31maj

Blir ett kort och tråkigt inlägg. Jag vill bara säga godnatt allihopa! Vi hörs imorgon.


tjena hallå hej

hur har eran dag varit? min har varit sådär, har inte direkt varit på så bra humör och vädret är skiiit.. lektionerna däremot har varit ganska lugna. kollat på film på båda spanskalektionerna, svenskan fick vi göra vad vi ville så då ritade vi på tavlan, och, melinn, elin och emma ritade av alla från barnprogrammet RASTEN. 
snyyyyggg!

när jag kom hem var jag helt dyngsur! inte alls kul.. och ja, sen har jag bara varit hemma, vet ej vad jag ska hitta på, kanske träna, har inte gjort det på ett tag. duscha ska jag iallafall göra. men nu ska jag hjälpa min littebror met maten och så. ha det bra.

2. en kväll jag aldrig kommer glömma

det finns många kvällar som jag aldrig kommer att glömma, men jag är tvungen att välja en, så då tar jag denhär.
det var typ för ca ett år sedan, runt 20 mars. det skulle vara skoldisco på kvällen, jag och mina kompisar fixade oss i ordning hemma hos en. vi gick till discot senare på kvällen och då kom alla våra killkompisar och mötte oss.
vi hade kul och så. sen blev det bara kaos och den ena saken efter det andra ledde bara till dåliga saker.
dagen efter blev allt mycket mycket bättre. men iallafall. den kvällen förändrade ganska mycket...

&

Har tråkigt, vet ej vad jag ska skriva, förutom godnatt.


PAYPHONE


:)

Det blev inget "test" men det gör inget.

1. min profilbild på facebook
2. en kväll jag aldrig kommer glömma
3. en av de viktigaste personerna i mitt liv
4. en oseriös bild
5. en bild på mig utomlands
6.  en bortglömd bild
7. något jag saknar
8. gammal och ny bild på mig själv
9. en snygg person
10. jag och min familj
11. en fin bild
12. en bild på mig som riktigt liten
13. en bild som för mig betyder kärlek
14. en bild som alltid får mig att le

15. en bild som får mig att bli lycklig

detta ska jag försöka hinna med varje dag.


BILD 1: min profilbild på facebook.

denna bild har jag som profilbild just nu, haha.

vgkgdfhjkjhliynbt

hej. hade tänkt att fixa bloggen lite men jag vet ej om jag orkar göra det nu. den är så jävla ful, men men. den får vara det nu. vet ej vad jag ska skriva (som vanligt) hahaha. jag skulle kunna göra ett test, fast det gör jag i nästa inlägg i sånna fall. för jag behöver leta uppn nåt bra. så vi hörs väl om en liten stund skulle jag tro. hej.


..

Hej. Min dag har inte varit speciell alls, skola som vanligt typ. När jag kom hem så gjorde jag matten, sen har jag bara såsat framför teven.
Vet inte vad jag ska skriva. Hej.



Glöm glöm glöm

Allt jag har sagt om klänningar är bara att glömma! Jag ska ha shorts och nån tröja på skolavslutningen, så det så.
Over and out


2134

Riktigt trött efter denna dagen. Allt gick bra tills vi hade simmat klart, då mådde jag skitdåligt, och på grund av det har jag inte orkat träna idag, det får helt enkelt bli en annan dag.

Och vet ni en sak? Imorgon behöver man inte åka till konfirmationen, wohoo!!!

Just nu ligger jag i sängen och kollar på näst sista avsnittet på desperate housewives, ska snart gå upp och ta mig ett glas iste. Pusshej!


Woopwoop

Denna dag kommer bli riktigt skön! Film på både spanskan och So'n, slöjden är kort, för att vi ska hinna med bussen till stan, för idag ska vi simma. Efter det slutar vi. Härligt härligt!


2107, 28 maj

Hittade precis tårta i kylen från i helgen som jag nu ska äta, riktigt gott! Min dag har varit bra, skolan flöt på som vanligt och sen har jag bara tagit det lugnt resten av dagen
Har kollat på massa klänningar också, för jag skulle nog vilja ha det till avslutningen kanske, och jag har fastnat för en. Så jag får se om jag beställer den eller ej.
Imorgon ska vi iväg och simma på idrotten, kuuuul... Speciellt om det är sånt här fint väder som det har varit idag. Men men, vi får hoppas på det bästa. Vi får hoppas att det blir finare väder så snart som möjligt, iallafall nästa vecka, då när vi slutar.
Ska ju även på student nästa vecka, då skulle det också vara bra om det var fint väder. Och på fredag ska vi i min klass hålla i ett skoldisco för ärla skola, hoppas att det blir kul, men det tror jag, hmm.. Undra vad jag ska ha på mig? Aja det får jag väl se.
Hahaha ojojoj vad tråkiga inlägg jag skriver alltså.. Måste komma på nåt som jag kan skriva om, nåt som är roligt att läsa. Fast det är lite svårt, har inte nån bra fantasi direkt.
Men vi hörs, ha det så bra, Pusshej!



SO

Tusan vad skönt! Har precis haft engelska med vikarie och vi ritade hela lektionen. Nu ska vi ha so och kolla på film. Dom två jobbigaste lektionerna blir dom skönaste på hela dagen. Halleluja!!


Melinn, Emma, Elin ❤

Haha bara för att Melinn och Emma vill att jag ska skriva om dom så skriver jag om Elin också.
Jag är så glad att jag har er. Jag har känt er ganska länge och vi har många fina minnen tillsammans, mer ska det bli. Jag kan prata med er om exakt allting, och det är så skönt att veta att ni alltid kommer finnas där när man behöver. Speciellt Emma, hon är väldigt bra. Haha Emma ville att jag skulle skriva så;)
Nej men alla ni är bra på varsitt sätt. Jag älskar er massor! Puss!


Godmorgon

Har i stort sätt nästan sovit från kl tio i gårkväll, har vaknat lite till och från men riktigt skönt att få sova ut.
I dag är det måndag, inget speciellt med det, vanlig skoldag och sen bara hem och ta det lugnt. Hoppas på fint väder idag. Men nu ska jag duscha. Pusshej!


TJENARE!

Min helg har varit riktigt bra! Som sagt har jag och Jocke kollat på bio, sen igår så blev jag konfirmerad och det firades med släkten, riktigt mysigt. OCH SVERIGE VANN ESC!!!

Idag så har jag varit på gudstjänst, sen, sen när jag kom hem så kom Joakim, trevligt! Vi har varit ute hela dagen typ, spelat fotboll, sen åkte vi alla iväg till eklången för att bada, fast alla badade inte. Ja, lite kort om min helg.

Imorgon startar en ny skolvecka, bara att stå ut dom sista veckorna.
Haha jag orkar inte skriva nåt mer nu, men ni får ha det så bra, Pusshej!!


Ojojoj, Ryssland levererar!!!


KONFIRMATION

Hej! Idag är det dagen då vi konfirmerar oss, jag är inte så nervös nu men jag lovar att jag kommer bli det.
Igår var ju jag och Jocke på bio. Vi såg The lucky one, och den var helt okej. Sen när jag kom hem så var några av mina släktingar här. Trevligt.

Och eftersom att dom sover i mitt rum får jag sova i Jakobs rum tillsammans med min andra bror Jesper. Jag fick inte alls sova mycket, för att Jesper pratar i sömnen och Jakob ligger och fiser...

Om ett tag ska jag börja göra mig i ordning. Vi hörs kanske senare. Pusshej!


The lucky one

Hejsan! Sitter just nu på spanskan och kollar på film medan några har prov. Riktigt härligt!
Efter skolan åker jag och Jocke in till stan, men en proppfull och varm buss, men men. Vi ska äta och kolla på bio, trevligt! Och när jag kommer hem så är släkten där, eller iallafall en del av den. Kul att få träffa dom!
Men ja, vad ska jag mer skriva, är väldigt rastlös så nåt måste jag ju komma på. Jag kan ju skriva lite om mina planer för sommaren. Jag ska till sportscamp vecka 29, hoppas det blir kul, är inte så värst taggad för tillfället. Och veckan efter det, allså vecka 30 ska jag ta tåget till sommarstugan, där min familj redan är och släkten också. Sen ska jag nog bara vara hemma, ta det lugnt och så. Jag vill också verkligen till grönan elle Liseberg i år, men vi får se hur det blir med det.
Hmm.. Vad ska jag mer skriva? Joo, haha min mage låter jättemycket just nu, för att jag är döööhungrig! Intressant va? ;)
Nej men nu ska jag komma på nåt riktigt bra att skriva om, nåt som är intressant.

Jo jag kan berätta för er att jag inte är så jättenöjd med min nya hårfärg. Det är ju nästan min naturliga, men jag trivs mycket mycket mycket bättre i ljusare... Det kanske är för att jag bara har haft denna i knappt en dag, men jag ska försöka vänja mig. Det finns inte mycket mer man kan göra än att låta det sol blekas och så får jag se sen till hösten om jag gör någonting med det. För just nu tycker jag att det ser grönt ut.. Men men. Nu får det se ut såhär, jag får stå ut.

Nej nu är jag riktigt hungrig, och jag tror det blir äcklig mat, eller typ all mat i skolan är ju inte speciellt god precis. Men det blir American pizza sen, så då får jag äta mig mätt.
Förresten denna dagen är ganska skön, för So'n är det jobbigaste på hela dagen och idag ska vi kolla på film eller planera ett disco som vi ska ha, kuuuul! Men nu vet jag verkligen inte vad jag mer ska skriva, vi höst kanske senare. Ha det så bra. Pusshej!


STUDS

Kom hem från stan för ett tag sen. Har varit på stan sen cirka 20 i 12, har gått med Emmis och kollat, hittade ett par shorts, riktigt snygga! Vi åt också kebab och så. Riktigt trevligt! Sen kl 4 så slingrade jag mitt hår, är faktiskt ganska nöjd med resultatet.
Just nu fixar jag till mina shorts med lite nitar. Ska snart städa lite. Ha en bra kväll, Pusshej!


Ooooooh!

Vi slutar om 40 minuter!!!!!!!!


24 MAJ

Hej på er! Ska snart ta mig en dusch och börja göra mig iordning inför skolan. Denna dag är så jävla skön! Först spanska, då ska vi kolla på film, sen bild, sen no och sen är det slut för dagen. Woho!
Idag är det två månader med världens bästa Joakim, jag älskar dig massor!
Men vi får höras senare, ha en bra dag, Pusshej!


23 maaaaj

Hejsan, kom hem från konfirmationen för cirka en halvtimme sen. Det har varit ganska jobbigt att vara där och övat.
Men det var sista gången så nu på onsdagarna kommer man kunna åka hem och ta det lugnt efter skolan. SKÖÖÖÖNT!
Dagen i helhet har varit ganska bra, superfint väder, men dock lite ont i huvet. På elevens val bakade vi tårta, riktigt gott, och en annan grupp bakade kärleksmums, dom var också riktigt goda!
Imorgon är det torsdag, den 24, då har jag och Jocke varit tillsammans i 2 månader!! Får ju även kompledigt, så våran klass slutar innan lunch, typ 20 över 11, då åker jag och Emma till stan och kollar runt lite, förhoppningsvis hittar jag ett par shorts. Sen kl 4 ska jag klippa och slinga mig, haha undrar hur många gånger jag har nämnt detta nu... ;)
Men ja, ska nu kolla på Glee, sen grey's anatomy, ha en bra kväll, Pusshej!


SUMMER 2012

Min eftermiddag har varit riktigt bra. När jag kom hem från skolan la jag mig ute och solade, ett tag efter det så gick jag ut och träffade Melinn. Vi köpte glass och satt och pratade, riktigt trevligt! Efter ett tag kom Samuel till oss, riktigt kul att se honom, var ju ett tag sen. Runt kl 8 gick jag hem, för jag skulle städa, men det orkade jag inte, utan jag tog mig en dusch istället. Och nu har jag precis kollat klart på desperate housewives, ååh så bra det är alltså!

Imorgon är det sista konfirmationen, JAAAAAAA!!! Så jävla glad för det!! Vi ska vara i kyrkan och öva inför lördagen. Och jag måste verkligen öva på två låtar som vi ska sjunga för dom kan jag inte, och det lär ju bli pinsamt ifall jag inte kan dom tills på lördag...

Men ja, det var allt jag orkade skriva nu för tillfället. Ha en bra kväll, Pusshej!
Haha lite skillnad mellan mina och Jakobs ben;)


Tisdag

Hej. Min dag har varit väldigt blandad. Började jättebra med ett MVG på spanska muntlig, sen vart jag skitsur för att allt gick dåligt på slöjden, haha kanske inget att bli sur på egentligen men jag vart det. Sen på idrotten vart allt bara värre, med huvudvärk, ont i fötterna osv. Men nu så fort jag kom hem så vart mitt humör på topp igen, för min väska som jag beställde har kommit, wooohoo!!!

Nu ska jag byta om till bikini och gå ut och sola. Ha en fortsatt bra dag, vi hörs. Pusshej!


..?

 

 


16:40

Hejsan! Ligger just nu ute i solen och bara steker. Tusan vad skönt det är, älskar detta väder!!
Dagen har varit bra, finns inget att berätta om den. Ska snart gå in, äta lite sen öva lite inför konfirmationen och lite inför spanska muntliga.
Ha det bra, pusssss!


Vädret! ❤

Asså herregud vad härligt väder! Så skönt!
Just nu är jag i skolan, har precis ätit mat, inte alls gott och nu sitter vi ute i det fina vädret.
Mina planer för veckan är väl inga speciella, för utom på fredag och resten av helgen, och på torsdag, fast då är det ju bara måndag-onsdag som är normala typ, haha. För på torsdag har vi kompledigt och jag ska klippa och slinga mitt hår, fredag ska jag och Jocke till stan och äta och sen bio, lördag och söndag är det konfirmation och grejer.
ha en bra dag, Pusshej!


GODNATT!!!


Söndag 20 maj

Hejsan! Hoppas ni haft en bra dag, det har iallafall jag haft. Imorse åkte jag iväg till Hällberga för att kolla på min lillebrors fotbollsmatch, Jocke kom även ner och kollade så då vart det ju extra kul. Min brors lag vann med 14-0, och min bror gjorde 8 av dom. När jag kom hem la jag mig och solade lite, och sen har jag klippt gräset och tränat. Så jag har hunnit med ganska mycket idag. Har också städat min garderob, det behövdes verkligen, den var så jävla stökig och jag hittade ingenting i den, men nu så är den fin.

Imorgon börjar en ny skolvecka, inget speciellt med den tror jag förutom att vi har kompledigt på torsdag, men annars är den väl som vanligt.

Nästa helg så konfirmerar jag mig, är lite nervös men det ska bli kul. Släkten kommer och firar, ska bli kul att träffa dom, var ju ett tag sen. Men ja, nu har jag faktiskt inget mer att skriva. Ha en bra kväll. Pusshej!


Kan dee

Hahaha jag har så jävla kul just nu, ligger i sängen och tar massa skitfula bilder på mig själv... Har tagit över 200 bilder.. ;)
Ni vet ju redan vad jag gjort idag så jag tänker inte berätta om det igen. Men jag kan berätta att jag precis beställde hem en väska. Superfin! Och så kan jag berätta att jag inte har beställt klänningen än, men jag tror att jag inte ska göra det, för jag har faktiskt redan hittat fina kläder till skolavslutningen.
Men ja, det var väl allt. Godnatt och sov gott allihopa!


DOWNTOWN

HEJSAN! sitter just nu i Elins säng och skriver detta inlägg. kom hem från stan för ett tag sen, fick med mig en tröja och en bh, hääärligt! köpte även glass, riktigt gott!
har precis hjälpt Elin med hennes naglar, och jag har också lockat mitt hår, haha.
och vet ni en sak? jag har nya planer om mitt hår, eller jag ska fortfarande slinga min riktiga hårfärg, men jag har mer planer!!! :))))))))) haha nej men vi får hoppas det blir som jag vill ha det!
om en liten stund ska vi gå bort till bussen, jag ska nämligen åka hem.
förresten så har Melinn kommit hem till sverige! fasen vad bra! har saknar henne så himla mycket, hoppas hon haft det riktigt bra i london!
detta fick bli ett ganska kort inlägg. ha en fortsatt bra dag! PUSSHEJ!

ojojoj vad söta vi är!

2238

Jocke åkte precis hem. Inte alls kul, men vi träffas igen på söndag. Dagen har varit riktigt bra. Vi har varit ute väldigt mycket, spelat fotboll och så med min storebror, min lillebror och ganska många andra små barn. Fast jag körde inte så mycket, jag kollade mest på. Sen har vi även varit och kollat på när A-laget spelade match. Också trevligt. Sen nu på kvällen har vi kollar på tv och bara tagit det lugnt.

Imorgon ska jag till stan med Elin tror jag. Riktigt kul. Får se om jag får med mig nåt hem. Finns några saker som jag inte köpte igår som jag skulle behöva kolla på imorgon.

Och på söndag ska jag kolla på min lillebrors fotbolls match. Får hoppas att det går bra för dom! Men ja. Det var allt för ikväll skulle jag tro. Ha det bra allihopa, vi hörs imorgon. Puss och hej!


Shuu!

Hejsan! Ebba är världens bästa! /Jocke


18 maj

Godmorgon, just nu ligger jag och kollar på vakna med the voice. Jag vaknade runt kl sju och har inte kunnat somma om.
Om en stund ska jag gå upp och äta lite frukost och sen ska jag ta mig en dusch. Senare kommer Jocke hit, trevligt! Vet ej vad jag mer ska skriva... Ni får ha en bra dag. Pusshej!


Bakom ryggen var du svag

 

 


TUNAPARK

Kom hem för ett tag sen. Fick med mig några fina kläder, ett par shorts, ett linne och en liten tubtopp. Lägger upp bilder nedanför.
Och när vi va inne på HM så hände en riktigt sjuk grej. En pappa fick världens utbrott på sin son, som va mellan 4-6 år. Han kallade sonen för ungjävel och stod och skrek typ: är du helt jävla dum i huvet?!?! Mitt inne på hm... Han tog tag i sonens arm och slängde runt lite med honom... Så jävla störd människa!!! Fyfaaan..!

Nu ska jag öva lite på allt jag ska säga på konfirmations redovisningen och sen ska jag kolla på nån film tror jag.
Vet ej hur min morgondag kommer att se ut. Får helt enkelt se. Men ni får ha det bra. Pusshej!


1028

Orkar tyvärr inte göra nåt långt inlägg, tänkte bara berätta lite om mina planer för dagen. Nu ska jag ta mig en dusch, göra mig i ordning och sen åka iväg till Tuna park. Får hoppas att jag får med mig nåt fint hem. Efter det har jag ingen aning om vad jag ska göra, det återstår att se. Ni får ha en bra dag allihopa. Pusshej!


Hej o hå

Har precis tryckt i mig pannkakor, riktigt gott! Fast min mage mår inte så bra av det så just nu ligger jag i sängen med lite magknip.
Som sagt, lunken gick ju sådär, fast jag hade trevligt sällskap, jag gick med Jocke och några av hans kompisar, riktigt trevligt. På elevens val gjorde vi hamburgare, dom vart väl helt okej. Efter det så åkte vi till konfirmationen, la oss på soffan och gjorde massage på varandra, verkligen behövligt. Konfirmationen flöt väl på helt okej, vi planerade det sista, gick på gudstjänst och provade kåpor.
Om en 20 minuter börjar Glee och efter det är det grey's anatomy. Nu nu kommer hela kvällen spenderas framför teven. Härligt! Och nu är det också långhelg. Fyyyfaaaan vad skönt! Ska till Tuna park nån dag och shoppa lite, sen ska jag väl träffa Jocke hoppas jag, och bara ta det lugnt. Detta är mitt sista inlägg för idag. Ha en bra kväll, Pusshej!!
Oj oj oj, vilken snygging!! ;)


Wohoo!

Jag har fått bort det mesta av leran från min sko, så nu ser den inte lika förjävligt ut som förr. Och så fick vi sluta en timme tidigare, så nu sitter vi i spåret och tar set lugnt i väntan på bussen. Detta blev ett riktigt onödigt inlägg, men jag har sjuuuukt tråkigt, Pusshej!


ONSDAG.

Sitter just nu i spåret och äter ahlgrens bilar, som jag vann vid prisutdelningen. Lunken gick ju skitbra, eller inte. Mina skor är ju dom allra snyggaste just nu, mina vita converse är inte längre vita. Jag har ont i mina fötter och ont i mina ben för min bror satt och slog och nöp mig för att han inte fick så många bilar som han ville.. Men han får ta och skylla sig själv för att han inte va med på prisutdelningen, han kunde fått sina egna bilar och jag kommer ha stora blåmärken överallt.
Om 45 minuter börjar elevens val, då ska vi göra hamburgare, är inte så sugen på det men men.
Efter skolan ska jag till konfirmationen, är absolut inte sugen på det... Men ni får ha det bra, hej.


1838❤

Mina planer efter skolan blev lite annorlunda. Elin följde med mig hem en sväng, jag bytte om och så gick vi och mötte Emma, sen satte vi och på pizzerian och åt. Riktigt trevligt var det. Sen var vi ute en sväng och efter det gick jag hem, kollade på grey's anatomy och nu har jag precis tagit mig en dusch. Riktigt härligt och skönt. Nu ska jag snart sätta mig vi datorn en stund.

Imorgon är det sista skoldagen på ett tag. Fast det är ingen riktigt vanlig dag, det är lunken, och sen lite prisutdelningen och sen elevens val. Efter skolan ska man till konfirmationen. Kuuuuul.. Nej men nu är det typ bra två gånger kvar och det klarar jag. Ska bli så skönt sen att slippa åka dit varje onsdag!
Förresten har jag inte alls lika ont i käken längre, så jävla skönt!! Och mitt humör är mycket bättre.
Kommer nog inte blogga nåt mer för idag. Så ni får ha en bra kväll, vi hörs imorgon. Pusshej!


Tisdag 15 maj

Skitdag.. Är på dåligt humör, lite ont i huvet och ont i käken. Piss! Men nu är det bara idrott och svenska/engelska kvar. Så jag ska försöka stå ut det sista. Sen får jag åka hem, lägga mig i sängen och kolla på grey's anatomy. Ska även duscha när jag kommer hem, ska bli riktigt skönt. Men nu ska jag nog byta om till idrottskläder. Vi hörs nog senare om jag orkar, ha en bra dag. Hejdå.


"VAD ÄR DET SOM GÄLLER? VINNA!"

Godmorgon. Kom till skolan för en kvart sen och nu väntar vi på att vi ska gå ut och gå. Har bara tre lektioner idag, skönt. Min käke gör fortfarande ont och jag har ingen aning om varför, lite skumt. Efter skolan vet jag ej vad jag ska göra, har ju inga läxor så jag ska väl ta det lugnt och så. Ha en bra dag vi hörs senare. Pusshej!


20.08

Ligger just nu i sängen och tar det riktigt lugnt och skönt. Har fått tillbaka min värme i kroppen nu. Har också fått mycket ondare i min käke, jag har inte kunna ätit ordentligt så jag är pisshungrig just nu. Får nog gå upp och ta lite yoghurt, för det är ju inte så svårt att äta ;) Sen ska jag även sätta mig vid datorn en sväng och beställa hem klänningen. Skulle gjort det igår men det orkade jag inte.
Fick bli ett kort och tråkigt inlägg, men har verkligen ingen lust att skriva. Hej.


.

Kom i stort sätt precis hem. Är verkligen genomfrusen och har ont överallt. Speciellt i ryggen och käken. Även fast jag fryser tänker jag ändå äta glass.
Fotbollsdagen har varit bra, förutom vädret. Men vi vann hela dragkampen och så kom vi två i fotbollen.
Har tyvärr lite svårt att skriva just nu, så jag hör av mig när mina fingrar är lite varmare, puss


Godmorgon

Vaknade för en timma sen och har försökt att somna om men det har inte gått, och nu är det ingen idé att försöka mer för jag ska upp om fem minuter. Idag är det fotbollslag i skolan, ska bli skönt att slippa vanliga lektioner. Hoppas på fint väder och att C-spåret vinner!! Kommer ju även vara dragkamp, får hoppas vi vinner det med! Jag ska bara kolla och heja på laget.
Efter skolan har jag inte en blekaste aning om vad jag ska hitta på, det får jag helt enkelt se. Men ni får ha en riktigt bra dag. Vi kanske hörs senare. Pusshej!


-

nu har jag riktigt tråkigt.. vet inte vad jag ska skriva eller göra:( baaaraa tråååkigt! jag kanske ska ta en promenad? jo men det ska jag nog göra. haha onödigt inlägg!! ha de bra, hej!

oohwoohooohoohooh


Söndaaaag...

Fotbollsmatchen gick väl sådär.. Min bror och dom förlorade med 5-2, illllaa! Typ alla i ÄST vart skadade, blev skitsura och gick ifrån planen mitt i matchen och så, men men. Orkar inte skriva nåt mer just nu, är dööööhungrig, hejdå så länge.


fotbollfotbollfotboll

hejsan, ska snart hoppa in i duschen, göra mig i ordning och åka iväg till hällberga och kolla på min brors fotbollsmatch, riktigt trevligt. har inte kollat på hans matcher på jättelänge. sen efter den vet jag inte vad jag ska göra, förmodligen bara vara hemma och ta det lugnt.
har förresten fått lite beslutsångest, om min skolavslutningsklädsel... jag skulle ju ha den där gråa klänningen, men nu är jag inte riktigt lika säker. tycker fortfarande om den jättemycket och jag ska beställa den, men jag vet ej om jag ska ha den på avslutningen. men vi får helt enkelt sehur det blir. fast det är inte alls lång tid kvar, så jag måte bestämma mig ganska snart.
ska även slinga mitt hår om ca två veckor, ska bli skönt att få bort denna förbaskade utväxt. ska slinga min riktiga hårfärg. så det ser jag fram emot mycket. men ja, har inte så mycket mer att säga just nu, hör av mig senare tror jag. ha en bra dag allihopa! pusshej!


2322

Hejsan, har precis gjort mig iordning och ligger i sängen och tar det lugnt och kollar på film. Kom hem från Jocke för typ en timme sen. Har varit där typ hela dagen, riktigt trevligt!
Imorgon ska jag bara vara hemma tror jag, kanske ska träna lite, jag får se om jag orkar det.
Ska nog snart släcka, börjar bli lite trött, så jag säger godnatt och sov gott allihopa. Puss!
Man har ju en allt för snygg bror!


I love you

Hej, tänkte skriva lite om hur min dag har varit, blir dock bara ett kort inlägg för jag har tyvärr ingen ork till detaljer. Skolan var riktigt seg, hade matteprov, no prov och så. Och kvavt har det varit hela dagen så man har inte fått ordentligt med luft heller, regnat som bara den och ont i huvet har man haft. Efter skolan blev allt mycket bättre eftersom att Jocke följde med hem hit, riktigt mysigt! Han åkte hem för en timme sen ungefär.
Lite kort om min morgondag, jag ska hem till Jocke.
Sov gott allesammans. Pusshej!
Tobias får stå för bilden denna gång.


NO PROV

Ska snart göra mitt no prov, inte alls kul, men tanke på att jag knappt kan någonting och att medans jag skriver kommer alla andra att göra lakrits... Har även haft matte prov idag, gick helt okej. Har också lite ont i huvet, det är nog på grund av vädret. Men nu ska jag plugga det lilla sista, Pusshej!


Woopwoop

Hejsan allesammans! Hoppas ni haft en bra dag, min har varit helt okej, jag har kollat på filmer och tv, pluggat lite och så. Imorgon ska jag till skolan, inte så jättekul för jag har prov som ska göras och så, och om vädret ska vara såhär blir allt bara värre. Men efter skolan blir allt mycket mycket bättre, ska äntligen vara med Jocke! Myyys! Och så är det ju helg också.
Nu ska jag snart gå upp och ta mig lite yoghurt, sen ska jag nog göra mig i ordning och lägga mig i sängen och kolla på nån film. Ha en bra kväll. Pusshej!


godmorgon

skulle gått till skolan idag men så blev det inte riktigt. stannar hemma idag så att jag blir ordentligt frisk. så det blir en till dag med att bara ta det lugnt och så. just nu ligger jag framför teven och kollar på Vakna med the voice och knarkar halstabletter, ska nog snart ta en skön dusch så att jag känner mig lite fräschare.
se verkligen fram emot morgondagen, då följer Jocke med mig hem efter skolan, saknar honom riktigt jävla mycket, har inte träffat honom på aslänge, så det ska bli mysigt. ha en bra dag allihopa, vi hörs senare skulle jag tro. puss!

2251

Detta blir mitt sista inlägg för denna dag. Så som jag mår nu kommer jag nog iväg till skolan imorgon, är riktigt glad för att min feber gick bort, nu har jag bara ont i huvet och halsen men det går nog över.
Min dag har varit väldigt lugn, har bara såsat framför teven hela dagen, sovit lite, försökte även plugga lite. Har bara ätit glass hela dagen, haha.
Orkar tyvärr inte göra värsta värsting inlägget, så ni får sova så gott, pusshej!


CHICY

Ligger just nu i soffan och kollar på massa gamla grey's anatomy avsnitt, får aldrig nog av den serien! Min feber har stigit, vilket jag hatar. Vill inte vara sjuk, det är det sämsta som finns... Ska nog snart försöka sova lite.
Har förresten kollat på massor av skolavslutningskläder, och jag tror jag har hittat en klänning som jag vill ha. Riktigt fin är den och jag älskar att den har urringning i ryggen, så himla fint! Men den är väldigt enkel annars, och det gillar jag. Så den klänningen blir det nog, med ett par converse till, snyggt och enkelt.

Måste även plugga lite, för om jag är frisk imorgon ska jag till skolan och då har vi prov, så det måste jag göra. Matten gjorde jag klart i går och So'n gjorde jag i skolan, och den har jag inte hemma just nu så kan inte göra den iallafall. Men no ska jag verkligen vrålplugga på, eller iallafall så mycket jag orkar med.
Och ikväll är dom bästa tv programmen på tv, nya Grey's anatomy och Glee. Så dom ska jag se.
Ha en bra dag, hejdå.


微笑


.

Kul att man vaknar upp och mår dåligt på alla sätt. Får se ifall jag orkar ta mig till skolan idag, skulle verkligen behöva, men så som jag känner nu vill jag inte göra nåt annat än att ligga kvar i sängen och ta det lugnt. Vill även inte missa konfirmationen, domhär sista gångerna är väldigt viktiga. Men vi får helt enkelt se. Jag hoppas verkligen att detta inte hållet i sig, för imorgon MÅSTE jag gå till skolan. Har ju prov och grejer och det vill jag inte missa, sen på fredag ska jag träffa Jocke, det var skitlänge sen så då vill jag verkligen inte vara sjuk.


Godnatt.


*


Grey's anatomy

Ligger just nu och kollar på grey's anatomy, härligt! Har precis pluggat, ska fortsätta efter grey's.
Skoldagen flöt på som vanligt, hade ju även kökstjänst och det gick bra det. Imorgon är det konfirmation efter skolan, får se om det blir kul, vi kommer säkert öva inför redovisningen, och så tror jag även att våran gamla musiklärare Gunilla kommer komma, hon ska ju vara med och spela. Kul!
Men nu ska jag fortsätta kolla, Pusshej!


2300

Ligger just nu i sängen och fryser som tusan. Inte alls kul... Och så har jag ont i magen, usch! Ska nog snart släcka och försöka sova lite, behöver nog det. Så får vi hoppas att morgondagen blir bättre än idag. Godnatt och sovgott allihopa! Pusshej!


CRAZZZY!

Tjenare, hade tänkt att berätta lite om min dag, inte för att det finns så mycket att berätta men iallafall. Har varit i skolan, sen kom jag hem, jag har pluggat lite, sen har jag bara suttit framför teven, kollat på grey's anatomy, riktigt skönt att bara sitta ner och ta det lugnt.
Ska nog snart plugga lite till, känner att det behövs.
Imorgon ska jag till skolan, ska vara i matsalen och hjälpa till lite, Kuul..
Men nu ska jag prata med några kompisar i telefon, Pusshej!


Tråk måndag.

Hej på er. Har precis slutat no lektionen, ska snart ha engelska skit... Efter skolan ska jag hem, pluggapluggaplugga.. Inte alls på humör idag. Det var allt just nu. Hejdå.


FUCK NORMALITY

Hejsan! har precis kommit hem från mina grannar, har varit där och ätit, riktigt gott var det! kom hem från lägret runt kl 2 och så fort jag kom hem tog jag en dusch, skönt som tusan! lägret har varit helt okej, maten har varit supergod, sen har det ju inte funntis så mycket att göra. vi har spelat kort, kollat på film, haft arbetspass då vi har planerat och övat, sen har vi ätit, sovit och varit ute och grillat, tipspromenat och så. är verkligen jättetrött så jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll tror jag.
imorgon är det skola igen då, inte alls kul. måste plugga massor till NOprovet, är ganska så stressad över det, kommer gå skit känner jag just nu..
ska snart gå ner och lägga mig i sängen och kolla på nån film tror jag, eller så kollar jag bara på tv om det finns nåt bra där. orkar faktiskt inte göra nåt långt inlägg just nu, vet tyvärr inte riktigt vad jag ska skriva.

Lalalalala

Tjenare! Har teckning nu så jag passar på att skriva. Imorgon åker vi hem, FAN VAD HÄRLIGT! Snart är man fri! Fast vi har haft många roliga stunder och så. Men jag kommer skriva mer när jag kommer hem. Dagen har varit helt okej, långt arbetspass, där vi övade hela redovisningen och så, moffat mat och bullar och glass med maräng, kolasås, chokladsås osv. Har även nyss kollat film. Och så saknar jag Jocke massor, gaaaalet!! men vi hörs senare kanske, annars imorgon när jag kommer hem. Puss!


HELT OTROLIGT

Jag kan blogga!! Halleluja! Har inte varit någon teckning här alls.. Men jag har det bra, orkar inte skriva så mycket, puss!


Snart åker jag till lägret och kommer tyvärr inte blogga tror jag på hela helgen.. Men hoppas ni får en bra helg allesammans! Pusshej!


Torsdag

Tagga konfirmations läger, eller inte... Är inte alls sugen att åka iväg över en hel helg. Men men, får väl försöka se det positivt, får ju umgås med mina kompisar.

Har precis ätit, inte alls gott, så jag är jätte hungrig! Ska snart på svenska lektion, sen efter det är det bara matte och spanska kvar.
Efter skolan ska jag hem, duscha och packa klart, sen bär det av till malmköping. Woho.
Ha en bra dag, Pusshej!


BILD

 

Elin är så begåvad!


MILITARY


Dansa, Pausa

Sitter just nu i bilen på väg hem från Lager 157, fick med mig en skit snygg grön jacka och ett par solbriller, riktigt nöjd är jag med dom sakerna. Och just precis nu i denna stund åker vi bredvid en åker och det luktar som fan här.. Och jag har ont i huvet också, ännu roligare... Men ja, så fort jag kommer hem ska jag ta en huvudvärkstablett och lägga mig i sängen och vila. Får se om det kanske kommer upp några bilder på det som köptes, men jag lovar inget. Puss.


Lager 157

Hej! Kom precis hem från skolan, har varit en riktigt skön och lugn dag. Älskar vädret! ❤
Ska snart åka iväg till Lager 157, med förhoppningar om att hitta nåt bra att ta med mig hem. Så vi hörs nog lite senare skulle jag tro, Pusshej!


11:42

Sitter just nu ute i solen och pratar med mina vänner, riktigt skönt och härligt! Har bara klasstid och elevens val kvar, dagen har gått riktigt fort. Pusshej!


SUNSHINE

Hej! bloggade ingenting igår, men jag hade inte tid för det. Men nu ska jag ta mig tid att skriva lite om gårdagen och idag. Igår på förmiddagen kom Jocke hit, vilket var väldigt mysigt, hade inte träffat honom på jätte länge, vi kollade på tv och hade det mysigt, förutom att min bror Jakob kom in och var väldigt jobbig, han skulle hålla på att bitas och nypas och störa pga att han inte ville vara ensam, så ja, jag vart ganska sur på honom, men efter många om och men gick han ut. Sen runt fem åkte Jocke hem, jag åt lite och sen gick jag iväg till Melinn. Elin och Melinn kom och mötte mig och när vi kom hem så gjorde vi oss i ordning och en liten stund efter det gick vi ut, mötte några av våra kompisar och umgicks med dom resten av kvällen, trevligt var det. Förutom att det hände en olycka med en av våra killkompisar som inte alls var något kul, men vi får hoppas att han mår bättre nu idag. Runt kl elva gick jag Elin och Melinn hem till Melinn, fixade i ordning lite och gick ut i husvagnen. Jag gick och la mig på en gång, och somnade ganska omgående, medans Melinn och Elin hade en liten liten fest för sig själva, kul.
Imorse så vaknade vi runt kl 10 tror jag, så gick vi in och åt frukost, kollade på ett BB avsnitt och sen gick vi ut och solade. Därefter gick jag hem, åt lite mat och fortsatte sola här hemma, och jag har bränt mig i ansiktet så jag ser ut som en tomat. Duschade nyss också, riktigt skönt eftersom att jag har gått runt med flottigt hår idag. Ska snart också gå ner och ta mig lite glass tror jag, är väldigt sugen på det.
Imorgon är det skola som vanligt, och onsdagarna brukar gå fort så det är ju bra. Och sen är det ingen konfirmation heller, för att vi har läger hela helgen så det är också jävligt skönt. Men jag tror att mamma och jag kanske ska ta en sväng till Lager 157, och se om vi hittar någonting trevligt, det får vi hoppas, har nämligen sett några saker jag har fastnat för. Hoppas dom har sakerna inne.
Detta var väl allt jag hade att säga just nu, ni får ha en fortsatt bra tisdag, pusshej!
sicka coolingar!