Fredag kväll

Min fredag har varit väldigt bra faktiskt!!! Startade skolan med matte, fortsatte med beeptestet på idrotten och det gick helt okej ändå. Sen en kort engelska lektion där vi endast lyssnade på en låt och pratade om den. Innan lunchen hade vi snabb utvärdering och klassråd. Efter lunchen hade vi so, där vi hade julmysigt! Satt och lyssna på julmusik! Sen no då vi gick igenom massa ord bara. När vi slutade åkte jag hem till min finaste pojke, och där har jag varit hela eftermiddagen och kvällen, stormys!!! Som alltid! Nu hade jag inte tänkt att skriva nåt mer. Vi hörs imorgon, pussen!


Mina snygga tjejer!! ❄


21:51

nu har jag gjort lite små ändringar på min design. kännde att det var dax, min förra var inte alls nå rolig. min kväll har hitills bara bestått av plugg.. men nu ska jag snart gå ner och göra mig i ordning och lägga mig i min underbara säng och kolla på tv. ska försöka somna tidigt idag så att jag är pigg och utvilad imorgon. nej nu känner jag att jag inte har nåt mer att skriva. ha en bra kväll och sov gott allihopa!

Skit torsdag

Denna dag startade helt okej, detta skulle bli en chill dag. Svenska lektionen rullade på bra. Därefter skulle vi ha prov om blodomloppet. Vi skulle få ha datorer och söka svar på så detta var ett prov som man inte kunde plugga till. Det började med att jag fick en dator som inte funkade, jag fick försöka med tre andra men ingen av dom funkade, så tillslut fick jag sätta mig i ett annat klassrum, vid en stationär dator. Min lärare sa så här till mig "om en lärare kommer in hit och ska hålla i en lektion så säger du till den läraren att komma och prata med mig så ska vi se till att fixa det". Självklart skulle en lärare ha lektion i detta klassrum så jag sa precis det som min lärare sagt att jag skulle, men den läraren bara sket i det, jag fick bara massa bitchiga svar tillbaka, så jag fick göra prov i ett klassrum där en annan klass hade engelska. Och inte nog med det! Denna lärare som hade engelskalektionen var ej i klassrummet utan hon hade massa förhör, så när hon vad klar med dom förhören kom hon till MIG och frågade om klassen skött sig?!? Asså vafan? Jag ska väl inte behöva ha koll på en klass när jag sitter och gör prov!?! Precis som om hon förväntat sig att jag ska passat hennes klass, och sen att en LÄRARE kommer och stör? Hon vet väl vad prov är för nåt och att man inte ska göra precis det som hon gjorde! Men iallafall, jag satt där i det klassrummet och kämpade på så gått jag kunde i den miljön. Efter ett tag, utan att ha kollat på klockan innan, såg jag att min lektion hade slutat för en halvtimme sedan och min lärare hade inte sagt till mig, jag hade blivit bortglömd! Så ja.. Har varit asarg, besviken och sur resten av dagen. Mitt prov gick skit och jag har skrivit skitlite. Är inte alls nöjd eller nåt! Så imorgon har jag tänkt att jag ska prata med min lärare, säga exakt hur jag tycker och tänker och förhoppningsvis förstår hon. Nej men nu ska jag inte tänka mer på detta, inget mer för ikväll iallafall. Resten av skoldagen har det jobbats lite matte och sedan åkte vi till munktell och spelade pingis. Slutade två och då gick jag och mina kompisar ner på stan, gick runt och kollade lite i väntan på bussen. Nu är jag hemma och har varit det ett tag, ska snart sätta igång med mitt so arbete, men först ska jag kolla på Grey's. Hoppas ni har haft en bra dag!
Förresten, såhär fräscht är mitt hår efter klippning!


19:29

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra dag! Det har iallafall jag, eller en helt okej dag iallafall, om man bortser från vädret. Skolan rullade på, blev kvar på stan ett tag efter träningen eftersom jag skulle klippa mig. Och ja, efter klippningen åkte jag och mamma och hämtade salamin hemma hos Melinn! Nu ska jag göra klart min so förhoppningsvis och sedan ska jag läsa lite om blodomloppet eftersom vi har prov på det imorgon. Egentligen är detta prov inget man kan plugga till eftersom vi får söka svar på datorer men jag vill ändå vara lite redo. Nej nu måste jag sätta igång med plugget. Hör kanske av mig senare.


pluggpluggplugg

har nu för en liten stund tagit en paus i allt mitt skrivande om Asien och Indonesien. kände att jag inte alls kom nån stans med det och allt ska helst vara klart denna vecka, får se hur det kommer att gå för mig. min och Sabinas powerpoint är inte heller klar, så jaa.. men men. behöver nog inte oroa mig så himla mycket för det. imorgon har jag förresten fått en tid hos frisören för lite klippning, ska bli så skönt att fräscha till håret lite. annars ser morgondagen ut som att bli en helt vanlig onsdag. nej men jag ska nog sätta igång igen med min so så att jag blir klar nån gång, behöver lägga mig tidigt ikväll. fick inte alls mycket sömn inatt. detta blir mitt sista inlägg för dagen. hoppas ni haft en bra dag allihopa! vi hörs imorgon. puss.

Tisdag

Äntligen hemma ! Hatar verkligen detta väder! Nu ska jag mysa ner mig i min one piece med lite fika och kolla på nån film. Sedan MÅSTE jag sätta igång med mina so uppgifter... Inget att se fram emot alls. Och skoldagen har varit sådär, fick vänta på maten i 20 minuter, var vrålhungrig! Har frusit som en galning! Nej men vi hörs senare. Orkar inte skrivs mer.


18:10

Suuuuuck! Hade skrivit värsta långa inlägget och sen bara försvann allt.. Dagen har rullat på. Hemkunskap, engelska, so och spanska i skolan. Efter åkte jag ner på stan för att träff Joakim och en av hans kompisar. Tyvärr kunde inte han så jag träffade bara Joakim en snabbis. Innan Joakim hade slutat var jag och köpte en ny piercing till min navel. När Joakim väl kom så var vi tvungna att stressa till bussen, som vi naturligtvis missade. Så vi fick vänta på nästa som skulle gå 16:10 men kom runt 16:30.. Frös ihjäl och humöret bara sjönk. Tillslut kom jag hem. Har hunnit äta, kolla på grey's och nu måste jag göra lite so, no och spanska. Är inte alls på plugghumör, börjar på väldigt ont i huvet. Bäst att jag sätter igång så att jag får det gjort. Vi hörs


Måndag

I väntan på hemkunskap och bullbak tänkte jag bara skriva lite här. Fast vet inte vad. Nej men jag känner att detta blev ett jätteonödigt inlägg. Hej på er!


short about my Sunday

Hejsan. Denna dag har tillbringats till största del framför teven, annars har jag tränat en sväng, gjort klart en labbrapport och tagit det lugnt, laddat inför en ny skolvecka. Ganska lugn tror jag det kommer att bli, får hoppas det!


Training


Söndag

Hejsan! Har verkligen sovit underbart bra inatt! Så nu är jag utvilad och redo för denna dag. Gårdagen var super men handbollstittande, firande av födelsedagsbarn, mycket skratt och skoj! Idag står gym på schemat, lite plugg ska jag också försöka hinna med. Kommer nog bli bra det. Och nu ska jag upp och äta frukost. Vi hörs senare. Hoppas ni får en bra dag!


0036

Har precis kommit hem och ska nu göra mig i ordning och lägga mig. Har haft en toppenbra dag! Men orkar ej berätta nu så vi tar det imorrn. Puss!


naturally curly


Åtta månader!!

Som ni ser på rubriken har jag och min finaste Joakim varit tillsammans i åtta månader idag! Det är så sjukt vad tiden går fort! Det är också bara EN månad kvar tills julafton, läääängtar!!

Blev inget bloggande igår tyvärr, det fanns ingen tid till det. Men igår var det ju fredag, finns inget att berätta om skolan, allt rullade på. Efter skolan och hela kvällen framöver var Joakim här, alltid lika mysigt! Nu idag kommer hela dagen att spenderas i Stockholm, ska träffa Inafina, var aslänge sedan! Ska kolla på hennes handbollsmatch och sedan ska vi väl fira både henne och min faster. Så ja, denna dagen kommer bli riktigt bra!

Nu måste jag nog gå upp och börja göra mig i ordning, duscha ska jag hinna göra och äta frukost och så, vi måste nämligen åka här ifrån mellan 09:30-10:00. Kommer tyvärr inte bli mycket bloggande idag, kanske nåt inlägg, vi får se vad som hinns med. PUSSS!


lions


22 november 2012, torsdag

Tänkte bara göra en liten snabb uppdatering innan jag ska upp och äta. Dagen började på parken zoo. När vi kom dit var det första vi pratade om allt som har hänt, kalla fakta osv. Känns bra att få höra allt från parken perspektiv. Sedan gick vi igenom lite om miljön och vad som är viktigt och vad vissa konsekvenser är. Till sist fick vi gå runt och kolla på djuren. När vi slutade där gick dom flesta i klassen och åt, supergott! Sedan åkte vi till skolan, hade engelska, där vi bara satt och pratade och sedan spanska och då kollade vi på nån film. Superchill dag måste jag säga! Och imorgon är det fredag, wiihooo!!! och som jag sagt förut, fyyytusan vad tiden går fort!?! Snart är halva åttan slut! Aja nu ska jag upp och äta, sedan blir det att läsa engelskan och allemansrätten. Vi hörs senare, puss!


Onsdag, kl 20:51

Hejhejhej! Denna dag har verkligen flugit iväg. Skoldagen var inte alls jobbig, när jag kom hem tog jag en dusch och sedan satte jag mig och pluggade. Nu ligger jag i sängen och väntar på kära grey's anatomy. Kort om min dag. Ja, imorgon får jag en pyttesovmorgon, tar sedan bussen till stan för att besöka parken zoo med klassen, åker till skolan vid lunch och sen har vi bara två korta lektioner kvar, CHILLtorsdag!! Nej nu ska jag sluta skriva detta tråkiga inlägg. Puss!

Visst är jag och Emmis snygga innan gymmet och allt!!?!?


TISDAG

Hejsan. Dagarna går så sjukt fort, imorgon är det redan onsdag!!! Så skönt! Dom dagarna som är kvar av skolan är väldigt sköna, iallafall denna vecka. Onsdagar är alltid sköna, på torsdag ska vi till parken zoo och fredagarna är oftast sköna. Denna tisdag har iallafall rullat på bra, har inte hänt nåt speciellt. Imorgon efter skolan ska jag antingen passa på att gå på stan en liten snabbis och köpa mig ett par byxor (eftersom jag redan är på stan), eller träffa Anna, eller plugga, allt beroende på om jag orkar. Har ju som sagt sovit skitdåligt dom senaste nätterna. Jag får helt enkelt se.

Snart ska jag upp och äta lite, hungrar ihjäl, sedan ska jag nog göra mig i ordning och lägga mig i sängen och kolla på tv tills jag somnar. Hur härligt låter inte det? Men ja, hoppas ni haft en bra dag allesammans! Vi hörs! Pussssen!


Nov. 19, 2012

Hej. Är sjukt trött och funderar på om jag ska stänga av teven och släcka snart? Behöver verkligen sömn. Så detta blir bara ett litet inlägg. Skolan rullade på, som en vanlig måndag, sedan har jag bara tagit det lugnt hemma. Ja, detta var allt för mig just nu. Hoppas ni haft en bra dag, puss!


-


18 november 2012

Ja.. Nu är helgen slut och om några timmar ska man upp och åka iväg till skolan.. Fytusan vad helgen har gått fort! Denna dag blev inte som jag tänkt, skulle städa, göra lite so osv, men har inte gjort ett piss. Har kollat på tv, letat fina tröjor till nyår som ni redan vet och jag hat kollat på film. Orkade verkligen inte städa, har glömt so'n i skolan så jag har inte kunnat gjort nåt. En riktigt tråkig dag har jag haft. Men men. Får hoppas att denna vecka går fort så att det blir helg igen. Aja, ska inte tråka ut er nåt mer. Hoppas ni haft en bra helg. Puss /e


looking for a stylish top for New Year

Har letat nu ett tag efter nåt som man kan ha på sig på nyår. Har hittat några tröjor/linnen som jag har fastnat för, som man kan ha till ett par svarta byxor. Enkelt men ändå speciellt. Får se om jag beställer hem nån av dom. Bilderna nedan visar en liten del av fyra tröjor.


Söndag, 12:05

Hej på er! Som sagt hade jag en asbra kväll igår! Tog halv åtta bussen in till stan, gick och mötte upp alla grabbsen, efter en liten stund kom Elin, då gick vi och hämtade ut biljetterna. Eftersom att det var en timme kvar innan bion skulle börja gick vi och satte oss på donken och tog det lugnt. När vi kom till bion sen var det verkligen fullt, men tillslut kom vi in, satte oss och ja, sen efter en stund började Twilight. När den var slut tog vi lite bilder, sa vi hejdå till alla och så sen blev jag hemskjutsad av Joakims mamma. Satt uppe med några här hemma en stund innan jag gick och tvättade bort allt smink och la mig i sängen. Somnade runt 1 tror jag och imorse vaknade jag kl 6 men somnade om till 10. Nu har precis mormor och morfar åkt hem, tråkigt nog. Men vi ses ju till jul igen. Idag ska jag bara ta det lugnt, kanske göra lite so, städa lite om jag orkar ;) haha känner att detta inlägg blev lite rörigt, men aja :P Hoppas ni får en bra dag, jag lär höra av mig! Puss!


23:51

Har haft en sjuk bra kväll! Alla var superroligt och jättesnälla! Tyvärr fick vi ju dela upp oss inne på bion, så jag satt med Joakim, Anton, Tonie och Alexander. Filmen var bra den, men inte den bästa tycker jag. Orkar inte blogga så mycket, men lite bilder får ni. Vi hörs imorgon. Pussss!


Redooo för denna kväll!


08:01

Godmorgon! Har legat vaken nu ett tag och klockan är bara 8?!! Aja, ska nog snart ta en dusch känner jag, hann inte med det igårkväll, eller rättare sagt, jag orkade inte. Hade det supermysigt hemma hos min älskling, som alltid. men iallafall, så måste jag äta frukost också, är döhungrig. Lite senare kommer ju mormor och morfar, mina kusiner Edvin och Johan och min moster hit, och senare i eftermiddag bär det av mot stan! Min dag kommer bli grym! Lär blogga lite tror jag, så vi hörs senare. Puss!


Torsdag.

Har nu avslutat mitt pluggande, kännde att jag inte kom nån vart på det. Denna torsdag har varit superskön. Skolan rullade på fort. Eftersom att jag inte har nåt vettigare för mig kan jag ju skriva om den kommande helgen. Imorgon efter skolan åker jag hem till världens finaste pojke för att umgås med honom. Ska bli supermys, saknar honom så enormt mycket! På lördag kommer ca halva släkten hit för att fira pappa, jag kommer tyvärr inte vara med och fira hela dagen för jag har ju annat för mig. Jag, Joakim, Elin, Carl och en hel del andra människor ska på bio, Twilight breaking dawn part 2. Det kommer bli superkul det! Ser fram emot att se den!!! På söndag lär det bli en chilldag, umgås med släkten och så. Sådär, nu har jag berättat kort om min kommande helg. Nu ska jag kolla på tv och ta det lugnt. Hoppas nu haft en bra dag, puss!


Vardagslyx!


*


14 november 2012

Hej! Har faktiskt haft en väldigt skön dag! I skolan hade vi endast bild, typ 15 min allemansrätt, gymnasiemässa och elevens val. Åkte hem och pluggade en stund, sedan har vi firat pappa, ätit massor och haft det trevligt och farmor och farfar kom också hit. Har kollat på tv nu ett tag och jag lär stanna här i sängen för resten av kvällen. Har förresten planerat lite inför fredag, ska se Twilight på bio!!! Mer om det kommer senare! Nej men detta var väl allt för mg just nu. Hoppas ni haft en bra dag. Puss!


Grattis på födelsedagen, älskade pappa! 40!!!


21:46

Är sjukt trött i huvet och orkar inte skriva ett exakt likadant inlägg som jag brukar. Denna tisdag har varit som vilken tisdag som helst. Kan ju bara säga att spanska muntliga gick toppen! Ikväll kommer jag nog försöka somna ganska tidigt, så att jag får min behövliga sömn. Hoppas ni haft en bra dag. Puss!


Måndag 12/11-12

Tjabba! Har tagit ett litet break ifrån allt pluggande, men det börjar ge lite resultat iallafall. Just nu är det spanskan som gäller, har muntligt imorgon så jag känner att det MÅSTE in i huvet, kommer få läsa igenom och öva hela kvällen.

Denna dag har gått väldigt fort tycker jag. Skolan gick bra, hände inget speciellt, förutom att kl 3 inatt var det inbrott i musiksalen och massa elgitarrer, elbasar, förstärkare osv är stulna.. Aja, efter skolan åkte jag, Melinn och Elin hem till Melinn för att plugga no. Vi fikade och satt och pratade också. Sedan gick dom med mig hem, som en liten promenad, härligt! Ja så har min dag sett ut. Hoppas ni har haft en bra dag. Nu tänkte jag köpa på ett tag till så att detta sätter sig. Ha en fortsatt bra kväll mina kära läsare! Puss!



breaking dawn part 1


Bästa pappa!!

Denna dagen har varit helt okej faktiskt. Har fikat en hel del för att fira fars dag, farmor och farfar var här en stund. Jag bakade dom här läckerbitarna nedan och jag har pluggat och snart ska jag kolla på lite tv. Ska bara göra klart spanskan och sedan är det bara att ta det lugnt resten av kvällen. Imorgon är det ny start på veckan, måndag. Denna vecka känns som om den kommer bli riktigt lugnt, trotts typ 3 prov. På onsdag blir det gymnasiemässa och sen ska vi kolla på film på svenskan. I veckan ska jag också försöka att träffa saknade Anna och Louise, har inte träffat dom på hur länge som helst, känner att det verkligen är dax! Så jag får anpassa det efter jag fått reda på veckans plugg. Ja, har inte så mycket mer att säga just nu. Hoppas ni haft en bra dag allihopa!


Fars dag

Har precis duschat, blev inget gym så jag tränade här hemma istället. Om ett tag kommer farmor och farfar hit på lite fika så jag ska göra mig i ordning smart, ska bara vänta tills mina fina röda naglar har torkat. Senare måste jag plugga en del.. Inte alls kul, HATAR DET!!! Men men, det måste göras. Vi hörs senare.


Lördag

Har precis bäddat ner mig i sängen. Är hur trött som helst! Har ju inte bloggar mycket alls idag, har ej haft ork till det. Har pluggat en del och sen bara tatt det lugnt. Imorgon blir det plugga som gäller och sedan sticker jag med pappa till gymmet för att pumpa muskler! Ha det bra! Puss!


Godmorgon!

Idag är det lördag! Har inga direkta speciella planer för dagen. Ska nog plugga en del, för det behövs verkligen! Min eftermiddag och kväll med Joakim igår var toppen! Alltid lika mysigt att vara med min älskade!

Jag ska nog snart gå upp och äta lite frukost, dör av hunger alltså! Hoppas ni får en bra dag och jag lär väl höra av mig nån gång. Puss och hej!


Supersnabbt

Hej min kära blogg! Har precis ätit och har bara två lektioner kvar. Så fort denna skoldag har gått!! Efter skolan ska jag umgås med min favoritpojke! Stormys!


8/11-12

Hej allihopa! Nu har jag pluggat klart det jag hade tänkt att göra idag, städat har jag också hunnit gjort litegrann. Snart är denna torsdag slut och jag kan säga att denna känsla jag har nu, om att det snart är helg är helt underbar! Ska bli så skönt! Säger det varje vecka, men det är verkligen så! Ja, skoldagen idag gick bra, tyckte den rullade på ovanligt fort för att vara torsdag, dom brukar annars vara väldigt sega och tråkiga. Dock grovhatar jag detta äckliga väder. Hatar när det bra är blött och kallt och.. Neej usch! Planerna för denna eftermiddag var egentligen att jag skulle träffa Anna, men vi båda fick förhinder, jag behövde plugga massor. Saknar henne enormt!

Snart hade jag tänkt att bedda ner mig i sängen och bara ta det lugnt resten av kvällen. Är sjukt trött och skulle kunna somna när som helt egentligen, jag skulle behöva mycket sömn, men jag ska kolla på Twilight och kan därmed inte somna förrän efter det. Nej men jag känner mig ganska klar med detta inlägg. Hoppas ni haft en bra dag, puss!


New in!


Kolla!! Vad som precis kom hem till mig!!!


Onsdag, onsdag, onsdag.

Kom hem för ett tag sedan. Skolan har rullat på som vanligt. Ingen jobbig dag alls. Bild, Idrott, Matte & Elevens val. Jag och Emma köttade självklart på ASK. Nu ska jag sätta mig och plugga och sedan ta en varm och härlig dusch. Och ikväll blir det att kolla på twilight, såg första igår också. Sååå bra!! Nej men nu måste jag komma igång här. Pussen!


16:25

Har precis placerat mig i soffan framför teven med glass och Top model. Hade tänkt att sticka lite, kolla klart på Tm och sedan grey's, efter det blir det plugg! Skriver mer sedan.


Usch, usch, usch..

Hej på er! Nu är snart denna måndag slut, superfort har denna dagen gått. Skolan rullade på, riktigt härligt. När jag kom hem placerade jag mig framför teven och sen har jag inte gjort annat typ. Ska nog snart läsa lite tror jag och sen blir det att somna tidigt ikväll, är supertrött.. Imorgon är det tisdag, en av dom jobbigaste skoldagarna, brukar gå så segt! Hoppas ni haft en bra dag! Puss!


.

Min kväll gick från bra till dålig till värst. Är arg, ledsen, irriterad, besviken osv. Nej usch och fy! Men jag tänker inte skriva värsta superdeppiga inlägget nu. Hade bara tänkt säga godnatt och sov gott allihopa! Hoppas ni haft en bra dag!


Söndag

Hej på er! Har haft en grym helg och ett bra lov överhuvudtaget. Sorgligt nog åkte alla hem för ett tag sedan.. Så det jag ska göra resten av dagen är typ att plugga lite, jag ska ta mig en dusch och bara ta det lugnt. Ska kanske också beställa hem lite kläder, en jacka bland annat, om jag hittar nån bra. Ska iallafall leta. Har letat jättelänge men inte hittat nån som jag verklige fastnat för, så jag ska väl fortsätta jakten idag. Funderar också på om jag ska träna lite, känner att det behövs. Fixa mina naglar är ett måste för denna dagen. Och ja, imorgon börjar skolan igen. Känner mig inte redo för allt plugg igen.. Lovet har gått för fort. Men ja, det är bara att ta sig i kragen och köra på! Tiden går ju så fort så snart är ju underbara julen här! Längtar så enormt mycket! Tänkte också bara säga att idag fyller min fina kusin Ina 15 bast! Stort grattis till dig! Hoppas hon har det toppen i Teneriffa. Detta var nog allt för mig just nu. Ha en fortsatt bra dag. Puss! /e


Wild hogs

Har haft en asgrym dag med alla som är här! Massor av skratt och skoj! Filmer har vi också kollat på och nu även filmen Wild hogs, en superbra och rolig film! Detta inlägg blir ej nåt långt men jag tänkte bara visa att jag lever lix. Hoppas ni haft en bra dag! /e


2 november

Somnade tillslut och sov till ca kl 10. Har inte gjort så mycket än så länge, jag har duschat och gjort mig i ordning. Om ett tag kommer Ellen, Helena och Mia, super! Imorgon kommer Robin, Ulrika, Elvis och Nike. Denna helg kommer bli bra! Vet ej om jag kommer blogga så mycket, men om jag får tid kommer jag absolut att skriva. Hoppas ni får en bra dag, puss och hej!


05:13

Jaa, har fortfarande inte somnat.. har verkligen ingen sömn i kroppen alls. Har försökt nu enda sedan mitt förra inlägg, som jag skrev runt halv fyra. Så ja, i ca 1h & 40 min har jag försökt sova. Aja, jag somnar när jag somnar. Slut på detta tråkiga och onödiga inlägg nu.


Bästa bästa du, vad vore jag utan dig?

Ligger just nu klarvaken i sängen och kan verkligen inte sova hur mycket jag än försöker. Så ja, skulle ju kunna skriva om det som hänt/ska hända på mitt lov. Jag har umgåtts med mina närmsta, Joakim, Elin och familjen. Alltid lika underbart! Behöver inte skriva vad vi gjort i detalj för det mesta vet ni ju redan. Men jag har ju inte berättat om min torsdag än så det kan jag ju göra. Tog det lugnt hela förmiddagen och sedan vid två åkte jag och Joakim hem till hans mormor och fikade och hade det trevligt. Supersnäll är hon verkligen! Stannade där en stund och sedan åkte vi hem till mig där vi bara tog det lugnt och hade det mysigt. Och nu dröjer det ett tag tills vi syns så det var lite jobbigt att behöva säga hejdå. Det som mer kommer hända på lovet är att Ellen och Helena kommer ju hit om ett par timmar, och även min moster och några mer kompisar till familjen. Ska bli superkul att träffa alla dom igen. Dom stannar här över hela helgen så det blir ju super! Nej nu måste jag försöka sova, hade tänkt att ta mig en springtur på morgonen så jag måste vara pigg. Pussen!

Tusen tusen tack att du finns, Joakim! Världens gulligaste!


21:49

Tänkte bara säga att jag orkar tyvärr inte skriva nåt inlägg om min dag idag. Så ni får vänta tills imorgon. Hoppas ni haft en bra dag. Puss!


If you don't live for something, you'll die for nothing


1 november

Tänk att det redan är november!?! Tiden bara flyger iväg] vaknade precis, har sovit väldigt bra inatt så idag är jag pigg. Idag är det planerat att jag ska träffa min fina pojke, vi skulle in till stan och hälsa på hans mormor, fika lite och så, men han är ju sjuk så vi får se hur det blir. Ska iallafall nu gå upp och äta frukost, döödshungrig är jag. Have a great day! /e