I just love these shoes


2025

Denna helg har bara flugit iväg och imorgon börjar en ny skolvecka. Känns helt okej att vara igång igen, dock ser jag inte fram emot nationella och de övriga proven.. Men men. Tiden går så fort så snart är skolan över!

Iallafall, denna helg har jag tagit vara på på ett bra sätt! Umgåtts med vännerna, hängt på stan, kollat fotboll, städat, umgåtts ännu mer med flera vänner, tränat, kollat på film osv. Med andra ord har min helg varit toppen!


autumn inspo

Har fixat ihop detta lilla collage själv på lite saker som jag tycker är fint till hösten! Ska faktiskt bli mys tycker jag! Om man slipper regnet bara.


Sista veckan innan skolan

Jag måste säga att mitt lov har varit toppen! Har hunnit med det mesta jag velat göra. Umgåtts med mina fina vänner, varit mycket med släkten, besökt Stockholm ett antal gånger, badat och solat, firat midsommar med mera. Men höjdpunkten på denna sommar var att åka iväg till Tjörn i två veckor och spendera tid med familjen, släkten och vännerna! Göra massa saker som jag redan berättat och visat bilder på. Men som sagt så är det några få dagar kvar och dom kommer tas vara på på bästa sätt! På fredag åker vi iväg igen till Tjörn för att vara där sista helgen innan skolan. Vi ska på 50årsfest och ha det kul med världens bästa människor! Längtar till tusen!! Och helt ärligt ser jag fram emot skolan också! Sista året på skogstorp och jag tror det kommer bli hur bra som helst!


2a augusti

Godkväll! Igår hade jag en jättebra dag i Stockholm med min mamma. Shopping, åt jättegod mat, chillade runt. Kom hem runt kl halv nio, då målade jag mina naglar och gick och la mig sen, var supertrött. Har haft en riktigt bra dag idag igen med min mamma. Åkte iväg vid 11 till magsjöng där vi var i några timmar, solade och badade, supermysigt! Väl hemma efter det har jag inte gjort så mycket, pratade med min ena kusin för en stund sedan i telefon, kul att höra vad som händer i hennes liv just nu, saknar henne massor! Jag ska snart ta en dusch hade jag tänkt, har inpackning i håret just nu så det måste sköljas ur. Imorgon ser det ut att bli en toppendag, så då blir det sol och bad som gäller! Ha det gött.