Glassmys

Eftersom jag har ont i halsen så har mamma köpt hem massa gooo glass till mig! Tusen tusen tack!!!


Onödigt

Hej Hej. Har större del av dagen legat nerbäddad i sängen och tagit det riktigt lugnt. Mår inte alls bra just nu. Hoppas på att jag blir bättre senare! Idag är det förresten sista september, helt sjukt! Fatta att imorgon är det oktober!?! Tiden går så enormt fort. Haha jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, har väldigt tråkigt just nu. Hahahaha...


29 september

Hej. Har inte haft nån ork att blogga så mycket idag, tyvärr. Men nu så hade jag tänkt att skriva lite iallafall. Orkar inte berätta så mycket om gårdagen. Hände inget speciellt. Idag på förmiddagen var jag i skolan, inte alls kul med tanke på hur dåligt jag mådde då. Storförkyld, seg i huvet och mera. Men helt klart värt! Ledig HELA nästa fredag, wiiiiiie! När vi fick sluta åkte jag hem till min älskade Joakim! Så himla mysigt har jag haft det där, som alltid! Och nu ligger jag i min egna säng, nerbäddad, med denna förbannade förkylning.. Fryser, ont i halsen, vråltäppt i näsan och självklart ska jag ha mensvärk också... Kan det bli värre? Nej, känner mig inte på topp. Kanske ska ta mig en dusch så jag känner mig lite fräschare? Ja, det gör jag. Hoppas ni haft en bra dag. Vi hörs. Puss och kram!



Lördag

Förlåt att jag inte skrev nåt igår, men blogg.se appen funkade inte. Men nuså!! Fast kommer inte skriva nåt speciellt nu. Gör ett större inlägg ikväll sen. Nu och fram till kl 2 kommer jag befinna mig i skolan och sedan åker jag hem till min älskling. Hoppas ni får en bra dag. Hej.


________________________


Imorgon är det fredag!

Hej! Är så sjukt trött just nu, så nu blir det bara ett kort inlägg om denna dag. Den har varit lugn. Var i skjulsta och fiskade/håvade efter vattenkryp. Det var inte så kul. Efteråt så åt vi lunch och åkte sedan tillbaka till skolan, och då hade vi typ 1 timmes rast. Skönt! Sen har vi gjort planscher och förberett inför lördag.

När jag kom hem så läste jag lite so och sen har jag bara tagit det lugnt, kollat på tv och annat. Hoppas ni haft en bra dag! Hör av mig när jag orkar. Pussss!



Min dag

Hejsan världen! Hade tänkt att berätta lite om min dag, som varit bra! Direkt på morgonen hade vi idrott, styrka, kondition och så, gick bra det. Lektionen efter kollade vi på film, och sen gick vi igenom uppdragen och sedan drog vi ner till staden, lunchade på Your Choice. Blev så sjukt mätt så jag knappt orkade gå efter. Men iallafall, sedan tog vi bussen till Coop, gjorde klart vårt, sen slutade vi när vi var klara 12-13 nån gång. Då gick jag och Melinn och mötte upp Emma och Elin. Vi gick runt ett tag, sen skulle Melinn och Emma gå till bussen. Elin hade lite saker som hon skulle göra, så för att jag inte skulle vara själv på stan, så hängde jag med Nicklas, Calle, Linus och nån annan ett tag. Och när dom skulle till bussen gick jag med dom och då träffade jag min Joakim och hans kompisar. Finfint det! Sedan kom Elin och vi gick och satte oss och bara tog det lugnt i väntan på träningen. Det var super! Pratade om massor av saker, så skönt att kunna prata om vad som helst! Bästa du! Och när vi inte ville sitta längre gick vi runt i några affärer och då bestämde vi även att skippa träningen. Ingen av oss orkade. Ont i magen också så ja, vi sket i det och tog nästa bussen hem. Träffade också Wille, Victor och Samuel ett tag vid bussen, härligt och träffa dom, som man inte gjort på länge. Aja, kom iallafall hem, och enda sedan dess har jag bara tagit det riktigt lugnt och skönt. Har hunnit sova en liten stund och så duschade jag precis. Hoppas ni haft en bra dag! Pusss!


Lunchar

Sitter just nu på Your Choice och äter lunch med min grupp. Snart ska vi åka till Coop triangeln och göra det vi ska. Senare ska jag och Elin köra ett pass på gympozz, äntligen! Det är på tiden det! Kort inlägg, berättar mer om min dag ikväll. Puss


Hejhopp!

 Denna dag har varit riktigt bra. Lugnt och skönt i skolan hela tiden! Fick reda på våra uppdrag som ska utföras imorgon också. Jag och min grupp ska in till stan och fråga lite frågor i lite affärer, om hur saker och ting är upplagt för att sälja bäst osv. Ska bli kul iallafall. Efter skolan idag åkte jag in till stan och mötte upp min finaste. Vi gick och fikade och hade det mysigt, blev inte i stan så länge. När jag kom hem till dörren och skulle öppna så var den låst, ingen nyckel hade jag heller och helt folktomt var det också.. var jätte kissenödig... efter typ en kvarts väntande kom mamma äntligen hem! 


Nu har jag precis ätit och ska läsa lite so.. Inte kul alls men känner att det MÅSTE göras. Förstår 0. Och efter det ska jag bara ta det chill, behövs! Hoppas ni haft en bra dag allihopa, vi hörs. Puss!


PIMPAT☆


IMAGINE ▲


...

Nu har jag kommit hem från Tuna park och stan. Har verkligen funderat och funderat och funderat på om jag skulle ha kvar mina Dr Martens. Tillslut blev det så att jag lämnade tillbaka dom och köpte ett par enkla hästskor istället för hälften så billigt än vad dr Martens kostade. Dom jag har nu är skitsnygga men som den människa jag är så vet jag inte om jag gjorde rätt.. Är så jävla velig hela tiden.. Hatar att köpa nya skor.. Converse är dom perfekta skora för mig! Men har ju gått i Converse jättelänge, så det är på tiden att jag köper något nytt! Men jag vet verkligen inte hur jag ska göra... Så sjukt mycket beslutsångest har jag just nu...


Bullbak

Hej. Har varit hemma ett tag nu. Väntar på mamma, vi ska ta en sväng till Tuna park, trevligt. Hur har min skoldag varit då? LUGN. Träffade den nya klassen på morgonen, kl 10 åkte alla åttor och nior in till stan och kollade på teater och sedan resten av dagen så bakade vi bullar och någon slags äppelkaka. Denna vecka ser ut att bli riktigt skön! Och eftersom vi är i skolan på lördag så är vi lediga hela nästa fredag, extra lång helg!!!
Mina planer för resten av veckan utanför skolan än så länge är väl att jag ska komma iväg och träna, träffa Joakim och göra So'n. Nej men vi hörs senare hörrni. Puss!


Dagen efter igår, dagen före imorgon

Godmorgon. Ska snart gå över till B spåret där alla åttor ska hänga en hel vecka. Hoppas detta blir en kul vecka. Haha orkar inte skriva så mycket mer just nu, hör av mig senare. Elin hälsar också. Ha en bra dag puss!


00.00

idag har jag och min finaste varit tillsammans i ett halvår. tusan vad tiden går fort alltså! 

jag älskar dig så enormt mycket Joakim, puss!

Min helg

Har varit toppen! Ni vet ju vad jag har gjort så jag behöver ju inte skriva så mycket om den. Blev dock ingen träning på gympozz för det blev helt fel med allt, så istället, lite impuls, tog jag och Melinn västermo bussen, åkte dit bort och sen till stan och vidare till ärla. Vi orkade inte vänta på stan. Men det som köpts i helgen är en tv och ett par kängor, Dr.Martens, så jävla snyggggga!
Nu ska jag kolla på awkward och sen måste jag göra so... Skitkul, på kvällen...
Orkar inte ta någon fin bild på dom, detta får duga. Puss!


Happy

bilden är tagen från Elin!

har precis kollat klart på filmen She's the man. bra film det! Elin somnade för ett tag sedan så det är bara jag och Melinn uppe. är skitpigg så får se vad vi hittar på nu. om vi kollar på nån mer film eller om vi ligger och bara pratar och så. hoppas ni får sova bra när vi väl ska sova, detta blir mitt sista inlägg för idag. vi hörs imorgon, när det finns tid och när jag har lust. ointressant inlägg jag vet, men tänkte bara uppdatera lite smått. puss!


Strawberry Cheesecake


TIPS!

eftersom jag inte har så mycket att göra just i denna sund så hade jag bara tänkt att tipsa om dessa suveränt bra hårprodukter! WEN, detta är ett antal hårprodukter som är skonsamma för håret. vanliga schampon innehåller massa starka rengöringsmedel som gör håret torrt, torr/fet hårbotten och så vidare. WEN däremot innehåller näringsgivande ingredienser, som gör håret mjukt, glansigt, lent och är bara bra helt enkelt. WEN fuknar verkligen!!! jag har alla dom här nedan.



vill ni läsa lite mer om dessa produkter kan ni ju besöka WEN's sida.

FREAK

 

✝08:32✝

Har legat vaken nu i två timmar och ej kunnat somna om. Men men, sånt händer. Denna dag ser ut att bli riktigt bra! Skrev ju i förra inlägget vad som ska hända. Hoppas ni också får en lika bra dag. Nu ska jag upp och äta lite frukost och så. Vi hörs senare. Puss!


It's friday

Hej på er! Min älskade Joakim åkte precis hem. Riktigt tråkigt! Planerna från början var att han skulle spendera natten här hos mig, men eftersom att han har fotbollsmatch imorgon i Katrineholm skulle det bli stressigt och så.

Själva skoldagen idag har varit helt okej. Allt förutom so'n gick bra, som vanligt... Men allt blev ju såklart mycket bättre efter skolan, då jag fick träffa världens finaste pojke! Vi har bara varit hemma och tagit det lugnt. Var en sväng till Konsum med Jesper och köpte lite gott också.

Nu ska jag väl göra mig i ordning och lägga mig i sängen och kolla på tv och fortsätta att ta det lugnt. Imorgon står det ganska mycket på schemat. Pappa berättade vid maten idag att imorgon, om det finns tid, så ska vi åka och kolla/köpa en ny tv till mig. Blev ju förstås superglad för det! Och då ska vi i samma veva köpa nya skor också. Skulle även behöva hitta en ny tröja. Och på eftermiddagen så drar jag och Melinn hem till Elins nya place och stannar där över natten. Blir ju första gången som vi besöker den nya lägenheten, så det ska bli mycket mysigt! Så jag ser verkligen fram emot morgondagen!
Nej men nu ska jag upp, borsta tänderna, göra rent mitt ansikte och sen krypa ner under mitt täcke. Hoppas ni haft en bra dag allihopa! Vi höres i morgon, puss och godnatt!

Så sjukt snygg bild!!


22.22, make a wish.


torsdag

hej! denna dag har varit helt okej. ganska lugna lektioner och utvecklingssamtalet gick bra det. har precis duschat och ska snart gå ner och läsa lite engelska. sen ska mamma och jag fixa lite med en tröja. får hoppas det blir bra det. hoppas ni haft en bra dag. vi hörs, pussen!

Kul.. Jävligt roligt.

Skitskitskit... Skulle beställa en jacka och även en stickad tröja. Var glad för det osv. Superfina båda två! Sen läste jag att det skulle levereras i NOVEMBER. Två jävla månader.. Så då sket jag i det.. Fan då..


mmmh

nu har jag precis ätit massa god mat, har varit skithungrig hela dagen nästan. och nu ska jag pröva den nya Marabou vit choklad. hoppas den är go. 
denna dag har varit lugn och skön! bara tre lektioner och ewlevens val. när vi slutade så gick jag och emma på stan ett tag. hittade dock inte det jag var ute efter.. så runt fyra kom mamma och hämtade upp mig och så åkte vi mot tuna park. hittade tyävärr inget där heller. men ska nu ikväll beställa en jacka som jag vill ha. 
 
imorgon är det torsdag. herregud vad veckan gått fort. inte klokt! men skön ändå. ska ha utvecklingssamtal imorgon också, får hoppas det går bra. vad mer kan jag säga? nää har ingen aning. hoppas ni haft en bra dag. vi hörs. pusss!
saknar denna tiden! 

Onsdag

Godmorgon. Är skittrött idag, haha är det varje dag.. Men somnade sent och sov dåligt inatt.. Men denna skoldag är ju den skönaste på veckan. Ska snart dra mig iväg mot bussen så jag ska inte skiva så mycket mer än såhär. Men vi hörs väl senare. Ha en bra dag.

Min fina broder! ♥


kiss


orkar inte ikväll

hej! måste tyvärr säga ett designen inte kommer bli ändrad ikväll. har inte ork till det. och har inte heller hittat på nåt än som gör att jag får någonting att skriva här. men mer bilder ska det iallafall bli! 
 
när jag kom hem från the school så satte jag mig och pluggade lite engelska och spanska. orkade inte hålla på så länge. sen har jag inte gjort mycket alls, haft skittråkigt tyvärr. ska snart gå ner och lägga mig och kolla på tv. finns inte så mycket mer jag kan göra här vid datorn just nu. 
 
imorgon är det en helt vanlig skoldag. bild, idrott, matte och elevens val. när vi slutat ska jag vänta ett tag på stan tills mamma slutar och sen ska vi till tuna park och gå runt där, om vi nu inte hittar det vi ska på stan såklart. men ja, det ska bli trevligt det!
 

haha kolla, gud vad liten jag såg ut! måste ju varit runt 2009 tror jag. haha lilla fjortistiden...

Nu har jag precis kommit hem. Är skithungrig och på lite halvdåligt humör. Ska inte skriva så mycket just nu. Vi hörs senare. Puss!


Tjaaa bloggen

Idag är det tisdag. En ganska skön skoldag. Väntar på att slöjden ska börja. Sen har vi bara två lektioner kvar. När jag kommer hem blir det väl lite plugg, och sen hade jag tänkt att sätta mig vid datorn, fixa min design, så att den blir lite mer personlig. Har dock inte så mycket nya bilder att använda mig av och så, så nu till en början blir det något lite mer enkelt. Sen ska jag också försöka komma på nåt som jag kan skriva om. Såg på Sofies blogg att hon har som en lista. "dagens..." nåt sånt kanske jag kan hitta på. Får helt enkelt se.


Min dag

Har varit bra. Hade musikprov idag, fick reda på svaret samtidigt också. Är så sjukt jävla nöjd med det!! Efter skolan tog jag bussen till stan för att möta upp min prins. Vi gick runt och letade present till hans mor. När vi hittat det gick vi och köpte choklad i väntan på bussen. Och så fort jag kom hem så gjorde jag lite läxor och så vidare. Nu är placerad framför teven och X Factor.

Förresten, jag har tänkt på en sak. Min blogg är så himla tråkig just nu. Så jag känner att det måste ske lite åtgärder. Typ som Dagens... Och massa bilder och så. Har ju aldrig nåt kul att skriva, eftersom allt som görs på dagarna är plugg/skola och bara massa tråkiga och ointressanta saker, så mer bilder skulle definitivt göra stor skillnad, eller hur? Ska komma på nåt bra.

Hoppas ni haft en bra dag, vi hörs nog inget mer ikväll så det får bli imorgon, puss och hej!


MÅNDAG

Strax är det musikprovet som ska göras. Är inte alls taggad för det.. Jag hoppas så innerligt att det ska gå bra! Annars händer det väl inte så mycket denna skoldag. Efter skolan åker jag ner på stan och träffar Joakim. Vi ska leta upp en present till hans mamma, trevligt!


...


 

Förtrollad

Är helt slut efter denna dag. Har hunnit med allt jag ville förutom det viktigaste, träna.. Men jag har städat, pluggat, duschat och rakat benen. Har också kollat efter ett par snygga höstskor, har hittat många snygga, men mina favoriter är dom jag hittade först, för flera veckor sedan. Under kvällen har jag bara tagit det riktigt lugnt. Imorgon vet jag ej vad som händer, plugga det sista inför musikprovet, annars bara ta det lugnt. Detta var allt för mig, puss och hej!


In My Bed

Hej! Skrev tyvärr inget blogginlägg igår, hade fullt upp hela dagen. Skolan rullade på riktigt snabbt igår, vilket var skitskönt såklart. Gjorde två prov igår också, så skönt att ha dom gjorda. Nu är det bara musikprovet kvar. Efter skolan tog jag bussen till ärlaskola och väntade på min prins där. Vi var hemma hos mig hela kvällen och hade det supermysigt! Så, det var lite kort om gårdagen. Vad ska jag göra idag? Jo jag ska plugga till musikprovet som vi har på måndag. Ska sätta mig ner och skriva lite frågor om texten och plugga in svaren till dom och så. Får verkligen hoppas att det går bra! Sen borde jag träna idag, har inte gjort det på ett tag... Har varit så mycket plugg denna vecka så man har inte haft någon tid till någonting annat.. Men Jaa, det ska jag göra idag!! Och nu, ska jag gå upp och äta frukost, är så döhungrig just nu. Hoppas ni får en bra dag. Pusssss!


Torsdag

Hej. Den här dagen har varit väldigt blandad. Har haft många tankar i huvet och så. Finns typ inget att berätta om själva skoldagen. Efter skolan gick jag och Melinn hem till henne och pluggade, lagade pannkakor och pratade. Riktigt trevligt! Nu har jag varit hemma ett tag och ska snart ta mig en varm dusch och sen lägga mig i sängen och värma mig. Har frusit hela dagen.

Imorgon är det fredag, äntligen! Som jag längtat! Ska äntligen träffa min prins! ♥ Mysigt! Men innan det ska ju ett no prov göras, ett idrotts prov, lite läxförhör och grejer... Håller tummarna för att det ska gå bra!!


.

Hej. Är ännu tröttare idag än igår.. Blev uppe ganska sent.. hur ska jag klara denna dag? Kan ju säga redan nu att skolfotot kommer inte bli det bästa. Men hoppas allt rullar på fort. Efter skolan drar Melinn och jag hem till henne, där vi ska plugga inför imorgon, NO prov. Nej nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning.


20:20, make a wish

God kväll. Är verkligen skit trött, har varit det hela dagen, skulle kunna somna när som helst. Denna dag har varit bra. Skoldagen gick bra, den bara sprang iväg. Åkte hem efter och började fixa och kolla lite på kläder tills imorgon, tar skolfoto imorgon. Wiiiiie! Nej men hoppas verkligen att årets blir bra. Sen har jag pluggat, duschat och pluggat ännu mer. Och nu kollar jag på tv i mitt mysiga rum, nerbäddad i sängen, redan. Har jag något mer att säga just nu? Nix, puss!


Snabbis

Nu ska jag snart bege mig till bussen. Är sjukt trött idag, så helst av allt skulle jag vilja gå ner och lägga mig i sängen igen. Men så kan jag ju inte riktigt göra. Nej men hoppas ni får en bra dag. Vi hörs senare. Puss!


19:21

Har pluggat enda sedan jag kom hem från skolan.. Nu är min hjärna helt slut körd. Så jag tar en paus och slutar för dagen. Nu ska jag äta nåt och sen bara ta det riiiiktiiigt kolugnt. Och som jag nämnt några gånger redan så behöver jag inte berätta någonting speciellt om min skoldag. Den va riktigt seg, men mycket skratt har det varit.

Morgondagen blir nog bra den. Emmmma kommer till skolan!! Vi har bara tre lektioner + elevens val. Skönt! Sen efter skolan, gissa vad jag ska göra då??? Jo, plugga... Kommer behöva plugga varje dag. Så jävla mycket som vi har just nu.. Nej men vad kan jag mer säga? Längtar skitmycket till fredag, då jag ÄNTLIGEN får träffa min finaste igen. Gud vad jag saknar honom alltså! Nej nu orkar jag verkligen inte skriva ett ord till.


We are the people, we rule the world.

Hej! I väntan på spanskan tänkte jag skriva lite här. Idag är det tisdagen 11 september. Har ju faktiskt inget att säga om denna dagen. Den ser likadan ut som igår fast andra lektioner. Haha vilket roligt inlägg, nej men nu räcker det. Puss!


10/9

Är nerbäddad i min sköna säng nu och ligger och kollar på X Factor. Myyys, eller njae inte riktigt. Saknar min älskling enormt. Har snart varit ifrån varandra i två veckor snart... Dagen har gått riktigt fort. Skolan gick bara bra. Inget speciellt hände. Så fort jag kom hem så började jag plugga. Har gjort ganska mycket, men har massor kvar.. Så jag får plugga lite varje dag. Morgondagen ser nästan likadan ut som idag. Så ja, mer finns inte att säga. Hoppas ni haft en bra dag. Puss!


0909

Tänkte bara skriva ett litet inlägg i väntan på musiken. Idag är det måndag, en ganska lugn och skön skoldag. Just nu sitter jag här i spåret med mina fina vänner Elin och Melinn, och pratar och så, Emma är tyvärr sjuk, krya på dig vännen! När jag kommer hem MÅSTE jag råplugga.. Har så himla mycket just nu.. Skulle mycket hellre vilja åka in till stan och köra ett gympozz pass, men nejdå.. Denna vecka kommer jag inte ha tid..


DESIGN

nu har jag bara gjort en snabb design. inte såhär jag tänkt mig, men jag började och sen orkade jag inte göra klart, så detta är bara en tillfällig. 

The avengers

Sitter just nu i bilen och kollar på film. Och denna gång behöver inte jag sitta i mitten, helskönt! Intressant inlägg, jag vet ;) puss!


BE HAPPY.

Hej! Har sovit skitbra inatt! Somnade tidigt och vaknade nyss. Idag händer inte alls mycket. Vi ska packa i ordning och sen sitta i bilen i tre timmar, inte alls kul.. Och förresten, när jag kommer hem, om jag hinner, så ska jag fixa min bloggdesign. Har några idéer, lite mörkare ska den bli, lite höstig. Men nu finns det inte så mycket mer att skriva. Hör av mig senare. Ha en bra dag.


LÖRDAG

Min dag har varit bra! Vaknade som sagt skittidigt. Vi fikade och firade alla som fyllt/fyller år. Har också varit vid lekplatsen med Jakob och våra små kusiner. Riktigt kul var det! Blev som ett litet barn igen. Sedan har jag också hjälpt Elin och Alma med deras hår. Lockade och flätade. Superfina blev dom! Sen har jag pluggat en del också.. Har massor just nu. Har inte så mycket mer att skriva just nu. Bjuder på lite bilder från idag också. Puss!


SMÅLAND

Godmorgon. Har varit vaken i flera timmar nu och ej kunnat somna om. Ska väl gå upp och äta frukost snart med dom andra. Idag vet jag inte riktigt vad som händer förutom att vi ska fira mormor, morfar, mina två mostrar och Ola. Kommer nog bli en toppendag! Fick bli ett kort inlägg för denna gång. Ha en bra dag. Puss!


Fredag

Tjena hejsan allihopa! Har nyligen kommit hem från skolan. Allt har väl gått bra idag. Som sagt hade vi coopertestet, körde non stop. Har också haft månadens aktivitet, och självklart vann bästa 8C!♥ Nu måste jag packa och ta mig en duscha, känner mig så himmelens ofräsch just nu. Sen ska vi äta och sen blir det att sitta i bilen ca tre timmar. Kommer nog inte blogga så mycket mer idag. Kanske i bilen om jag får tråkigt. Ha en fortsatt bra fredag. Puss!


Coopertestet: CHECK


Godmorgon

Ligger så himla skönt i min säng just nu så jag vill verkligen inte gå upp... Men ja, ett måste är ett måste och idag är det fredag! Så nu har jag ju en helg att se fram emot. Men först är det ju skolan. Skitjävel test på idrotten, som jag inte ser fram emot alls, men ska göra mitt bästa. Nu ska jag ta mig en dusch. Vi hörs senare, puss!


Hej! Har precis kollat klart på Robinson finalen. Är riktigt trött så blir nog inte uppe på länge ikväll. Den här dagen har varit bra. Skolan rullade på, hände inget speciellt. Efter skolan åkte jag in till stan för att träffa Louise. Tyvärr missade jag bussen jag skulle ta så jag fick ta en annan. Och när bussen va i fröslunda kom det på massor, och hör här nu! Det va en kille, i 15-17 års åldern som frågade ifall han fick sitta bredvid mig, fast än att det fanns hur många plaster som helst, sen kom alla hans kompisar och satte sig och dom började fråga massor... Riktigt skumma typer..!
Kom ner på stam iallafall, mötte upp kära Louise, vi gick runt och kollade lite, sen gick vi till donken för att hon ville äta lite. Hon åkte hem runt fem och då gick jag och mötte upp mamma. Vi skulle lämnat in min iPhone på lagning, men eftersom att tele 2 butiken öppnade idag så var det en lång kö för att få komma in, så istället lämnar vi in den i på ett annat ställe nästa vecka.

Imorgon i skolan, på idrotten, kommer vi köra coopertestet, haha vet ej om det stavas så, men skit samma. Håller tummarna för att det ska gå bra!! Och efter skolan när jag kommer hem, bär det av mot Småland, mormor och morfar! Mys!
Nej nu orkar jag ej skriva. Hör av mig imorgon. Puss!


21:05

Hej. Är skittrött nu så jag ska snart släcka. Dagen har varit bra. Skolan gick bra. Emma och jag köttade På world class! Pooooowweeeer! Tog bussen hem 15:40 och när jag var hemma så satte jag mig och pluggade. Sen har jag bara tagit det lugnt, kollat på film osv. Imorgon är det en vanlig skoldag och efter det, ska jag in till stan och träffa saknade Louise! Ska bli riktigt kul! Nu orkar jag inte skriva mer tyvärr. Fick bli kort ikväll. Puss!


IPHONE CASES

Jag dööööör! Så sjuuuukt snygga skal. Och domhär är bara några av alla jag har hittat, vill ha nuuuu!


8C♥

Halloj!! Har precis duschat och gjort mig fräsch. Känns riktigt skönt och bra. Vad kan jag säga om denna skoldag? Jobbigt, tråkigt, kass, u name it! So lektionerna är dom värsta. Fattar noll och är helt ofokuserad. När jag kom hem efter skolan satte jag mig och pluggade på en gång. Orkade dock inte plugg länge, inte efter denna dag. Men lite har jag iallafall hunnit med och det är ju bra dag. Idag fyller även min finfina mormor år! Ett stort grattis till henne! Sen just nu är jag superglad! För min mammas skull. Hon kom nyss och berättade en väldigt bra sak. Äntligen är allt klart efter många års tid!

Nu ska jag väl ta och kolla på nån film med min broder och hans kompis. Tror inte det kommer hända så mycket mer under kvällen, så detta blir väl mitt enda inlägg för dagen. Och imorgon är det skolan och efter det ska jag och Elin ta en sväng på stan. Hoppas ni haft en bra dag. Vi hörs, puss!

Förresten. Igår fick våran klass en gitarr från musiken och titta så fint vi gjort med alla namnen! ♥


3 september

heej! ska ta och sätta mig och plugga om en liten stund, har engelska och spanska som behöver göras... Skolan flöt på bra, inget speciellt hände. så ja, har väl egentligen inte så mycker mer att säga. haha vilket intressant inlägg va? men hör kanske av mig senare om jag får nåt att skriva om. hoppas ni haft en bra dag. puss!
 

Solsidan

Hejsan. Tänkte passa på att skriva ett litet inlägg nu när det ändå är reklam på teven. Idag har jag inte gjort så himla mycket. I förmiddags så hade jag jättetråkigt, hade inget att göra. Men sen så började jag städa. Inte så kul, men nu är det rent och fräscht i mitt rum, men nybäddat också. Sen har jag inte gjort så mycket mer idag. Tagit deg riktigt lugnt.

Imorgon börjar en ny skolveckan. Får hoppas den går fort. Tror vi ska ta skolfoto också i veckan, herrrrregud. Nej nu börjar solsidan igen. Hoppas ni haft en bra dag. Vi hörs, puss!


2 September

Hejhejhej! Vaknade för ett litet tag sedan. Har sovit så himla gott inatt alltså. Igår efter fotbollen så följde jag med hem till min Joakim♥ och där hade vi det mysigt och tog deg lugnt och så. Blev hämtad på kvällen sen av min broder. Idag ser min dag inte så rolig ut. Ska städa snart och sen bara vara hemma. Skulle egentligen följt med Jesper på hans fotbollsmatch men dom hann åka innan jag vaknade. Men ikväll, så är det Awkward, så det ska jag kolla på. Hoppas ni får en bra dag allihopa. Vi hörs senare. Pussss! ♥


Gyllingsvallen

Hej hej. Just nu står jag och kollar på när Joakim och några till spelar lite fotboll. Matchen slutade för ett tag sedan och tv laget vann med 4-1 tror jag det blev. Vet inte vad som händer efter detta, om jag ska hem eller hem till Joakim, får se hur han mår och ifall han orkar det. Ja, vad ska jag mer skriva? Jo, imorgon börjar säsong två av Awkward. Har redan sett dom första avsnitten. Men det ska bli skoj iallafall. Nej nu har jag inget mer att skriva eller göra, eftersom att mina ord tar slut här.