ska träffa då. men det ska iallafall bli riktigt kul! ja, vi gjorde inte så mycket mer igår, vi var mest bara ute och hade det trevligt, men sen blev det fär kallt så vi gick in och satte och, och tillslut var klockan så mycket så jag gick och la mig i jakobs rum eftersom att jag lånade ut mitt rum. och jag fick jakobs rum för mig själv eftersom att jakob sov hos kalle. och sen idag har det inte hänt så mycket, alla åkte för en stund sen och snart ska jag nog träna tror jag, känner att jag behöver det. 
och imorgon vet jag inte vad som händer, ska nog höra med joakim om vi kan träffas imorgon om inte han har några andra planer. skulle egentligen varit med emmis, men hon ska till stockholm så vi ska vara istället nån gång nu i veckan som kommer, ska bli riktigt kul, saknar henne så sjukt mycket! har inte träffat henne sen skolavslutningen. på måndag ska jag till vårdcentralen för att kolla upp lite vad det är för fel på mina fötter och knän. sen när vi varit där kommer vi få en tid hos en ortoped istället så får vi bättre hjälp där, men det lär dröja innan jag får komma till dom. men huvudsaken är att jag får reda på vad som är problemet.
ja.. vad ska jag mer hitta på i veckan förutom detähär? hoppas på fint väder så att jag kan bada lite, har ju inte badat ute än, förutom i parkenbadet när vi var och simmade med skolan, men det tycker jag inte räknas. sen ska jag väl ta det luggnt, vara med mina nära och kära och bara ha det riktigt bra! men jag har inget mer att skriva för tillfället. men ha en fortsatt bra dag, vi hörs. pusshej!
haha trodde jag hade tagit massa bilder men jag hade tydligen bara tagit några stycken och alla förutom en var på mig själv... XD men men, så kan det gå. så det får bli en bild på min underbara pappa, och två bilder på mig. 

Midsommar

Hej på er. Tänkte bara skriva ett litet inlägg nu medans jag har tid. Har precis ätit jordgubbstårta och just nu sitter jag inne och bara tar det lugnt medans alla andra är ute på en promenix. Två av alla våra sysslingar på mammas sida är här, riktigt kul att träffa dom! Och även två av mammas kusiner, deras män och min moster är här. Hittills har vi ej gjort så mycket, spelat kubb, ätit och haft det jättetrevligt. Senare ikväll, efter maten så blir det nog fem-kamp, kul kul! Bilder och så kommer inte upp idag efter som jag bloggar från mobilen och jag kan ju ej använda blogg.se spåren som jag nämnt några gånger... Så bilder kommer senare. Ha en fortsatt härlig midsommar allihopa! Pusshej! 
 

2246

Hej hej på er. Kom hem från Joakim för ett tag sen. Har haft en riktigt bra och mysig dag där borta i hällberga. Vi har gjort en hel del faktiskt. Eftersom att det är så fantastiskt väder så har vi varit ute och spelat kubb och varit ute vid skolan innan jag skulle till bussen. Vi har också kollat film och spelar biljard. Mysmys. Jaa, och imorgon är det midsommarafton, får se om jag är hemma eller om jag hittar på nåt annat. Har inte direkt några speciella planer förutom att jag ska vara hemma på middagen. Men ja, morgondagen blir säkert bra. Ja, har tyvärr inte så myckey mer att skriva tyvärr. Hoppas eran dag har riktigt bra och härlig. Vi hörs imorgon skulle jag tro, iallafall på morgonen, tänker kanske lägga upp min "midsommar outfit". Pusshej! 
 
 

Godmorgon

Hej hej. Har precis vaknat och ska nu börja göra mig i ordning, sen tar jag bussen till Joakim och är där över dagen. Ska bli väldigt mysigt det. Har egentligen inte så mycket mer att säga. Detta blir nog kanske mitt ända blogginlägg för idag, om jag inte gör något tindinställt. Får se om jag orkar med det. Hoppas ni får en bra dag. Pusshej!

Hejhejhej, hemskt mycket hej.

Ja... Jag har ju typ varit ute nästan hela dagen så just nu ser jag ut som en tomat i ansiktet... har bränt mig rejält..  Och det är absolut inte kul, svider så in i norden och alla här hemma skrattar åt mig...  
Men jag har varit riktigt duktig, var ute och sprang förut och sen har jag kört en hel del styrka också. Och mina planer för imorgon ser ut som så att jag ska vara med världens finaste kille! Ska bli lila mysigt som vanligt! Men ja, detta får nog bli mitt sista inlägg för ikväll för jag orkar ej skriva nåt mer. Ha det bra!
 
 

SOOMMMAAR

 
idag känner jag att sommaren är här. fint väder så jag ska snart ut och sola, men innan det måste jag städa en sväng. ja, nu bloggar jag från datorn vilket jag kommer behöva göra typ varje gång, så min uppdatering kommer bli SÄMST. för jag är så slö så jag orkar inte gå in på blogg.se hemsidan på mobilen. det är bara jobbigt, så tyvärr blir min blogg tråkigt från och med nu. det var så himla smidigt med blogg.se appen, men den funkar inte och jag kommer inte orka sitta här vid datorn på dagarna när det är fint väder ute. jag skulle kunna göra tidsinställda inlägg. men jag hoppas ni får en bra dag, nu ska det städas! hej.

Jävligt roligt...

Nu funkar ej min blogg.se app... Man måste ha nåt jävla användarnamn när man loggar in och om det är vad jag tror att det är så funkar det inte. Så ja, om jag inte kommer på vad mitt använarnamn är så kommer jag vara tvungen att sluta blogga här... Och allt på grund av att dom gjort om ALLLLLT på blogg.se

Ja..

Man kan säga att jag har riktigt jävla tråkigt... Är inte ett dugg trött? Och vad kan jag skriva om? Inte en jävla aning. Och detta blir ett till onödigt inlägg... Men vad fan ska jag göra? Vill inte kolla på tv, eller film för jag har sett alla som jag har här nere, så ja, finns inte mycket att göra just nu.. Och jag börjar få ont i huvet, kul, jävligt roligt. Jag får helt enkelt ligga här och bara vänta. Hej.


0142

Jahapp... Vad ska jag göra nudå??? Är skitpigg och ej på humör. Så ja, ser fram emot en riktigt härlig natt, mmmmm.


Fotboll fotboll fotboll

Hej på er. Ligger just nu i min sköna säng och kollar på fotboll, Sverige-Frankrike. Kulkul. Min dag har varit bra. Åkte och vaccinerade mig kl 2, det gick bra det. Kom hem runt halv fem, då åt jag sen gick jag och mötte upp Elin vid bussen. Vi har gått en lång promenad, pratat en hel del om massa viktiga saker och skrattat så att magen gjort ont. Hon tog en ganska tidig buss hem, så då kom jag även hem tidigt, men kvällen ute var riktigt trevligt.

Imorgon vet jag ej vad som händer, städa klart kanske och bara ta det lugnt. Hoppas på bra väder så att man kan vara ute. Har förresten kollat på vilka filmer som går på bio nu och det finns en del jag skulle vilja se, så bio ska jag åka på snart, men inte denna vecka tyvärr. Hmm.. Vad ska jag mer skriva? Ja, nu är det inte alls lång tid kvar tills vi ska till stadium sportscamp. Är inte alls lika taggad som jag var förra sommaren, för då var jag verkligen sjuuuukt taggad! Men nu är jag inte det, tyvärr... Förhoppningsvis blir jag det när det börjar närma sig ännu mer.

Ja, vad ska jag mer skriva tycker ni? Har inte kommit på nåt bra som ska göra bloggen lite roligare, tyvärr. Men nåt måste jag ha känner jag, för jag kommer aldrig på nåt vettigt att skriva om. Skriver bara om vad jag gör på dagarna... OCH NU GJORDE SVERIGE MÅL FÖRRESTEN!!! Men ja, nåt kul ska jag allt komma på. Men nu ska jag fortsätta kolla på fotbollen. Ha en bra kväll. Pusshej!


1044

Hej på er. Hoppas ni sovit gott, det har iallafall jag gjort, vaknade ganska nyligen. Så jag ska väl gå upp och äta lite frukost snart. Mina planer för dagen ändrades, tyvärr. Skulle varit med Joakim idag, men igår kom mamma och sa att vi tydligen ska åka till pappas jobb och vaccinera oss, så jag och Joakim ska inte träffas idag men på torsdag ska vi. Så ja, som sagt blir det spruta idag mitt på dagen. Annars vet jag inte vad jag ska göra. Just nu ser det ut som om solen skiner så jag får hoppas att det är fint väder, så att man kan sola, känner mig så blek. Annars kanske jag tränar lite för det är ju aldrig fel, jag får se helt enkelt. Hoppas ni får en bra dag, vi hörs. Pusshej!


JAG SAKNAR DIG EMMMIS!


2010

Orkar ej göra nåt långt eller kul inlägg, har tyvärr inte lust med det. Turen på stan gick bra, köpte två fina nagellack och en bh. Tog en buss hem tjugo i fyra. När jag kom hem fixade jag naglarna och sen har jag bara tagit det lugnt. Vi hörs, Pusshej!


18 juni

Mmm en riktig mysig väckning såhär på morgonen... Tre skrikande killar springer in i mitt rum och kastar sig i min säng, dom ska hålla på och slå varandra och sen ha lite kuddkrig. Tack så mycket Jakob Carl och Jesper... Aja. Ska snart gå upp och äta frukost, känner att jag börjar bli lite hungrig. Sen ska jag städa lite, och sen efter lunch nån gång tar jag bussen till Elin, och då drar vi ner på stan en sväng för jag måste köpa lite behövliga saker. Så ja, så ser min dag ut än så länge.

Bowlingen igår gick ju skitbra igår också... Först hade jag värsta flyt, jag låg 1a aslänge, gjorde fyra strikar och en hel del spärrar. Men sen mot slutet, vi hade bara några kast kvar, då skulle tydligen alla gå om helt plötsligt, så jag kom näst sist... Men men, skitsamma. men nej nu ska jag upp och äta, ni får ha en bra dag, vi höres nån gång under dagen. Ha det så bra. Pusshej!


1721

Hejhej på er. Ska snart åka iväg till stan med min familj för att bowla, ska bli skoj det! Ska köra stenhårt och vinna allt! Ja, vad har jag annars gjort idag? Jag har tränat en del och sen har jag kollat på filmer med min lillebror. Mysigt det. Men ja, nu ska vi dra, ha det så bra vi hörs senare. Pusshej!


Puss

Tänkte bara slänga iväg ett sista inlägg för denna kväll. Vet inte riktigt vad jag ska skriva... Imorgon ska jag träna, duscha och göra mig fräsch för jag känner mig inte på topp just nu. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Nåt kul, hoppas på bättre väder iallafall. Och jag saknar Emma jättemycket så henne ska jag försöka träffa snart också!! Men det var allt för mig, godnatt på er!


Huvudstaden

Hejsan. Min dag har varit väldigt bra. Sov ju hos Elin med Melinn och vi har haft det riktigt trevligt. Runt kl 12 idag så kom pappa och hämtade mig och så åkte vi iväg till Stockholm. Men det var riktigt mycket köer så vi kom inte ner på stan för ens ca 14:30. Det första vi gjorde var att vi satte oss och fikade på espresso house, riktigt gott var det! Sen gick vi runt i massa butiker och så. Köpte inget på första rundan. Sen så gick vi tillbaka till några butiker där jag hade sett massa fina kläder. Men när vi kom till dom butikerna som var i slutet och där jag hade sett det finaste, då hade dom butikerna stängt... Typiskt. Men jag hann iallafall köpa två par byxor och ett superfint linne! Skulle även köpt en jättefin klänning, massa piercingar och en till jättefin tröja, men som sagt ALLT hade stängt. Men men. Vi ska ju till Götet nu på sommarlovet så då ska vi shoppa då med. Men jag är iallafall riktigt nöjd med dagen.

Kom hem för en liten stund sen, jag har precis ätit mat och nu ska jag ut en sväng till min broder och hans kompisar och spela lite fotboll tror jag, eller iallafall vara ute med dom, för jag känner att jag behöver det. Sen senare ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, ligga ett tag på spikmattan (som jag har fått låna av Elin och deras familj, TACK SÅ MYCKET!) eftersom att jag har himla ont i ryggen fortfarande. Har också jätteont i mina fötter efter allt gående nu idag och igår, så helt ärligt vet jag inte om jag orkar spela fotboll, men ja det får vi la se. Kanske bara ligger här inne och moffar mina vingummi istället. Haha, men imorgon ska jag nog försöka tråna lite, känner att det VERKLIGEN behövs.

Men ja, nu orkar jag inte skriva mer, har skrivit ganska mycket nu. Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har, och ni får ha det så bra, vi hörs kanske senare om jag har ork till det, annars imorgon. Pusshej!


Tjeeeeenare

Super härlig dag med superfint sällskap! Har åkt karuseller och självklart skriker och gapar jag som en galning och nu har jag riktigt ont i halsen, men det är skit samma. Vi kollade inte så mycket på dom som uppträdde, men man hörde ju. Skulle även åkt båt men så blev det inte, vi orkade inte stå i kö osv. Sen har vi ätit subway, glass och bara gått runt och haft det trevligt. Orkar helt ärligt inte berätta mer om dagen, så det fick bli ganska kortfattat.

Ska nu lägga mig till ro och ta det lugnt, för imorgon blir det att gå i Stockholm hela dagen lång. Ha en bra natt. Sovgott allihopa! Pusshej!


RIX FM FESTIVALEN

hejhejhej på er! hoppas ni mår bra allihopa, det gör iallafall jag! sitter just nu hemma hos elin och lyssnar på musik och så fixar vi oss lite. har precis legat på spikmattan ett tag, har riktigt ont i nedre delen av ryggen och i nacken. inte alls kul... men men, det går förhoppningsvis över snart.
runt klockan sju går drar vi oss ner mot stan och möter upp några kompisar, så är vi nog ute hela kvällen, kollar på artister, kanske blir att vi kollar lite på EM-matchen också, för dom ska sätta upp en stor skärm på stan så att man ska kunna kolla, HOPPPAAS ATT SVERIGE VINNER NUURÅÅÅ! sen när vi känner oss klara med allt så drar vi hem til elin igen, så sover jag och melinn här, kul det.
imorgon på förmiddagen åker bär det av mot stockholm, taaaaggggaa shopping! nej men det ska bli riktigt kul, hoppas på att jag hittar mycket som föjler med mig hem.
men nu ska jag nog börja fixa mig lite smått, eller snart iallafall. ha en bra dag och jag hör nog kanske av mig senare. pusshej!

VINGUMMI

Jaarrrrå, nu hela kvällen har jag ätit massa vingummi och choklad. Jag tror helt ärligt att jag kommer spy snart. Men det är så jävla gott!!!
Som sagt var Jocke här idag, lika mysigt som alltid! Haha detta var helt ärligt allt och orkar skriva just nu, är för mätt så jag orkar ingenting. Ha en fortsatt bra kväll. Hej på er.


14 juni

Hej på er! Vaknade kl 6 imorse och har sovit lite haft fram till nu. Har dock inte sovit bra, är helt stel i kroppen och ganska trött. Men det går nog över. Ska snart gå upp och äta frukost sen göra mig i ordning tills Jocke kommer. Jaaaao... Nej men nu har jag inte lust att skriva mer så ni får nöja er med detta lilla inlägg. Ha en bra dag allesammans! Pusshej!

 


2315

Kom hem för en liten stund sen, har haft en härlig kväll ute med massa vänner, väldans trevligt var det. Fast jag är lite frusen så nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på tv.

Idag har jag varit riktigt duktig, jag har tränat en hel del, städat, duschat och sen varit ute. En mycket bra dag med andra ord. Och morgondagen kommer också bli riktigt bra, Joakim kommer hit och jag saknar honom så enormt mycket! Det ska bli riktigt mysigt!

Och på lördag bär det av till Stockholm, haha har nämnt det några gånger nu.. Men vad gör det? Ska bli riktigt kul iallafall.

Men nu orkar jag ärligt talat inte skriva nåt mer. Ha det bra och sovgott! Pusshej!


1028

Riktigt ovanligt att jag vaknar nu, brukar annars i vanliga fall vakna runt 6-7.. Men aja. Ska nog gå upp och äta lite frukost sen ska jag träna. Sen vet jag inte vad jag ska göra, duscha iallafall, sen måste jag fixa till mina naglar för dom ser förjävliga ut. Sen ska jag nog inte göra så mycket mer. Det är så synd att det inte är så fint väder ute, annars hade man ju kunna gått ut och solat eller bara varit ute med kompisar men nejdå här ska det vara dåligt väder.. Inte alls kul. Men nu ska jag inte uttråka er mera, vi hörs senare. Pusshej!


2021

jaaao, dagen har varit riktigt skön och lugn. film och mys med melinn och elin. sedan har jag bara tagit det riktigt lugnt. orkar inte berätta så mcyket mer om dagen. imorgon ska jag nog träna och bara vara duktig. känner att jag behöver det. haha orkar inte göra nåt stort inlägg ikväll, vill bara ner och lägga mig i sängen och kolla på tv. är sjukt trött så ikväll blir det nog att jag somnar tidigt. hhhmmmm... ja det var väl allt skulle jag tro, om det är nåt mer hör jag av mig. pusshej!


Film myys

Sitter just nu i min soffa med mina homies och myser med massa gosaker och film. Gick och mötte Elin förut med Melinn i åskan och spöregnet. Inte alls kul, jag som hatar åska vart ju förstås ganska rädd och hade lite smått panik, Hahaha x) Men det blir nog att ligga här i soffan större delen av dagen och bara ta det chill.

Förresten, så har jag tänkt att kanske börja lägga ut "dagens outfit" nu i sommar. Tänkte att det kommer göra bloggen lite roligare, och sen nu i sommar kommer jag ju ta massa fina bilder så det kommer också bli bra, och jag letar fortfarande efter nåt annat att lägga upp på bloggen men hittar inget jag fastnar för. Men nu ska jag fokusera på filmen. Hör av mig sen. Pusshej!


Sweet dreams

Tänkte bara säga godnatt och sov gott allihopa! Vi hörs imorgon, Pusshej!


KOM IGEN NU SVERIGE!


jaaa

nu är alla domdär bilderna slut, så nu får jag försöka hitta på nåt annat som gör denhär tråkiga bloggen liiiite roligare. jag har hittat en till såndär där man lägger upp bilder varje dag typ. så den kan jag köra på om jag inte hittar någonting annat, men det skulle nog kanske vara lite roligare om jag hittade nåt annat. men ja, ska snart försöka hitta på nåt roligt att göra, istället för att sitta här. om det hade varit fint väder hade jag kunnat varit ute men det regnar ju och då är inte det alls kul att vara ute. har dessutom lite ont i huvet så det blir att hitta på något lugnt. kanske kolla på någon film igen, har redan kollat på två stycken. hahahahhaha visst låter det som om jag har kul???? eller inte... men jag är inte på så värst bra humör idag heller, är irriterat, arg och sjukt trött. men min förkylning börjar försvinna och det är bara bra.
mina planer för dehär veckan ser ut som så att imorgon ska jag hitta på nåt skoj med Melinn och Elin. på onsdag vet jag ej vad som händer, inte på torsdag heller, på fredag så ska jag nog på RIX FM festivalen, ska bli väldans kul! på lördag åker jag till stockholm för att shoppa losssss och på söndag har jag ingen aning. ska försöka träffa jocke nån gång i veckan, måste försöka träffa honom så mycket som möjligt innan vecka 27. för från vecka 27-30 så kommer vi typ aldrig ha tid, för vi har massa planer.
vad ska jag mer skriva??? har verkligen ingen aning.. hej.

15. en bild som får mig att bli lycklig

jag är alltid lycklig med Joakim! han är den allra bästa som finns och jag älskar honom så enormt mycket.
och jag vet att jag skulle göra denhär bilden imorgon, men jag har nå sjukt tråkigt just nu och imorgon har jag planer för hela dagen så jag tänkte att jag kan göra denhär bilden nu istället.

14. en bild som alltid får mig att le

Denna bild har verkligen använts mycket och jag ler fortfarande när jag ser den, första året jag Melinn och Elin åke till Gröna Lund. Riktigt roligt var det!

11 juni

Godmorgon på er. Mitt humör är bättre idag än vad det var igår. Bra det. Ska nog snart gå upp och äta lite frukost, sen har jag faktiskt inga planer för idag. Jag tar dagen som den kommer. Kanske trånar jag lite sen, känner mig ganska hurtig idag. Hoppas att det är fint väder idag också. Hmm.. Vad ska jag med skriva??? Nej jag har faktiskt ingen aning. Ni får ha en bra dag. Vi hörs kanske senare. Pusshej!


"unika" människa

INGEN respekt för dig längre ska du veta... Godnatt.


himla bra låt dethär


stockholm

hej. mitt humör idag har verkligen varit det sämsta på länge. vet ej varför.. men jag blev mycket gladare när mamma och pappa sa att jag skulle få åka till stockholm nästa över en hel dag och bara shoppa och att all fokus skulle vara på mig! vet ej varför, men jag vart riktigt glad då iallafall! så tusen tusen tack mamma och pappa!
idag har jag inte alls gjort mycket, har bara haft en riktig tråkdag. men som sagt så har jag inte varit på humör för någonting. kollade nyss på fotboll och åt fruktsallad, men sen tröttnade jag och gick upp hit och satte mig här vid datorn istället.
imorgon vet jag ej vad som händer, jag får väl se, men någonting kul ska jag väl hitta på. hoppas på bättre väder är någonting jag iallafall ska göra, för detta väder är inte alls sommarväder, jag har ingen sommar känsla alls...
förresten så måste jag komma på nåt nytt jag ska ha på bloggen istället för dom här bilderna. dom tar ju snart slut, är ju typ bara två/tre bilder kvar. så det ska jag nog ta och leta upp nu. ha en bra kväll. vi höres! pusshej!

13. en bild som för mig betyder kärlek

syskonkärlek!

10 juni

Ja, nu ligger jag i sängen och har det riktigt tråkigt, fryser jättemycket och är förkyld. Inte bra alls. Pappa skulle väck mig förut så att jag skulle hinna göra mig iordning innan vi skulle åka iväg på matchen, men sen vaknade jag och kollade på klockan, då hade dom redan åkt, utan att säga till... Så jag är lite sur på pappa just nu, och jag som verkligen ville se lite fotboll...

Ska nog snart gå upp och äta frukost, är ganska hungrig just nu. Sedan vet jag inte vad jag ska göra, det återstår att se. Kanske blir att bara ta det lugnt, med tanke på att jag fortfarande är förkyld och har ont i halsen, fast det är inte alls mycket nu, men vi hörs senare. Puss!!


HOLA!

jaa... just nu har jag verkligen skiiittråkigt... har ingen aning vad jag ska hitta på. ska nog snart gå ner till min grymt sköna säng och lägga mig där och kolla på nån film, försöka ha det lite mysigt iallafall. och imorgon ska jag på min lillebrors fotbollsmatch på förmiddagen, ska bli kul om det är fint väder såklart, annars vet jag inte om jag inte om jag har nån lust med det. haha och nu kom lilla filip upp till mig och bad mig hjälpa honom med en sak, så jag ska väl göra det. ha en bra kväll allihopa! hör kanske av mig senare om jag har tråkigt, vilket jag kommer att ha, pusshej !

12. en bild på mig som riktigt liten

jag tolkar "en bild på mig som riktigt liten" som om jag vore nyfödd, men jag hittade ingen bra bild, så det får bli en när jag är runt 1-2, men jag är ju liten då också.


1814

Är alldeles nyduschad och nytränad. Riktigt sköönt, är helt slut i hela kroppen. Heej träningsvärk! Och snart kommer vi få lite gäster, våra grannar kommer över och grillar med oss, så det kommer nog bli riktigt trevligt. Fast nu hör jag att det spöregnar så vi får se hur det blir med grillningen.

Hahaha detta var väl typ allt jag orkade skriva för tillfället. Ett riktigt onödigt, ointressant och väldans tråkigt inlägg. Som vanligt då med andra ord ;) Ni får ha det så bra, Pusshej!


9 juni

Gårdagen var riktigt bra! Åt på bamboo city med riktigt trevligt sällskap! När vi hade ätit klart rullade vi fram. Efter det gick vi ett tag på stan, jag köpte en liten present till Joakim. Sen tog vi bussen hem, gick hem till mig, hämtade mina saker sen gick vi hem till Mellan och husvagnen.

När vi var klara så gick vi ut på picknick på lövängen med massa andra, trevligt var det men det var riktigt mycket mygg, det var inte alls kul... Ja och så var vi där ett tag, sen gick vi in till husvagnen igen. Vi har haft någon tävling där man skulle kasta ett hawaii halsband på en lampa, Hahaha kul. Sen har vi gjort en riktigt ful liten dans som man kan dansa till dom flesta partylåtarna typ. Vi skulle även varit uppe till kl 06:00, men så blev det inte.. Så fort vi satte på Bert så somnade vi alla typ.

Nu ligger vi och kollar på Bert igen och äter Japp. Och jag ska snart ta och dricka upp min Zingo. Hahaha riktigt bra att veta va? ;)

Nej men idag vet jag inte vad som händer, återstår att se. Ha en bra dag. Pusshej!


11. en fin bild

denhär bilden är en riktigt fin bild på min fina fina vän Melinn, som betyder så enormt mycket för mig!
och den 10 juni, på söndag firar vi att vi har varit kompisgifta i 5 år.

SOMMARLOV

ÄNTLIGEN! NU ÄR DET FAAAN SOMMARLOV! så himla skönt! nu är det bara att ta det riktigt lugnt och skönt!
skolavslutningen gick väl bra, först samlade alla förutom 9orna i gympasalen och sjöng och så. sen gick vi och fikade på tårta, dricka osv. fick även med oss chips, godis och så hem. vi tog även kort på klassen, hade lite tävlingar och lekar.
har precis packat klart inför kvällen och är färdig för att åka in till stan, men tyvärr är det ett tag kvar. har inte ätit nånting annat nu under dagen förutom fika, eftersom att jag ska äta maaasssor! kommer rulla fram sen, men det är bara bra det. och om jag hinner med idag så ska jag även köpa lite saker och så. hoppas det. sen när vi är tillbaka i ärla ska vi hem till mig en snabbis, hämta min packning och sen beger vi oss till melinns husvagn. detta kommer att bli riktigt bra! ha en underbar eftermiddag och kväll, hör kanske av mig senare. puuss occch kraaaammm!

SKOLAVSLUTNING

Kul, riktigt jävla kul... Har skitont i halsen, öronen, mina ögon är svullna och jag är jätte snorig... Fyfan vilken bra start på sommarlovet, eller ja vi har ju inte sommarlov än men snart, om några timmar. Är inte alls pigg på att gå upp. Men jag måste ju det.

Efter avslutningen åker jag hem, filt lite och så sen ska jag äta på stan med Elin Melinn Jonathan Tobbe och Rasmus. Trevligt. Sen ska jag Melinn och Elin sova i husvagn.

Men nu ska jag duscha, puss!


PARKEN ZOO


10. jag och min familj

tyvärr har jag inga bilder på varken mamma eller pappa. dom båda tycker inte om att bli fotograferade. men jag kan berätta om min familj istället för bilder.
vi är fem stycken, min mamma Anna, min pappa Tomas, min lillebror Jesper, min storebror Jakob och så lilla jag Ebba. sen har vi också två katter, sigge och flingan. finns inte så mycket mer att säga om det.


BILD 8 och 9

8. gammal och ny bild på mig själv
hade klart mycket finare hår på den tiden!!!



9. en snygg person
helt klart Joakim!

Nationaldagen

Godmorgon! Hoppas ni hade en bra dag igår. Min var riktigt bra, förutom alla olyckor som skedde under morgonen. Så fort vi kom till Stockholm gick jag och mamma ner till stan och köpte ett par nya nylåntights, och när jag tog på mig dom när vi hade kommit hem så var dom skiiiiitfula! Men jag var tvungen att ha dom ändå. Sen var vi ju och kollade på utspringet, efter det åkte vi hem till min moster och fixade i ordning och så tills alla skulle komma. Sen när alla kom så åt vi mat och fikade och så. Johan öppnade sina presenter. Sen kom typ massor av Johans kompisar, kul kul, och det är så jävla roligt att vara omringad av bara stockholmare och höra hur dom pratar. Och senare på kvällen så att vi i partytältet och spelade gitarr och sjöng och så. Skitmysigt var det verkligen! Typ alla sjöng med och var ju kul. Sen åkte vi hem typ runt kl 23. Och Jakob den lilla oförskämda pojken somnade under studentmottagningen..

Idag är vi ju lediga så det är riktigt jävla skönt, sen imorgon blir det parken zoo, och på fredag slutar vi!!!

Nu ska jag snart duscha och äta frukost och så, sen senare ska jag vara med min underbara Joakim. Ska bli lika mysigt som vanligt! Sen på eftermiddagen/kvällen har pappa LOVAT mig att vi ska köra crossfit. Så nu hoppas jag verkligen det. Annars då jävlar... Men ni får ha en bra dag allihopa! Pusshej!

 


1827

Just nu sitter jag i partytältet och har matkoma. Har verkligen proppat i mig massa god mat! Verkligen jättekul att vara här, det är jättemånga som är här som man inte har träffat på flera år. Alla sitter och pratar om gamla minnen från oss som små, så roligt att höra om allt man gjort.

Självs utspringet var helt galet, men kul. Det var jättemånga som gick rund och spelade på trummor och blåste i tutor. Och ALLA sprutade champagne på allt och alla, så mitt hår och mina kläder luktar äckligt just nu.

Men nu ska jag vara trevlig och prata med alla andra. Pusshej!


STUDENT

Trodde denna morgon skulle bli lugn och skön men den vart verkligen tvärt emot... Jag gick upp och hade massa tid på mig, så jag duschade, och då satte jag upp håret för att jag inte ville blöta det, sen åkte håret ner och allt blev blött... Jag fönade det och lockade det, lockarna ser förjävliga ut... sen skulle jag ta på mig mina kläder, och när jag tar på mig mina NYA nylåntights så är dom trasiga... Jag får panik och vet ej vad jag ska ha på mig... Jag tar mina svarta finaste byxor, och när jag sätter mig i bilen så märker jag att dom har spruckit mellan benen... Så jag har ett stort jävla hål. FAN FAN FAN! En sån här dag vill man inte att nåt ska gå fel, och självklart går allt fel, så jävla typiskt. Men nu är vi iallafall på väg och vi ska köpa ett par nya nylåntights till mig, för jag tänker INTE gå med ett hål mellan benen. Men det ska också bli helt okej väder och det är ju bra! Mycket roligare att vara ute då också.

Jag får se om jag hör av mig nåt mer senare under dagen, annars skriver jag imorgon. Men ni får ha en riktigt bra dag hörrni! Puss och kram!

Haha förresten så fick jag denna fina bild av Emma, tydligen så har Tobbe skrivis detta på min bänk och det går inte bort...


ÄLSKAR DENNA REKLAM!


7. något jag saknar

är helt klart tiden i ärla skola! vi hade så jävla kul då! speciellt sista året när vi gick i 6:an, och alla kompisar man har tappat kontakten med enda sen dess.

4 juni

Hej. Precis när jag kom sjönk mitt humör ner till botten när jag märkte att jag hade ett tuggummi på min skönaste tröja... Och när jag skulle försöka ta bort det gick tröjan sönder, fanfanfan! Men sen när mamma kom hem blev allt mycket bättre, så jag är glad just nu! Mamma kom hem och hade köpt en klocka till mig! Tack så mycket världens bästa mamma!

Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, riktigt jävla hungrig är jag! Har inte ätit sen skolan, och då åt jag ju inte alls mycket... Men nu ska jag äta tills jag spricker!

Skoldagen flöt på bra tycker jag, trotts huvudvärken. Vi har ju inte haft några riktiga lektioner direkt, förutom no'n. Annars har vi bara städat, fikat och spelat bingo. Lugnt och skönt. Och det var ju den sista skoldagen typ, för imorgon ska jag till Stockholm, onsdag är det ledigt, på torsdag ska vi till parken zoo, om inte jag ska till sjukhuset och kolla några saker. Och i såna fall blir det så att jag åker med pappa till hans jobb, och så får jag tid på Scanias sjukhus. Vi får helt enkelt se hur det blir.

Bild 7 som jag ska lägga upp idag kommer i inlägget senare tror jag. Just nu mobilbloggar jag och har inte alls många bilder. Och sen imorgon kanske det inte blir några inlägg alls, bara om jag får tid till det.

Nej men nu ska jag gå och trycka i mig pannkakor, ha det bra allihopa! Puss och hej!


Monday

Hejsan! Är verkligen trött, vaknade med migrän och trodde jag skulle vara hemma, men jag begav mig till skolan ändå. Det är nästan borta allt nu så det är ju skönt! Har no om ca två minuter så detta blir inget långt inlägg. Jag hör av mig senare. Pusshej!


BIG BROTHER FINAL

Taggar som tusan inför Big brother finalen! Hoppas hoppas hoppas att Amandus vinner!!


skitväder

hej på er! har verkligen skittråkigt just nu.. och vädret suger piss!
kom hem runt kl fyra från stan. hittade ett linne, ett par nykåntights, en smyckeshand, en tavla och två läppsyl. nöjd med allting. och vet ni?! när vi skulle hem från stan så krockade dom två bilarna som var framför oss i en rondell. som tur var så blev det inga större skador, för bilarna stannade bara en kort stund sen åkte dom iväg. men jag undrar verkligen varför ena mannen får köra, för han såg absolut inte frisk ut... men men. sur att det inte var vi som krockade.
haha jag har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva... som valigt då med andra ord. jag är iallafall riktigt hungrig så jag hoppas att det är mat snart.
förresten så är det sista avsnittet på desperate housewives på tisdag, och sista grey´s anatomy avsnittet på onsdag tror jag... verkligen sorgligt. vad ska man titta på sen? kommer ju inte finnas nåt bra på tv längre :( Men men.
och crossfitpasset inställt, igen... pappa orkade inte.. så jag är inte smått sur på honom, men jag kanske ska träna utan honom, jag får se.
men ha det så bra, vi hörs! pussss!

5,6

eftersom jag inte gjorde 4, så bjuder jag på både 5 och 6 idag.
5. en bild på mig utomlands

detta är en bild på mig och elin när vi var i england. vi gick i trean och var 10 år. sööööta!

6.  en bortglömd bild

denna bild visste jaag faktiskt inte att jag hade här på datorn. jag gick nog i femman skulle jag tro. på fjortistiden..

3 juni 2012

Hej hej. Hoppas ni sovit gott, det har verkligen INTE jag gjort... Jag har frusit och haft världens jävla cp magknip så jag har bara kunnat legat på rygg för då har det gjort minst ont.. Och jag har problem med att sova på rygg, det går inte lika bra då. Så jag har sovit till och från.

Igår så åkte jag in till stan i det grymt fina vädret, för att kolla på en fotbollsmatch med Jocke och några fler. Fast vi kollade bara en halvlek, det var så jävla kallt så vi blev hämtade av Jockes mamma. Det var riktigt tur det, mina fötter var helt frusna. Men iallafall, vi åkte hem till Jocke, värmde oss och kollade på tv och myste och så. Tillslut efter ett ganska bra tag var jag varm igen. Sen kl tio så åkte jag hem. Och jag har blivit riktigt förkyld på grund av kylan igår, haha.

Idag har jag inte alls några stora planer, dom enda är väl att jag ska träna crossfit med pappa senare. Men egentligen behöver jag åka in till stan och fixa lite saker men jag får se hur det blir med det. Behöver fixa nåt som jag kan ha på mig på studenten på tisdag och sen behöver jag köpa ett linne som jag kan ha på skolavslutningen och sen vill jag också köpa lite smycken, kanske en klocka och lite så. Ska höra med mamma sen och hon har lust.

Och vet ni?!?! Imorgon börjas sista skolveckan!!! Inte alls nån vanlig. Imorgon på måndagen är det städning och så. På tisdag är ju jag i Stockholm men då ska det vara kamratstödjardag, på onsdag är vi lediga för att det är nationaldagen, på torsdag ska vi till parken zoo, och på fredag är det SKOLAVSLUTNING!!!!

Haha nu kom mamma ner och sa att vi ska åka till stan idag, braaa! Och jag ska gå upp och äta frukost. Ha en bra dag, Pusshej!


0755

Dethär med att jag ska lägga upp en oseriös bild vet jag inte riktigt om ska göra. Känner mig inte så sugen på det. Så antingen hittar jag på en egen för dagen eller så hoppas jag över den. Anledningen till att jag gjorde 3:an idag är för att jag inte hade lust och ork igår. Så det fick bli idag, men vad gör det?

Gårdagen var väl lite blandad kan jag väl säga. Själva skoldagen var sådär. Lektionerna var sköna men det var mitt humör som inte alls var nåt bra. Efter skolan blev det lite bättre, då när jag, Emma och Melinn fixade oss inför discot. Sen åkte vi ner till skolan, fixade iordning allt som behövdes, sen startade partyt. Det flöt på bra, enda tills sista discot, för dom äldre. Då slutade musiken funka pga att vi hade sönder högtalarna tror jag. Dom hade tydligen brunnit sades det, fast jag vet inte. Men iallafall så var det ett disco utan musik i ca 30-50 minuter. Sen fick vi igång det genom att låna musikens högtalare. Och då gick allt bra sen. Städade iordning och så kom jag hem runt halv 11.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, förutom senare, för då ska jag på fotbollsmatch tror jag. Hoppas på att vädret är helt okej. Huvudsaken är väl att det inte regnar känner jag. Jag måste duscha iallafall, för jag känner mig inte fräsch efter igår, men som sagt så orkade jag typ ingenting igår när jag kom hem. Så fort jag kom hem så bytte jag om, gjorde mig iordning och sen gick jag och la mig i sängen. Somnade runt ett och vaknade kl 6 nu imorse. Men ärligt talat så är jag inte alls trött just nu. Men däremot så börjar jag känna mig lite hungrig. För senast jag åt nåt var hemma hos Emma igår kl halv 4, så det är ju ett tag sen.

Och vill ni veta en rolig sak? Min familj har typ som "tradition" att vi åker till Liseberg varje år. Men i år skulle det inte bli nåt... Men nu, är det typ bestämt att vi ska det iallafall. Herrrreegud vad kul!! Jag älskar att vara, så jag är riktigt taggad nu!

Men nu ska jag nog gå upp och äta lite tror jag. Vi hörs kanske under dagen. Pusshej!


3. en av de viktigaste personerna i mitt liv

Jag vet att det står EN av det viktigaste personerna, men jag tar två, men det gör ingenting. MINA TVÅ BRÖDER JAKOB OCH JESPER. Dom betyder väldigt mycket för mig och är bland dom allra viktigaste! Trotts att vi har våra dåliga stunder så har vi också väldigt många bra. Jag älskar er massor !!!

 


-.-'

Haha alla mina senaste inlägg har hamnat i shopping kategorin men jag orkar inte ändra.


Paaartyyyy


Nuuuu jääävlar!

Ska det röjas rejält!!! Wooopwooop! Puss!


Melinn Arvidsson

Melinn ska också med till Emma och fixa sig, fast inte på en gång, hon ska förs hem, duscha, hämta grejer och sen kommer hon. Sådär Melinn, nu har jag skrivit det. Puss!


Red lips

Sista lektionen kvar, kul. Vet inte vad jag ska skriva, har bara riktiiiigt tråkigt... Och mitt humör är väl inte på topp direkt, är hungrig och trött och så. Efter skolan följer jag med Emma hem till henne, så fixar vi oss och sen drar vi till discot och så ska jag försöka ha kul. Blir säker bra det.