16:01

Har legat nerbäddad i två dygn på grund utav att jag har blivit sjuk. Har hunnit kolla på massa filmer, kollat klart på Gossip girl och påbörjat OTH. Har sett den lite till och från, men nu ska jag kolla från början till slut. Och sen är jag så sjukt hungrig, har inte ätit riktig mat på dom här två dagarna, eftersom min aptit försvinner så har jag levt på yoghurt, glass och värktabletter. Förhoppningsvis mår jag bättre fram emot kvällen så att jag är frisk tills imorgon, gillar verkligen inte att vara hemma och missa massor i skolan + jag saknar mina vänner.


NO.1 FIRST KISS

Hej! Har hittills haft en riktigt underbar helg. Har hunnit med massor. Premiärgrilla, umgåtts med mina närmaste, shopping, fynda 3 riktigt snygga plagg för endast 180:-, sola ute i det härliga vädret, tränat, ätit glass ute och massa mer! Har inte haft en tråkig stund en enda gång faktiskt. Och det positiva är att helgen är ju inte slut riktigt än, kl är ju bara ca halv tre så några timmar har man kvar. Ska kolla lite på Gossip Girl senare, vi ska äta grillat ikväll igen, jag ska bara ha en chill och myskväll. 
Imorgon är det nya tag som gäller. Skolvecka, plugg och annat. Förhoppningvis blir denna vecka inte så stress - hoppashoppas!
 

@linje 8

Nu är jag på väg in till stan för att spendera dagen med min bästa Elin! Kommer bli super! Måste bara säga att jag älskar vädret som är just nu, riktigt skönt är det! Toppen att det äntligen börjar bli vår påriktigt, lovely !

make a wish

 

Gud vad jag vill ha dom där brillorna


onsdag

 
Hej på er alla! Har haft en ganska chill onsdag. Trafikdag på isstadion och efter det drog jag och några till vårat elevens val, men eftersom vi kom dit senare är vanligt var det ingen idé att köra igång pga att våran buss skulle gå ca 40 senare, så då skulle vi inte hinna med någonting typ. Så vi var ute och tog det lugnt och så. Trevligt!
 
Snart hade jag tänkt att gå upp och äta, är hungrig som tusan. Förresten, imorrn åker Emmsan till London!! Herregud var underbart, vill också juu! Hoppas hon får det riktigt bra där. 
 

Gamla fotoalbum


Godmorgon världen. Har inte blivit mycket bloggande dom senaste dagarna, har verklien tappat suget och har ingen inspiration, vet inte vad jag ska skriva. Dock hade jag tänkt att skriva om min helg nu, hur den har varit hittills.
 
I fredags efter skolan åkte jag hem till min Joakim. Som alltiv var det riktigt mys. i stora drag spelade vi en del minecraft, vi åt pizza och kollade på tv. 
 
Lördagen gjorde jag inte så mycket. Åkte iväg med mamma och pappa till Ica Maxi för att handla, hjälpte pappa med maten sen och kollade en del på Gossip Girl. Ingen lördag att hurra för direkt, men men, så är det ibland tyvärr. 
 
Idag ska jag hinna med att träna lite, kondition är det som gäller nu och några veckor framöver. Ska också försöka hinna träffa Elin en sväng idag. 
 
Hoppas ni haft en finfin helg. Puss
 

kör på nyttig lördag


Inspiration


Geee mig!!!!


the American way

Hej på er! Haft det riktigt mysigt här med Elin nu på morgonen. Startade med att göra amerikanska bananpannkakor med sirap och så. Så himla gott verkligen! Snart ska jag göra mig i ordning och Elin ska iväg en sväng. Senare ska jag umgås med mina tjejer, plugg måste göras med mera...

 


Goda Morgonen

Hej! Som ni kanske märkt blir det ej nya blogginlägg varje dag. Nu är det lov och jag har full upp. Dock har jag tid nu såhär på morgonkvisten innan jag hade tänkt att ta mig ut för en morgon PW. 
Dom senate två dagarna har jag spenderat mycket tid med Joakim! Så jävla mys! Och igår körde vi en liten spontanare och åkte in till stan för att träffa en komips, Anton, och sedan äta på donken och kirra godis. Man kan alltså säga att jag har haft det kanon.
 
Som sagt, ska om en stund ta en PW, bra start på dagen tycker jag. Annars är jag inte säkert på vad som händer idag. Men någonting ska väl denna dag kunna bjuda på - förhoppningar


förresten, var inne på Rebecca & Fionas shop för att se vad som fanns inne, och jag måste faktiskt säga att jag fastnade för en del. Bland annat den vita tygväskan med RF tryck på och vinylskivan. dock inte för att lyssna på den, men som att ha på en hylla här i rummet, hur snyggt vore inte det? 
 
 


 

STOCKHOLM

Godkväll. Hade inte tänkt att skriva värstinginlägget, för jag är skittrött och behöver sova. Har inte sovit nå bra på de senaste dagarna. Som sagt så var jag i stockholm både igår och idag, men igår var det shopping. Jag fick med mig ett par shorts och ett linne. Sommarkläder jag vet, men men, tycker om det massor! Fatta att glida runt i detta i sommar, riktigt fett! Lunchade även på Friday's, så sjukt gott! Och ni ska ni få höra! jag såg fett med kändisar också, och inte vilka som helst! Jag såg Panda Da Panda och Rebecca Scheja (!!!!!!!), Annica och Marcelo och den blonda tjejen ifrån Playa Del Sol. 
 
Idag har vi mest chillat. Tog pendeln till södertälje där vi blev upphämtade av min far. Kom hem runt kl 18 och enda sen dess  har jag bara chillat!
 
 

Nattinlägg

Hej på er! Efter en lång och rolig dag i huvudstaden med min kusin har vi precis lagt oss till ro. Hade inte tänkt att skriva så mycket om det just nu utan nu får ett inlägg under morgondagen ! Hoppas ni haft en prima dag. Puss och godnatt!