Herrrregud!

Är helt slut i hela kroppen efter ett hårt träningspass, hej träningsvärk! Men vi körde på riktigt bra tycker jag. Har precis duschat, så jävla skönt, och nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på lite tv, sköönt! Imorgon ska jag på gudstjänst på förmiddagen, inte alls kul.. Blir mycket roligare sen när jag ska träffa Jocke! Jag orkar faktiskt inte skriva så mycket mer än såhär, haha som vanligt då. Men hör kanske av mig senare. Pusshej!


Gymmet...

Här kommer vi!



Löördag

Hej! Pratade nyss med Elin i telefon, hon kommer hit om ett tag, ska bli trevligt! Har lite småplaner, antingen åker vi med pappa och bror till gymmet och tränar, (behöver verkligen lite träning nu efter en vecka på bamboo city) eller så hittar vi på nåt annat, men trevligt kommer vi ha iallafall! Ja, skulle bara skriva om mina planer. Pusshej!


Min underbaraste!

Hej, Jocke åkte hem för ett tag sen, inte kul. Vi har haft supermysigt, som alltid! Idag var också sista praodagen, gick bra det. Imorrn ska jag och Elin hitta på nåt, härligt härligt! Orkar inte göra nåt långt tråkigt inlägg, så det fick bli ett kort, Pusshej!
Du är bäst!


29Mars2012

Hej! Idag är det torsdag, har varit och praoat sen städat lite. Just nu kollar jag på Jönssonligan med familjen, mysigt! Imorgon är det fredag, härligt! Först ska jag praoa, själv, för Elin ska på begravning, sen ska jag vara med Jocke, roligt!
Och nu på lovet så måste vi som konfirmerar oss, gå på gudstjänst tre gånger.. Piss!
På måndag ska jag, Elin, Annika och mamma ut och äta på kvällen, riktigt trevligt ska det bli! Sen har jag inte så mycket mer planer för lovet. Eller jo, jag ska till Göteborg över en helg också, kul! Men ja, detta var väl typ allt jag hade att skriva nu. Hade så bra! Pusshej!


Sushi

Hejsan! Kom hem från ett möte för ett tag sen, lite onödigt att man åkte på mötet för det va bara föräldrarna som var med, vi andra fick sitta i ett hörn och rita.. Men men, praoen gick bra, åt sushi för första gången i mitt liv, usch säger jag bara, inte gott alls!!
Ska snart lägga mig framför teven och kolla på Glee. Har inte lust att skriva nåt mer, men jag hör nog av mig imorrn. Puss!
Blää!


Elin Eriksson..

Förlåt ifall jag inte fick ta kort på detta, men ni är så jävla söta! Jag döör!!! Hoppas det var okej :)


Hej ho, let's go!

PRAAAOO!


23:31

Hej, ligger just nu i min säng och kollar på 90210, har inte haft nån tid eller ork för att skriva idag, och jag orkar inte göra värsta långa inlägget nu heller, ska snart sova. Praoen gick väldigt bra idag, jag och Elin har gått runt och skrattat skitmycket så vi börjat gråta, haha våran humor! Undrar vad folk tänkte? X)
När jag kom hem så åt jag lite, sen gick jag ut på en lång promenad, riktigt skönt, att bara gå och lyssna på musik och tänka. Men nej, nu ska jag sova, är riktigt trött, vi hörs imorrn, Puss!


21:40

Hejsan! Ligger just nu nerbäddad i min säng och kollar på Jersey shore. Praoen gick väldigt bra idag, fick typ torka bord och plocka undan lite, fick även äta där, så sjukt gott! När jag kom hem så gjorde jag min No, så skönt att ha den klar! Jag orkar inte göra nåt stort inlägg, har ändå inget kul att skriva, puss!


♥ forever till the end of time



Så jävla gott!!


08:57

Har precis vaknat, och ska snart gå upp och äta frukost, fyfan vad skönt att sova ut lite. Har gått och blivit förkyld också så jag behövde sova. Lite senare tar jag bussen till Elin så ska vi gå till Bamboo City. Efter vi har praoat klart så ska jag nog bara åka hem, så får jag se vad jag hittar på. Nejmen nu är jag jättehungrig så jag går nog upp nu. Detta fick bli ett kort inlägg men jag hör nog av mig senare på dagen. Ha det bra, puss!


ICE CREAM

hejsan! kom hem för ett tag sen. idag på förmiddan städade jag, senare åkte jag in till Elin, vi gick ner på stan, tod bussen till slagta och åt glass, min allra första, så jävla gott! men vart så sjuk mätt.. vi satt och pratade om allt verkligem, så jävla bra tjej detdär allså, tack för att du finns! sen tog vi busen tillbaka till stan, och nästan precis då kom bussen som jag skulle ta hem. mycket härlig dag. ska snart äta våfflor, och är fortfarande sjukt mätt, så vi får se om jag äter några. Ikväll är det Jersey Shore, taggataggatagga! men ja.. har inte så mycket mer att säga tror jag, ni får ha det toppen! Pusshej!

hahahaha

haha titta vilken härlig bild på Lukas jag hittade bland alla mina bilder! :D

now and forever




Slagstaglass

Har precis duschat och städat klart, skönt med ett nystädat och fräscht rum! Senare om Elin kan, så ska vi försöka ta oss till slagsta för att äta lite glass, det blir allra första gången jag äter sån glass, och om inte Elin kan, så ska jag kanske åka med familjen, härligt! Det är ju så jävla fint väder ute, så det passar ju väldigt bra med lite glass nu. Puss!


09:38

Hej, har precis vaknat, har sovit väldigt bra inatt. Idag ska jag bara göra massa tråksaker, men jag ska försöka göra dom snabbt så ska jag nog försöka få tag på nån trevligt människa. Igår var jag och kollade på Jockes fotbollsmatch, det vart oavgjort 3-3, dom var riktigt duktiga tycker jag. Efter matchen åkte vi och åt pizza medans hans mamma var och handlade, sen åkte vi hem till honom och bara hade det mysigt, en mycket bra dag!
Imorgon är det första praodagen på Bamboo city, ska bli spännande, får ju sovmorgon till typ 9 varje morgon nu i veckan så det ska bli riktigt jävla skönt att bara få sova ut. Nejnu vart jag verkligen jättehungrig, så jag ska nog gå upp och äta frukost, vi hörs säkert under dagen, hade bäst, puss!


Just smile

Hejsan! Har precis gjort mig klar och ska nu gå mot bussen. Ska följa med Jocke och kolla bär han spelar match, ska bli trevligt. Hinner inte skriva så mycket för jag måste ta på mig mina skor, hade så bra! Pusshej!


you are amazing


Fredag!

Jävla huvudvärk som vägrar att försvinna.. Aja, skoldagen har iallafall gått riktigt fort, matteprovet gick skitdåligt, so redovisningen gick bra och det gjorde idrottslektionen också, var nämligen ja och två till som skulle leda en liten sak och det gick kanoners! och nu är det två veckor utan skola, faaan vad skönt!! ska verkligen njuta för dom två veckorna lär gå galet fort...!
Dagens väder allså, så jävla varmt och skönt, helt underbart! Ikväll ska jag nog ut en sväng med några kompisar, trevligt. Har tyvärr inget mer att skriva för tillfället. Puss!
Vill ha sommar!!

 


Tagga...

Tagga matteprov nudå... Det får gå som det går.
Idag är det fredag, skola som vanligt, sen hem och så får vi se vad jag hittar på. Imorgon ska jag åka och kolla på fotboll, ska bli riktigt kul. Söndag vet jag inte vad som händer. Jävligt skönt med helg snart i alla fall, men nu har jag inget mer att skriva. Pusshej!


All star

Hejsan! Kom hem från stan för ett tag sen, fick med mig ett par vita låga converse hem, härligt! Ska snart duscha och fortsätta plugga matte inför provet imorrn, kommer gå åt helvete... Imorgon är det fredag också, det är sjukt vad veckan har gått fort, Så skönt! Har ingen aning om vad jag ska göra efter skolan, får se vad jag hittar på, kanske träffa några kompisar. Men nu ska jag hoppa in i duschen, ha det bra. Puss hej!


13:03

Sitter just nu på rast, väntar på att matten ska börja. Efter skolan ska jag till stan med Melinn, jag ska köpa nys skor och Melinn ska köpa en jacka, efter vi varit på stan ska jag ta bussen hem och sen plugga.. Har matteprov imorgon, piss! Men det får gå som det går. Men nu har jag ingen lust att skriva mer, puss hej!



Onsdag

Hej! Dagen har varit sjukt bra! Skola som vanligt, hur jävla fin väder som helst, en promenad i det fina vädret med Elin och mycket prat, kollade på film på konfirmationen. Har precis kollat på Glee och nu blir det grey's anatomy. Härligt! Ha det så bra, puss!


vill ha sommar nuuu!

   

Du är så bra

Kom hem för ett tag sen, har inte gjort så mycket, ska snart träna lite tror jag, inte tantgympa men ska kanske ut och springa, vi får se, annars tränar jag hemma. Har inte att skriva så mycket för tillfället. Ha det bäst. Puss!


Pissväder..

Jag orkar seriöst inte med dethär vädret, det är ju så himla onödigt. Det har ju varit så bra nu dom senaste dagarna. Faan!


Tisdag

Hola! Hur mår ni? Jag mår iallafall jättebra! Väldigt trött bara, vill helst inte kliva upp ur sängen... Men nästa vecka då vi har prao får man ju sovmorgon, sjukt skönt! Idag ska jag till skolan som vanligt, bland annat så ska jag och min kompisar bli filmade för ett projekt vi har jobbat klar med, det ska nog bli kul. Efter skolan ska jag hem och sen blir det nog träning. Men nu ska jag hoppa in i duschen. Ha det så bra. Puss!


Beslutsångest.

Jag har ingen aning om vilket jag ska välja, höga eller låga converse??!?! Jag har ju både låga och höga nu. Herrrrrreegud vad svårt detta kommer att bli..


can you imagine the love

hejsan! typ första gången på flera år som jag bloggar från datorn. har bara använt mobilen tidigare, tycker det är mycket smidigare. idag är det måndag, skolan rullade på som vanligt, hände inget speciellt. åkte hem och sen har jag inte gjort ett piss. Mina planer för denna vecka är inte så stora, skola alla dagar precis som vamligt, kanske träna lite tantgyma imorgon, konfirmation på onsdag, på torsdag ska jag nog till stan med Melinn och köpa nys skor, fredag har jag ingen aning om vad jag ska göra och inte under helgen heller, men nåt trevligt ska jag försöka hitta på. igår var det förresten nya avsnitt av Jersey Shore, så sjukt bra allså! har längtat som tusan! har bara kollat på samma gamla avsnitt typ 100000 gånger verkligen, så det är skitkul att det kommit nya nu! man ja, detta var väl typ allt jag hade att säga nu, ska nog snart gå ner och äta nåt, är skapligt hungrig, men ni får hade så bra! PUSS!




Ribbingelund..

Hejsan! Idag har jag och mina två fina kompisar gjort nåt helt galet, vi har gått till ribbingelund utan att veta om det. Det började med att gudstjänsten var klar och vi tänkte hitta på nåt, så vi gick till åsen för att cykla ner för en backe, men så blev det inte, vi tog istället en promenad in i skogen. Där hittade vi massa övergivna stugor, och vi gick allt längre och längre in i skogen, tillslut kom vi till en väg och då upptäckte vi att vi var i ribbingelund. Helt sjukt! Så idag har man fått massa motion, härligt! Imorgon är det skola som vanligt, efter det vet jag inte vad jag ska göra, det återstår att se :) men nu ska jag hjälpa min bror med hans hår, han ska färga det. Sen ska jag nog krypa ner i sängen och kolla på BigBrother ett tag, och sen blir det nya avsnitt av Jersey shore, faan vad najs!! Puss!


Jag är din i alla lägen

Hejsan! Idag är det onsdag, just nu sitter vi på rast och väntar på att elevens val ska börja. Idag efter skolan ska man ju till konfirmationen.. Ska försöka stå ut nu den sista tid som är kvar, är ju inte alls lång tid kvar så det ska nog gå. Det var inte så mycket jag ville säga, så hade så bra. Puss!


14:06

Hejsan! Just nu sitter jag och nästan alla i min klass på några bänkar här i skolan och väntar på att i ska börja svenskan. Om en timme slutar vi för dagen, skönt! När jag kommer hem idag ska jag äta sen ska jag ut och springa med pappa och mina två bröder, riktigt härlig ska det bli, att springa i detta fina väder. Sen ska jag nog bara ta det lugnt, har inget plugg alls, fytusan vad skönt!! Morgondagen blir nog som vanligt, skola sen konfirmation.. Inte det roligaste men men... Snart är det Praovecka också och efter den veckan är det lov, så två veckor utan skola, wihoo!! Jag vet inte riktigt vad jag med ska skriva, men nåt ska jag väl hitta på för jag ska försöka göra ett långt inlägg denna gång. Men... Ja på söndag så ska jag till kyrkan tror jag, det är obligatoriskt för konfirmationsgrupperna, inte alls taggad för det asså, men men, får försöka stå ut, har dock inga planer för lördag tror jag, men ska nog hitta på nåt kul, eller ska iallafall försöka. Men ja, nu har jag faktiskt inget mer att skriva, hade så bra! Puss

Förresten, hur snyggt är inte detta navelsmycke!?!?


Måndag!

Tjenare! Just nu sitter jag i skolan och har lite planering, ganska lugn. Ska snart ha No lektion. Efter skolan idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, nåt trevligt lär det nog bli. Det fick bli ett kort inlägg för denna gång. Hade så bra. Puss!


Hola!

Idag är det freeedag! Härligt som tusan! Sitter just nu och väntar på att no'n ska börja. Och om några timmar slutar skolan, wihoo! Nu i helgen ska jag nog träffa Jocke, sen har jag faktiskt inga andra planer, men nåt trevligt ska jag väl hitta på. Men ja.. Vad ska jag mer skriva? Jag har faktiskt ingen aning, så hade så bra, Puss!


You and Me

Idag är det onsdag. Händer inte så mycket speciellt, skola som vanligt och sen konfirmationen... Ska precis hoppa in i duschen så detta fick bli ett kort inlägg. Puss!

Har man en fin bror eller vad?!


19:59

Hej hej :) denna dag har vart väldigt bra, har hunnit med mycket! Jag har städat, solat, tränat, duschat, pratat med Elin i telefon och sen har jag bara tagit det lugnt och så. Imorgon ska jag nog träffa Jocke, ska bli trevligt :) snart börjar ju melodifestivalen, så det ska jag kolla på nu. Hade bäst, Puss!