Orkar inte skriva nåt speciellt nu - godnatt


luckiest girl on the planet

vinsten - luckiest girl
denna låt har spelats om och om här hemma. så bra så jag dör! 

Portkod 1321

Har precis kollat på ett avsnitt av portkod 1321, så bra serie detdär!! Ska nog upp och äta frukost nu och sen ska jag nog ta och städa lite. Vi hörs nog under dagen. Pussen!


Doa: dead or alive

Orkar bara skriva en kort sammanfattning om denna dag. Tig en ganska tidig buss hem till älskling och jag har varit där hela dagen, stormys! Nu ligger jag nerbäddad i min egna säng och kollar på film. Funderar på om jag ska släcka snart, är väldigt trött. Hoppas eran dag varit bra. Vi hörs imorgon. Puss och godnatt!


Godmorgon världen

Har precis vaknat, ska snart gå upp och äta frukost, göra mig i ordning och sen åker jag hem till min Joakim, mysigt! Hoppas ni får en bra dag. Puss!


än så länge..

har min dag sett du som så att jag tog bussem in till stan med Elin för att sola lite. superskönt att lägga sig i värmen när man varit ute i kylan ett tag. tog bussen hem på en gång när vi var klara, hade ingen ork att gå på stan. nu har jag precis ätit lite och ska nog snart ta och fixa mina naglar, dom ser förjävliga ut just nu. ska kanske fixa nåt lite roligt mönster på dom istället för helfärgat som jag brukar ha, får helt enkelt se. ha en fin dag, vi hörs senare. puss!

wanties


Nejdå nejdå, inte alls avundsjuk.

Min kusin ringde nyss och berättade att dom har mellanlandat i Portugal nu, och imorgon flyger dom vidare till Teneriffa. Dom ska vara där i två hela veckor.. Just nu bor dom på ett 5 stjärnigt hotell.. Ååh jag vill också till värme, sol, bad!


20:20

Så skönt att inte behöva tänka på att lägga sig i tid, ställa alarmet, behöva stressa på morgonen, i en hel vecka! Tack gode gud för lov! Just nu ligger jag och kollar på solsidan. Denna dag har varit bra. Åkte till Tuna park förut, hittade inte det jag ville. Så det blir att beställa en jacka när jag väl bestämt mig. Jag ska ta det lugnt resten av kvällen och imorgon får jag se vad dagen har att bjuda på. Ha det så bra. Vi hörs när vi hörs!


jackor

typ en sån här jacka vill jag ha i vinter. provade några sånna idag på TunaP, men dom var ju så himla dyra så jag ska försöka hitta nån lite billigare. jag vill iallafall ha en lite mer figursydd jacka och jag tycker att dessa är väldigt snygga! 
 

 

08:27

Godmorgon. Hoppas ni har sovit gott, det har iallafall jag gjort. Gårdagen var trevlig den. Vi åkte och bowlade allihopa. Tyvärr förlorade min familj. Vi tävlade familjevis. Efter det åkte vi hem, spelade lite guitar hero, var så himla länge sedan! Planerna var ju att vi skulle äta middag hemma alla tillsammans, men jag, Joakim, Jakob och Kalle åkte ner till pizzerian och åt där, trevligt trevligt. När vi kom hem gjorde vi inte så mycket, kollade på tv och sen pratade vi med Jakobs kompis Vincent på Skype, haha vilken humor han har alltså... Sen åkte min finaste hem, jag gick in till mitt rum, la mig i sängen för att ta det lugnt, jag var precis på väg att somna, då kom alla småbarnen med massor av leksaker som jag var tvungen att visa hur man gjorde med dom. Men jag somnade tillslut. Planerna för dagen då? Jag ska fråga mamma om vi kan åka till Tuna park idag och köpa en jacka till mig, annars vet jag inte. Ta det lugnt typ. Hoppas ni får en toppen bra dag! Vi hörs, puss!



Lördag

Hej! Hade tänkt berätta lite om min fredag, skrev inte någonting igår tyvärr. Skolan rullade på bra. Fick A på dansen, så det är jag ju glad för. Inga jobbiga lektioner alls. Efter det åkte jag hem till min älskling. Supermysigt som vanligt. Men tyvärr fick jag asont i mitt huvud på kvällen, så när jag kom hem gick jag och la mig i sängen på en gång. Idag är jag mycket piggare och mår mycket bättre, vilket är superbra eftersom att vi har ju en del planer för dagen. Min familj och två kompisfamiljer ska åka och bowla och sen har vi middag här hemma. Ska bli kul det. Och Joakim kanske också ska med så då blir det ännu bättre! Och vet ni? Nu är det äntligen lov! Ska bli så sjuuuukt skönt! Att bara ta det lugnt, umgås med min nära och kära, låter inte helt fel, heller hur? Ska också köpa en ny vinterjacka. Det behövs verkligen nu, för det börjar ju bli så jäkla kallt. Nej men nu ska jag nog gå upp och äta lite frukost, min mage kurrar sönder annars. Hoppas ni får en bra dag. Vi hörs, puss!


Friday, curly hair


Imorgon är det fredag!

Min torsdag har varit bra den. Som vanligt så finns det inget att berätta om skoldagen. Hände absolut inget speciellt. Efter åkte ju jag in till stan för att träffa älskade Louise. Var verkligen kul att träffa henne eftersom det var ett tag sedan och jag har saknat henne massor! Vi gick runt, kollade lite och sedan gick vi och fikade på espresso house, pratat massor har vi också gjort. Tog bussen hem, duschade, pluggat lite och tagit det lugnt. Imorgon är det ÄNTLIGEN fredaaaag! Och lov!!! Halleluja! Hoppas ni haft en bra dag, pussss!


Torsdag

Ja, då var vi här igen. Den jobbigaste skoldagen. Det är bara att köra på och stå ut. Första lektionen är avklarad och nu är det bara fyra kvar. Detta fick bli en kortis. Ha en bra dag.


Onsdag, 19:53

Nu är allt pluggande klart och nu är det bara att ta det lugnt resten av kvällen. Glee börjar ju snart och efter det kommer älskade Grey's anatomy. Imorgon är det torsdag, den jobbigaste skoldagen.. Hoppas den går fort. Sedan efter det åker jag till stan för att träffa min älskade och saknade Louise. Och snart är det äntligen fredag och lov!!! Ska bli skönt det. Bland annat kommer mina kusiner från mammas sida och min Ellen kommer också! Längtar!! Nu tänkte jag avrunda här, hoppas ni haft en bra dag. Puss!


7 månader

Jag älskar dig Joakim, nu och föralltid, du är världens bästa!


23/10-12

Hej. Denna tisdag har rullat på bra. Inget jobbigt i skolan, åkte till stan efter och solade, som ni redan vet och sen åkte jag hem. Har pluggat och duschat, nu och ska väl äta nåt och sen ta det lugnt resten av kvällen. Hoppas ni haft en bra dag!


Open sun

Sista lektionen snart då och efter det åker jag och Elin in till stan, kanske går runt lite och sedan tar vi en sväng förbi solariet. Blir plugg när jag kommer hem och så kanske jag följer med till Jakobs gymnasium och ser hur det är där och så. Nej men detta fick bli en kortis. Puss!


18:52

Vårdcentralsbesöket gick bra. Kom dit, tog sprutan och åkte hem igen. Har hunnit plugga lite och nu ligger jag i soffan, med huvudvärk och kollar på tv. Ska nog ta mig en dusch snart och sen lägga mig i sängen. Ska försöka somna tidigt ikväll. Somnade inte förrän runt 2 inatt så jag är riktigt trött. Nej nu orkar jag inte skriva mer. Hej på ett tag.


Måndag

Hejsan. Idag är det som alla redan vet, måndag. En riktigt lugn skoldag. Efter skolan åker jag in till vårdcentralen och ta spruta. Sen hem och pluggar. Hoppas ni får en bra dag!!


Söndag, tråkiga tråkiga söndag.

Hej på er. Nu när jag ändå har lite tid hade jag tänkt att skriva ett litet inlägg. Än så länge har min dag sett ut som så att jag har varit och handlat med pappa, jag har städat och städat. Snart efter min lilla paus ska jag bara städa klart det sista och sen ska jag duscha, plugga lite och sedan ta det lugnt resten av kvällen. Nä nu måste jag sätta igång igen. Vi hörs.


17:53

Blev hämtad av pappi vid bussen så att jag slapp gå hem i regnet. Har haft en mycket bra dag med min bästa Elin! Gick runt på stan ett tag, hittade tyvärr inget. Efter det gick vi och solade en sväng. Riktigt skönt! Till sist gick vi och satte oss på donken.

Nu har jag precis duschat av mig den äckliga solariumlukten, så nu är jag riktigt fräsch. Och resten av denna dag spenderas hemma med godis och familjen. Hoppas ni har det bra. Puss


McDonalds!


20 oktober 2012

Hej allihopa! Vaknade för ett tag sedan, har sovit superbra inatt! Så nu är jag utvilad och pigg! Ska snart börja fixa i ordning lite och sen åker jag till staden och träffar Elin! Denna dag kommer bli superbra med shopping och annat! Hoppas ni får en bra dag, jag hör av mig senare när den tiden finns! Puss


Älskar verkligen denna klänning! Så perfekt!


The love of my life

Kunde inte fått en bättre eftermiddag och kväll! Har haft det så sjukt underbart med Joakim, som vanligt! Och nyss avslutades ett mycket bra samtal med Elin i telefon. Imorgon tar jag bussen till henne och så spenderar vi dagen tillsammans! Kommer bli grymt! Finns inte så mycket mer att säga just nu. Hoppas ni haft en bra fredag!


HAPPPPY GIRL

No provet avklarat! Och har fått reda på so uppsatsen också. Gick mycket bättre än jag trodde! Nu är jag riktigt glad! Har nu slutat och ska vänta på bussen. Joakim ska också komma hem till mig idag! Så detta har varit en bra dag! Och ja, mycket bättre blir den!!!


Inspo


Bästa du!


FRIDAY


18/10

Hej på er! snart är denna äckeltorsdag äntligen slut och då är det äntligen fredag! ska bli så himla skönt med helg. har ju lite speciella planer framför mig.. ;) nej men ja. min skoldag har varit typ allt annat än bra. så finns som vanligt inget att berätta när det gäller skolan.. men efter skolan gick jag och Melinn hem till henne och satte oss och pluggade no och engelska. stannade inte där så länge eftersom jag är sjukt trött. snart ska jag nog ta en lång och härlig dusch, sen ska jag läsa igenom allt ännu en gång till, sen ska jag krypa ner i sängen och ligga där tills imorgon. hoppas ni haft en bra dag. nu har jag inget mer som jag kan skriva om här. puss

Palla.

Jaha, då var man tillbaka igen på den tråkigaste och segaste dagen på hela veckan. Torsdag. Usch.. Är inte alls sugen på att vara i skolan idag, vill bara hem och lägga mig under täcket, få tänka och sova. Men riktigt så går det ju inte till. Får lov att stå ut under dagen, imorgon är det ju fredag, äntligen!


.

Är förjävla tråkig ikväll, så jag orkar inte skriva om denna dag. Inte för att det finns nåt speciellt att berätta men ja. Hoppas ni haft en bra dag.


Tjooooo

I väntan på bilden tänkte jag bara skriva ett litet inlägg här. Idag är det onsdag, den skönaste skoldagen på hela veckan. Tråkigt nog måste jag gymma utan Emma.. Tyvärr. Men jag får väl hänga med dom andra. Kort inlägg, japp! Hoppas ni får en bra onsdag!


22:43

Hejsan! Har tänkt på en sak, mina inlägg ser alltid likadana ut.. Måste komma på nått nytt till min blogg, men hur många gånger har jag inte sagt det och hur mycket har jag gjort "nytt" här? Ingenting!!! Men iallafall. Min tisdag har varit väldigt upp och ner. Skoldagen gick väldigt fort tycker jag, vilket var superskönt! När jag kom hem så pluggade jag ett tag och sen har jag tagit det lugnt. Och just nu är mitt humör ganska bra, till skillnad från förut. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och tar det bara lugnt, ska nog snart släcka och sova, är riktigt trött. Hoppas alla ni har haft en bra dag! Puss!


Måndag 15/10

Hej på er. Har egentligen inte nån lust att blogga just nu, mår inte riktigt bra känner jag. Men tänkte vara lite snäll och bara säga några få ord om min dag. Skolan rullade på, en vanlig måndag liksom, finns inget att berätta om den. Har pluggat pyttelite nu, men jag känner att jag tar det imorgon istället, har ingen ork någonstans. Hoppas ni haft en bra måndag!


Vill ha, nu nu nu!


Awkward.

Hejsan! Har hunnit med massor idag. Jag har äntligen gjort klart min uppsats om franska/amerikanska revolutionen och upplysningen. Jag har hunnit städa mitt rum och jag har hunnit träna! Det var även jag som lagade mat åt hela familjen! Duktig som jag är. Nu ligger jag i sängen och kollar på Awkward. Imorgon startar en ny skolvecka, får hoppas att den går fort. Jag har inte så mycket att skriva nu för tillfället. Kanske skriver nåt lite senare om jag har lust. Hoppas ni haft en bra helg allihopa! Puss


14 oktober

Heeeejsan! Nu är jag på jättebra humör, trotts att det är söndag och att jag ska plugga, städa och träna. Har iallafall sovit superbra, och jag ska nog snart gå upp och äta frukost, hungrar ihjäl annars. Detta blev ett väldigt onödigt inlägg men så får det vara. Tjaaaaaooo!


Smaaack.


KvällsTango med Ina Fina!


LÖRDAG

Hejsan! Är sjukt trött nu efter denna dag. Så detta blir kort om min dag. Har pluggat som en gaaaalning! Har suttit från typ 12 till 17 och råpluggat, och en mat paus också. Sen kl halv 6 gick jag och mötte upp Anna, vi gick ner till Konsum, köpte godis och chips, sen har vi varit här hemma hos mig, pratat massor, kollat på tv och haft det supertrevligt! Hon gick precis hem och nu ska jag göra mig i ordning och lägga mig under täcket och ta det lugnt. Imorgon väntar massa plugg, städning och träning. Duuuuktigt! Godnatt!!


Godmorgon

Blev inget inlägg igår, förlåt för det men jag orkade inte att skriva, och jag var i större del upptagen hela tiden. Men min fredag var iallafall bra! Skolan rullade på. När vi slutade åkte jag hem till min prins och stannade där till kvällen. Supermysigt som vanligt! Och hans gulliga mamma hade köpt choklad till mig, hon hade varit i Stockholm på nån choklad grej. Så snäll är hon! Fick också hem mina skolfoton igår, skolkatalogen kommer senare. Idag består min dag av plugg plugg plugg och ikväll, om ingenting blir ändrat så ska jag och Anna ha en liten myskväll, kolla på film och så. Härligt! Ja, vad ska jag mer skriva i detta inlägg? Nej jag tror det får räcka såhär, ha en bra dag. Vi hörs! Pusss


11 oktober

Hej. Som ni kanske märk har denna dag inte alls varit bra. Så har egentligen inte så mycket att skriva, förutom att mamma gjorde allt bättre när hon kom hem och hade köpt ett nytt linne och strumpbyxor till mig, för att hon visste att min dag var dålig. Så gullig!! Nej men imorgon när jag vaknar ska jag tänka positivt. Det är ju trotts allt fredag imorgon, ska hem till min älskling efter skolan och sen har jag ju en hel helg framför mig!


.

Detta är verkligen inte min dag känner jag. Är inte alls glad just nu, är trött och jag saknar min Joakim. Är hungrig som bara den och vi äter inte förrän om ett tag. Och äcklig mat blir det säkert. Sen har vi spanskaprov också. Jag orkar inte med denna dag. Vill bara hem, lägga mig i sängen, glömma allt plugg och sova.


TORSDAG

Godmorgon. Detta blir ett snabbinlägg för vi börjar snart. Idag är det torsdag, bara massa jobbiga lektioner, 5 minutersraster mellan varje lektion och spanskaprov. Usch usch usch. Hör av mig senare. Puss!


2028

Hejsan alllla! Denna dag har varit helt okej. Skolan var inte alls jobbig. Slutade två, åkte hem och pluggade och sen har jag bara tagit det lugnt. Har haft ont i huvet större delen av dagen, så det har inte varit så skönt. Nä nu har jag inget mer att säga, så tråkigt är jag ikväll. Puss!


Såhär kul har jag och Melinn på lektionen


LYYCKA!

Nu är jag sååååhär glad! Farmor och farfar kom nyss hem till oss, dom har varit och hälsat på lite släktingar runt om i Sverige, och dom har även hälsat på mormor och morfar. Senaste gången vi var hos mormor och morfar råkade jag glömma min bästa kudde, och jag skulle inte fått tillbaka det förrän i jul, dom bor ju i Småland så man kan ju inte bara åka dit och hämta den.. Men nu kom farmor ner och lämnade den till mig. Halllllleeluja! Vilken lycka!!!!!!! Hahaha intressant att veta va? ;)


hola amigos! orkar inte skriva om dagen. har inte hänt nåt speciellt förutom att vi fick PIZZZA idag! såååå sjukt gottt! är fortfarande mätt! haha. nej men jag har inget att säga just nu. kanske kommer nåt inlägg lite senare. puss!
tyvärr har jag ingen bild att bjuda på för tillfället.
 
 

Allt du tänker på finns


Kl 20:05

Tjabba. Denna dag har varit lugn och skön. Inget speciellt hände i skolan, så det finns inget att berätta. När jag kom hem så satte jag mig och pluggade och sen har jag bara tagit det lugnt och skönt. Hade tänkt att ta en dusch snart, sen spenderar jag resten av kvällen framför teven. Hoppas ni haft en bra dag. Puss


Mummms


HEMKUNSKAP, wiiiiho


MÅNDAG

Hej på er. Idag är det måndag, superskön skoldag! Planering, hemkunskap i 2 timmar, engelska och sv/spa. Efter skolan ska jag plugga plugga plugga.. Spanskaprov på torsdag och so skiten ska in på fredag. Usch usch usch..! Nej men vad ska jag mer skriva i detta inlägg? Har tyvärr inget mer att skriva. Puss!


Kvällsmys


LÖRDAG/SÖNDAG

Har inte bloggat nåt sen igår tyvärr. Har inte orkat att ta mig tid att skriva. Men nu ska ni få veta hur min lördag/söndag har varit. Som sagt, igår åkte jag hem till Elin med Melinn. Där hade vi lite klädbyte, kul att få lite "nytt" i garderoben. Sen tog vi en promenad till Tuna park. Där köpte jag två nagellack, ett vinrött och ett svart, ett mineral puder och en lite längre vinröd stickad tröja. När vi var klara där tog vi en promenad hem igen, hämtade mitt busskort och åkte och handlade lite gott, glass, choklad och godis. Vi åkte hem, tog det lugnt ett tag, åt skitgod mat!! Och sen åkte vi + Oskar in till stan för att möta upp Oscar, och sen åkte vi hem igen, tog det lugnt och somnade ganska tidigt. Tyvärr sov jag inte så bra, så jag är trött och har ont i min rygg nu. Men när vi alla var vakna, gick vi upp och åt frukost, gjorde i ordning oss och sen tog jag, Melinn och Oscar bussen in till stan, sen fick jag och Melinn vänta på ärla bussen i en halvtimme. När jag kom hem fikade jag med familjen och åkte sedan in till stan igen för att köpa lite saker och sen vidare till Ica maxi och hem igen. Nu ska jag plugga engelska, spanska och so, om jag hinner allihopa. Senare blir det Awkward och SOLSIDAN! Wiiihooo! Hoppas ni haft en bra helg allihopa! Puss!


Tuna P

Hej hej!! Nu är min lördag planerad och den ser ut att bli hur bra som helst! Halv ett åker jag och Melinn hem till Elin i stenby, där ska vi vara en stund, fixa lite saker, sen drar vi iväg till Tuna Park, och förhoppningsvis hittar jag det jag är ute efter. Natten kommer spenderas hemma hos Elin också. Mysdag!! Kort inlägg, men men. Hoppas ni får en bra dag. Och vi hörs när vi hörs!


Infinity ∞

Hello! Min dag har varit super! Har hunnit med mycket! Vaknade runt 9 nångång, sov skitbra! Låg i sängen och kollade på tv till kl 11, sen gick jag upp, åt frukost och sen städa jag mitt rum, pluggade och så (duktigt av mig på min lediga dag), åt lunch vid 1, duschade efter det, gjorde mig i ordning, och sen gick jag och mötte upp Joakim vid bussen. Vi har tagit det lugnt och haft det supermysigt! Gud vad jag älskar honom alltså! Nu har jag precis gjort mig i ordning och ligger nerbäddad i min säng. Hoppas ni haft en bra dag allihopa, puss!


Hej på er!

Min dag har varit helt okej. Skolan rullade på som vanligt. När jag kom hem pluggade jag lite, sen har jag bara tagit det lugnt. Skulle fixat lite på min design men jag orkade inte. Och ikväll behöver jag inte tänka på när jag ska sova, jag behöver inte ställa klockan, för imorgon är jag ledig! Superskönt att inte behöva kliva upp tidigt på morgonen, kunna ta det lugnt hela dagen och sen på eftermiddagen kommer älskade Joakim hit! Så morgondagen kommer bli toppen!


JAPP

Har nyligen gjort ett matteprov, det sämsta provet jag gjort någonsin... Usch fy! Och ja, självklart är jag skitbesviken på mig just nu, trodde det skulle gå lite bättre. Och nu förresten kom Z och Toimi och gav mig två JAPP. Gulligt av dom! Har nu rast ett tag och sen ska vi äta. Är skithungrig. Men ja, har inte så mycket att skriva. Vi hörs senare.


GREY'S ANATOMY


!!!!!

Orkar inte skriva så mycket om skoldagen. Den var lugn och skön, som alla onsdagar!! Efter elevens val gick jag och Emmis och åt kebab på det vanliga stället! Efter en stund kom Amanda till oss, kul att träffa henne!! När vi var klara gick jag och Emma till Alva som var och klippte sig, men jag stannade inte så länge, med tanke på att jag också skulle klippa mig. Och när jag satt där och min frisör höll på med håret kom Emma, Alva och Anna! Kul det! Och ja, ca 7 hela cm klippte hon av på det längsta!! Jag är riktigt nöjd! Nu är det fräsch och skönt! Nej nu hör jag att det är mat. Vi hörs!! Puss!


STAY CLASSY.

Min dag har varit helt okej. Skolan rullade på, inget speciellt att berätta där. När jag kom hem från skolan satte jag mig med so'n på en gång och sen har jag pluggat so enda tills nu typ. Har bara haft en liten matpaus. Och nu kom jag precis på att jag har engelska, spanska och matte som ska göras också. Men det orkar jag inte göra ikväll. Nu ska jag kolla på x-factor och bara ta det lugnt resten av kvällen. Imorgon är det onsdag, skönaste dagen på veckan, och imorgon tänker även jag och Emmis luncha på stan innan gymmet. Härligt!! Nej nu tar mina ord slut här.


Villl ha!

Sååå jävla snyggt! 


Helt slut

Äntligen är jag klar med so'n för idag, kämpade igenom det! Men fattar fortfarande noll.. Så kommer behöva plugga järnet hela veckan på det. Dagen över huvudtaget har varit jobbig för mig. Har haft ont i huvet, ont i magen och halsen. Varit skitseg och trött, så det ska bli skönt att sova!

Ska snart gå ner till min underbara säng och lägga mig under det varma täcket och bara ta det lugnt, kolla på tv och så. Och jag får hoppas att jag mår bättre imorgon ! Orkar tyvärr inte skriva nåt mer just nu, hoppas ni haft en bra dag! Puss!


1 oktober

Hej. Tänkte bara uppdatera lite nu när vi ändå har rast. Har dock inget speciellt att skriva. Tycker inte det är så kul att blogga längre.. Eller jag har ju inte så mycket att skriva typ.

Vet ej om jag kommer orka med skolan idag, mår inte bra just nu. Men jag får se, ska försöka vara kvar iallafall.