Sista februari

Blir ett litet kort mobilinlägg nu. Jaa, sista februari idag, första mars imorgon, är inte det helt sjukt?! Att tiden går så himla fort! Och vädret dom senaste dagarna, det är ju underbart att få känna solens strålar värma! Det är nåt man verkligen saknat!

Denna dag har varit seg men bra tycker jag. Som alla torsdagar, tråkiga lektioner, men eftersom man har en så bra klass blir allt bättre!

När jag kom hem satte jag mig ner och läste igenom matten som vi har prov på imorgon, sen har jag mest tagit det chill. Fick ett ryck ganska nyss att jag skulle träna lite, så det blev ett 40 min pass. Nu är jag nyduschad och fräsch och redo att sova. Imorgon är det fredag och sen helg! Underbart! Då ska jag bara ta det lugnt och tagga till näsa vecka - födelsedag - Romme - lovely!


Dag 7: Detta saknar jag

Något jag saknar en hel del är nog ärla tiden, alla kompisar man hade då och hur jävla chill allt var. Hade det så himla bra där! Men jag kan säga att jag är glad att jag är här där jag är idag, mår så himla bra nu och jag har så många omkring mig som jag älskar. Så jag ser inte tillbaka till ärlatiden som om jag faktiskt vill tillbaka, bara av saknad och få tänka på allt kul. 
Jag saknar också att spela fotboll, att få vara med i ett lag, gemenskapen, få träna, ALLT! 
 

19:38

Denna dag har varit riktigt lugn och skön må jag säga, som alla onsdagar alltid är. Och vädret!? Hur underbart är det inte med sol? Man mår så himla bra av det. Får bara hoppas att solen håller i sig så att äckelsnön smälter bort så snart som möjligt, vill inte att det ska vara blött längre...
 
Har nyligen tagit mig en lång och härligt dusch, kändes behövligt eftersom vi både har haft idrott idag och sen gym efter det. Så nu ska jag bara fixa lite med min No och sen ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Är så himla trött så det skulle vara underbart att somna tidigt idag!
 
Förresten, gissa vem som fyller 15 om 6 dagar?? Joo jag! Vet inte riktigt än vad jag önskar mig, har bara tre saker som är säkra. Jaja, nej nu ska jag köra igång med min No. Ha det så bra!
 

Dag 6: Min familj

Min familj består utav fem presoner. Min mamma som heter Anna, min pappa Tomas, min storebror Jakob och lillebror Jesper. Har även två katter som heter Sigge och Flingan. Jag älskar min familj så otroligt mycket! Alla familjemedlämmar är som bästa vänner, jag trivs så himla bra, vi har alltid kul tillsammans och skratar sjukt mycket. Vi delar i stort sätt alls med varandra! 
Har tyvärr inga bilder på familjen på denna dator. 

TISDAG

Hej! Hoppas eran dag har varit bra! Kan säga att min varit ganska seg, dock inte helt så seg som gårdagen. Efter skolan idag åkte jag och Elin in till stan, gick runt och kollade, åt på donken och annat. Tog bussen hem hit till min och chillade lite i väntan på Elin pappa. 
 
Har precis kollat klart på Rebecca & Fiona (The Documentary), kan bara säga att den är så bra! Så sjukt coola tjejer det där är alltså, deras stil, allt! SNYGGA som tusan är dom också! Så nu ska jag nog släcka, är vråltrött och måste orka upp imorgon. Det som är riktigt skönt är att det är onsdag imorgon och det innebär lugn och skön dag!!! Och förresten, idag är det exakt 1 vecka kvar tills jag fyller 15 bast!
 
 

INSPO


Rocky road

Har nyligen ätit på donken med Elin, testade nya mcflurry Rocky road, så god! Och jag som älskar pommes var tvungen att köpa det också!!! Nu väntar vi på bussen som vi ska ta hem. Skriver mer senare. Puss!


Dag 5: Dom här bloggarna följer jag

Jag följer en hel del bloggar och inte bara stora kända bloggar, utan jag följer vänners bloggar också. Men om jag ska säga några bloggar som jag följer då, Kenzas blogg följer jag konstant, lika så Angelica Blicks blogg. Sen följer jag min bästa vän Elins blogg hela tiden, se lite vad hon har för sig liksom. Följer mängder av andra bloggar också, har några mappar på min hemskärm på mobilen som är fulla med bloggar som jag följer. 

1719

Hej hej! Hoppas allt är bra med er! Jag känner mig riktigt jäkla seg och trött, sov inte mycket inatt heller och skoldagen var riktigt seg måste jag säga... Jag hade lite planer på att åka in till stan för att äta på donken, jag är ju kär i glass och pommes så det hade passat att äta där, men med tanke på hur jag mår var det ingen idé. Istället åkte jag hem efter skolan och nu sitter jag i soffan och bara chillar. Försöker komma på nåt ämne som man skulle kunna blogga om, någon ny kategori, så att min blogg blir lite mer än bara skoldagar och helger. Jag funderar på att ha en Inspo kategori iallafall, sen får vi se om jag kommer på nåt mer. Vill inte skriva några tråkiga korta inlägg om hur dagen har varit liksom, vill kunna skriva mer och roliga saker. Hur kul är det att läsa samma inlägg flera gånger? Eftersom mina veckor ser i stort sätt likadana ut så blir ju alla inlägg lika varandra. Men som sagt, ska försöka bättra mig när det gäller detta. 
 

Dag 4: Min bästavän

Jag har ju inte bara en bästa vän, så jag tänker ta dom som står mig närmast. Elin, Joakim, Melinn och Emma står mig närmast, dom vet allt om mig. UNDERBARA är dom! Är så oerhört glad och tacksam att jag har dom i mitt liv!

21:04

Godkväll! hela eftermiddagen har jag bara tagit det riktigt lugnt och skönt, lyssnat på musik och kollat på Rebecca & Fiona (The Documentary). Så sjukt bra måste jag säga att den är! Älskar dom ! 
Åt nyss underbar mat + efterätt!! Måste snart gå och lägga mig känner jag, mina ögon pallar snart inte med mera...
lite kortfattat inlägg... men hade så bra! puss
ser ni hur snygga dom är !?


Hej Världen!

Har haft en sjukt bra helg måste jag säga, bästa avslutet på lovet! Igår kl halv åtta gick jag och Jakob till bussen där vi mötte upp Melinn, Emilia och sen kom Elin med bussen. Vi gick och köpte med oss lite gott hem som vi skulle ha till Melodifestivalen. Kan ju bara säga att helt fel låtar gick vidare till final... Runt klockan tio drog vi över till Alex, Anton och Rasmus för en våldgästning. Dock märkte vi ju när vi klev in i stugan att den var tom, så då tänkte vi att vi kunde skrämma dom lite, så vi gömde oss och väntade på att dom skulle komma. Sen kom dom ju och vi blev kvar där till runt kl 3. Hade det supertrevligt verkligen! Kom hem iallafall, vi satte oss i köket och hade ett riktigt deeptalk! kändes så skönt att få ur sig vissa saker. satt i tvp timmar och pratade! Sen fick vi en idé om att gå över en sväng igen till Alex, vi tog på oss mycket fina hattar och gick över dit vid 5 och blev kvar där till runt 7, då vi gick hem, gjorde oss i ordning och somnade. Har bara sovit 4 timmar i natt, så kommer nog sova som en gudinna senare!
hoppas det var OK att jag lånade era bilder Elin och Emilia!

Dag 3: 10 saker du inte vet om mig

Sanning 1: Jag MÅSTE sova med täcket under fötterna, jag klarar verkligen inte av att ha öppet. Tycker det är så himla obehagligt och jag fattar inte hur folk klarar av det...
 
Sanning 2: Ibland kan jag känna mig riktigt ensam, trotts att jag har många fina vänner, finaste pojkvännen och underbar familj. Men det är väl bara så det är, tyvärr.
 
Sanning 3: Jag älskar doften på kuddar, haha. Har alltid gjort det! Med det är nog för att när jag var liten så hade jag alltid mammas/pappas kuddörngott som snuttefilt bara för att få känna deras lukt. Jag tror jag alltid kommer tycka om det!
 
Sanning 4: Jag kan inte ducha utan att sjunga nåt. Jag har vissa låtar som jag alltid sjunger på och har haft ett tag nu. Jag tycker man låter så bra i duschen, hehe..
 
Sanning 5: Jag klarar inte av att ha det stökigt på mitt rum, trivs inte i det. Det är väldigt sällan det är riktigt stökigt, men när det väl är det så är det kaos måste jag säga. 
 
Sanning 6: Jag är så sjukt glad över att jag har en så hej dundrande bra klass! Går inte att vara i skolan en dag utan att skratta ihjäl sig typ. Ska bli lite tråkigt att lämna den efter nian.. men men, det är ett litet tag kvar, så nu ska man ta vara på tiden man har kvar med alla!
 
Sanning 7: Jag tycker verkligen inte om tortelini.. Visserligen är det bara pasta med fyllning, men det faller mig verkligen inte in i smaken. Tycker bara det är äckligt.
 
Sanning 8: Jag har alltid ogillat vanlig cheeseburgare, har ätit naturell väldigt länge, men för nån vecka sedan så smakade jag lite av Elins, och jag måste säga att det inte var fel alls! Dock gillar jag inte att gurka var på, men den är lätt att ta bort. 
 
Sanning 9: Haha, när jag åker karuseller och så, så skriker jag som en galning.. Jag får alltid så himla ont i halsen efter. Men det är fan värt det!
 
Sanning 10: Jag vill ta sånglektioner! Fatta vad kul att lära sin att sjunga med den rätta tekniken så att säga. Jag tror alla kan lära sig att sjunga, bara det att vissa har finare röster än andra. 
 
Oj, detta var svårt tycker jag, så vissa sanningar är väl inte så himla märkvärdiga eller roliga, hehe.

ÄLSKADE!

 

07:05, tack och hej för natten, nu går jag och mina brudar och lägger oss. Bloggar mera senare när jag orkar. Puss!


Dag 2: Min första kärlek

Min första kärlek, vem kan det vara? Det är helt klart Joakim! Det är sinnes vad jag är kär i honom! Snart har vi varit tillsammans i 1 helt år!!!
JAG ÄLSKAR DIG!

 

Jag levererar i köket!


Ett år sedan...

Jag och Joakim träffades för första gången. Säger det hela tiden, men det är sjukt att tiden går så fort!!! Aja, vet inte riktigt vad jag ska skriva här. Har inte alls gjort mycket idag.. Har haft en slöardag. Hade tänkt att vara med lite vänner och så nu ikväll men så blev det inte.
Tack och hej för mig.


Dag 1: Presentera mig själv

Ja, jag heter Ebba Matilda Hallberg (har alltid trott jag stavat Mathilda, men ganska nyligen fick jag reda på att jag bara heter Matilda.. Men iallafall, därav bloggnamnet..) jag fyller 15 om 11 dagar. Jag tycker själv att jag är omtänksam och snäll, men kan väl hända att jag är det motsatta också. Jag bor i en liten by utanför Eskilstuna med min fina familj. Jag är sjukt lyckligt lottad som har mina underbara vänner och min fina pojkvän måste jag säga, det kan inte bli bättre! Jag älskar musik och jag har svårt att spara pengar, men när det väl gäller så lyckas jag riktigt bra tycker jag. Sommar är min favoritårstid, då kan man göra så himla mycket roliga saker, som tex åka karuseller som jag älskar, bada, sola, vara ute utan att frysa, det är ljust och det är lov, hur underbart är inte det?!? Jag är nyligen tatuerad, har en navelpiercing, haft näspiercing och så har jag hål i öronen. Ja, vad kan man mer säga om mig? Jag kan inte påstå att jag tycker om mitt hår, mitt skratt eller mitt leende över huvudtaget, men men, det är nåt jag får leva med. Haha, jag känner att detta blev ganska rörigt, men jaja, detta är ju iallafall en slags presentation, typ.  

*

Tänkte köra en sån här lista i brist på saker att skriva om. 

Dag 1: Presentera mig själv

Dag 2: Min första kärlek

Dag 3: 10 saker du inte vet om mig

Dag 4: Min bästavän

Dag 5: Dom här bloggarna följer jag

Dag 6: Min familj

Dag 7: Detta saknar jag

Dag 8: Favoritlåt  

Dag 9: Om jag hade 3 önskningar

Dag 10:  Något som gör mig lycklig


!!!!

 

10:25

GODMORGON VÄRLDEN! 
Hur står det till med er idag? Med mig är det helt okej, är lite förkyld och har ont i huvet men men, sånt är livet. Idag är det torsdag (radan?!?!?) och jag måste städa!! mitt rum ser förjävligt ut måste jag säga. Jag brukar ha det fint hela tiden faktiskt, men nu ligger kläder slängda över hela mitt golv och det är riktigt dammigt och äckligt, usch usch.. Men snart så är det fint och fräsch igen, mycket mysigare att vara i ett fint och städat rum tycker jag. Annars då? Resten av dagen har jag inga planer för faktiskt, jag får helt enkelt se.
Hoppas ni får en finfin dag. Puss!

-


bästa vän!

jag har haft en toppendag med mina fina brudar! den enda som saknades var Emmsan, som är i sälen. Saknar dig darling! 
jag och melinn tog bussen vid 1 till elin. när vi kom fram gick vi direkt till ica för att köpa lite gott att fixa en tårta med. så fort vi kom hem så började vi fixa och göra fint. jag tycker verkligen vi fick till det! hur god som helst och mycket fin också får jag säga. Efter ha varit där ett tag, tog vi bussen till stan. jag och elin sa hejdå till melinn som skulle iväg och träna och så fortsatte vi mot butikerna. jag fick med mig ett par byxor och en bh. inte illa det. sen åkte jag hem till mig. har inte gjort mycket sen jag kom hem, lagat lite mat till mig själv och så. hoppas alla har haft en bra dag, och jag hoppas att du Elin har haft en finfin födelsedag! puss.
 

Mästerkock, eller hur var det??


18 februari 2013

Denna dag har varit riktigt bra. Åkte ju in till blue lotus för att tatuera mig. Med mig hade jag Joakim, Melinn, Elin och pappa, superskönt att dom var med! Allt gick riktigt bra och snabbt. Hade förberett mig på ordentlig smärta, men jag måste faktiskt säga att det inte var så farligt. Efter det drog vi ner på stan, pappa drog iväg för att hämta bilen och åka hem och vi andra gick och lunchade på pacós, eller ja, jag åt inte, var ej hungrig, men de andra. Satt där ett bra tag, pratade och skrattade. Åkte hem runt kl 2. Resten av dagen har jag bara tagit det lugnt. Imorgon kommer Joakim hit och spenderar dagen här, riktigt bra!! Hoppas ni haft en bra dag! Vi hörs, pusspuss!


∞LIFE∞


Nu är jag färdiggaddad och klar! Riktigt nöjd! Bilder kommer senare.


!!!!!

Det är ca fem timmar kvar nu! Är riktigt taggad verkligen, och som det ser ur nu så följer även bästa Melinn med också! Kommer bli hur bra som helst!


Söndag söndag söndag

Har haft en riktigt bra dag kan jag lugnt säga! Elin kom hit runt 11, vi tog bussen in till stan och gick runt där. Hittade bland annat lite underkläder som jag kollat på ett tag och lite annat, fast de sakerna köpte jag inte idag, med tanke på att mina pengar ska gå till nåt helt annat. Vi åt lite på donken och sedan satte vi oss i gallerian med varsin vitamin well i väntan på bussen. Oskar kom efter ett tag och väntade med oss. När jag kom hem bytte jag om och åkte till gymmet med pappa. Så himla skönt att träna måste jag säga! Kom hem runt kl 8, åt lite mat och efter det gick jag ut på en prommenix med Melinn och Emilia. Mycket trevligt att få gå och prata med dem, riktigt härliga tjejer det där!! Jag kom hem för en stund sen, har hunnit duscha en snabbis och nu ligger jag i sängen och bara tar det lugnt! Tycker jag förtjänar det, med tanke på att jag hållit igång HEEELA dagen.

Imorgon blir det nya tag. Det är inte vilken dag som helst, utan det är den 18 februari, vilket menas med att jag ska tatuera mig!!!! Som jag längtat nu i ett par månader. Kommer bli grymt! Och jag har det bästa sällskapet med mig också, pappa, Joakim och Elin! Underbart! Och sen är det så skönt att det inte är någon ny skolvecka, utan det är ju faktiskt lov nu! Riktigt jäkla skönt, slippa tänka på massa plugg, bara kunna slappna av och umgås med alla nära och kära.

Nej men detta var väl allt för mig idag. Jag hör av mig imorgon! Hoppas ni haft en fin dag. Puss puss! /e


Lördag

Hej på er! Kan säga att det inte finns så mycket att skriva här just nu. Min ledighet började riktigt bra med Joakim, så himla mys som vanligt! Idag har jag faktiskt inte gjort mycket.. Kollat på melodifestivalen nu på kvällen och myst med min familj. Imorgon blir det nog att åka till stan med bästa Elin och sen ska jag, pappa och Jakob besöka gymmet och träna lite. Allt för mig just nu. Puss.


STORT GRATTIS TILL DIG EMMA, 15 BAST!!!

Godmorgon godmorgon! Idag är det fredag, och inte vilken fredag som helst, utan Emmas födelsedag!! Grattisgrattisgrattis! Hoppas du får en underbar födelsedag! För övrigt idag ska jag hem till min Joakim efter skolan, får jag mysa lite med honom. Just nu sitter jag på bussen på väg till skolan. Hoppas ni får en riktigt bra fredag! TAGGA LOV!


2132

 
min dag har varit till största dels bra. åkte till stan eter skolan, gick runt lite med Oscar och sen kom Joakim. vi satte oss och fikade, pratade och hade det mys. åkte hem, åt och sen har jag och min familj haft lite mys med goosaker och annat!
imorgon är det fredag, Emmsans 15årsdag och efter det är det lov! ja, vad kan man säga, kommer bli mer är underbart! nej men nu ska jag se på lite gg  och sen ska jag sova. behöver vila ut mig till beeptestet med mera... puss och godnatt.

Valentine's Day♥

GLAD ALLA HJÄRTANSDAG PÅ ER! tänka sig, att det redan är 14 februari! och snart är det lov. bara idag och imorgon som man behöver kämpa sig igenom, sen är det en veckas ledigt ifrån allt! sen fyller ju jag efter lovet! denna dag iallafall, ser ut att bli bra. ska ju till skolan nu och efter det blir det stan med min älskade Joakim för lite fika, stormys! ja men detta var allt jag hann med att skriva nu, nu måste jag dra iväg till bussenl. Puss på er, ha en bra dag!
 

En såndär god semla, där mandelmassan inte finns!


Local red


11 februari

Hallå allihopa! Har fortfarande inte berättat om min helg.. Tyvärr orkar jag inte göra det grundligt, så tänkte bara berätta lite allmänt sådär. Sov ju hos Elin med Melinn från lördag till söndag. Och som alltid så hade vi det mysigt. Kollade på melodifestivalen, qx gaygalan och torka aldrig tårar utan handskar. Orkade dock bara se de två första. Så det sista får jag kolla på här hemma, har ju inte sett det. Vi åt också massa gott, pajade Elins säng med mera.

Idag är det måndag och skoldagen har varit hur skön som helst. Håltimme tredje lektionen, fick reda på att två prov denna vecka är inställda och så vidare. Så hela veckan kommer vara chill! Inga läxor eller nåt! Förutom att vi har beep test på fredag tyvärr.. Men det ska nog gå hyfsat.

Hade faktiskt tänkt att göra en liten kladdkaka eller nåt, är hur sugen som helst. Sedan ska jag göra en no uppgift bara sedan blir det att ta det lugnt resten av dagen och kvällen. Hade tänkt att kolla på torka aldrig tårar och lite gossipgirl kanske och sedan ikväll blir det topmodel Sverige.

Haha, jag undrar hur jävla kul ni tycker det är att läsa om vad jag gör på dagarna? Jag har aldrig någonting annat att skriva.. Som jag sagt tidigare så har jag ingen inspiration till att skriva nåt annat. Och hur många gånger har jag lovat er att försöka hitta nåt kul att skriva om här? Alldeles för många gånger.. Men tyvärr är det såhär och kommer nog förbli såhär ett av framöver.


pineapple/orange juice



Två prov inställda denna vecka + håltimme idag! Kan det bli bättre?


Donken

Jag och Melinn har hamnat på donken i väntan på bussen. Har haft det riktigt bra med mina bästa vänner, som alltid! Bloggar mer när jag kommer hem för nu ska vi bege oss mot bussen. Puss!


MYSKVÄLL


We♥It


Hej på er! Har haft en toppenfredag och vecka! Skolan har rullat på som vanligt. Idag efter åkte jag till stan, mötte upp Joakim och drog iväg till blue lotus för att prata lite med han jag ska tatuera mig hos. Sedan har vi bara varit här hemma och myst!

Jag ber också så mycket om ursäkt för att jag inte alls bloggar liks ofta som jag gjort tidigare.. Men helt ärligt har jag varken nåt att skriva om.. För hur kul är det att läsa om vad jag gör på dagarna? Ni vet ju redan att jag är i skolan och så.. och sedan tar jag mig aldrig nån tid att skriva.. Men men. Så länge får ni stå ut med detta tills jag kommer på vad man kan skriva om.

Aja, nu har jag iallafall tänkt att kolla lite på tv och sedan släcka. Och om morgondagen blir som planerat så kommer den bli toppen! PUSS!


Ett litet inlägg för alla er!

SITTER OCH CHILLAR PÅ NO LEKTIONEN! RITTEKNIK! Vi hörs ordentligt senare! Puss!


22:10

Ursäkta den kassa uppdateringen. Har verkligen inte haft nån lust att blogga, har tyvärr inte hänt nåt spännande att säga, har gått i skolan som vanligt. Idag däremot, efter gymmet, gick jag och Emma till frida klippotek där jag klipper mig. Det var dax nu kände jag! När jag var klar där drog vi ner till stan för att möta upp Alva, Lisa och Thess. När dom drog iväg till deras träning gick jag en sväng i några affärer och sedan kom mamma och hämtade mig. Sen nu hela kvällen har jag och pappa åkt runt i lite olika butiker i väntan på att min broders träning skulle sluta. Vi köpte bland annat den nya Marabou Black-saltlakrits, sinnes god!

Jag hade snart tänkt att släcka min lampa och stänga av teven för att få mig lite sömn. Skulle vara så skönt att somna hyfsat tidigt ändå. Hoppas ni haft en bra dag. Jag hör av mig snarast. Puss!


Som jag har längtar i flera månaders tid, snart så, FINALLY


my wonderful friends

Denna dag ser ut att bli finfin! Ska om ca en timme bege mig till bussen för att ta en sväng på stan med Melinn och Elin! Därefter ska vi plugga tillsammans! Ha en bra dag!


1 februari

hej hej min kära blogg. om några timmar är första februari över, hjälp vad dagen har gått fort! och riktigt bra har den varit också! skolan rullade på, en riktigt härlig dag må jag säga. lugna och sköna lektioner. efter åkte jag hem till min finaste Joakim, supermys som vanligt! har precis kommit hem och just nu hänger jag i Jakobs rum med hans kära MacBook!!