Sista januari

Hej. Har tyvärr inte blivit så mycket bloggande på några dagar sådär. Jag kan säga att jag verkligen inte haft tid. Har egentligen ingen tid nu heller för jag behöver verkligen läsa på till musikprovet. Har redan läst lite men känner att det kommer behövas en hel del till innan jag är redo för att göra provet (som är på måndag)... Denna dag för övrigt har varit bra. Lugna lektioner har det varit faktiskt! Och vädret, nu hoppas jag verkligen att det förblir såhär så att den äckliga snön försvinner helt! Vill ha vår och sommar och värme!!! Och imorgon är det äntligen fredag och 1 februari!! Så himla skönt att veckorna går så fort. Fatta att redan nästa vecka är det v.6! Detta var för mig just nu. Som sagt så måste jag läsa lite till. Hoppas ni haft en prima dag. Puss!


16:12

Hej!! Har ganska nyligen kommit hem från skolan. Allt har gått fint idag, inget speciellt har hänt, som vanligt alltså. Hade snart tänkt att börja med lite no och fortsätta efter det med spanskan. Skulle också behöva sälja lite kakor som vi gör nu i klassen, men det får vi se om jag gör idag, kanske ringer några i släkten till att börja med. Ikväll funderar jag på om jag ska ta mig ner till gympasalen för att litet tantgympa pass. Annars tänker nog jag köra lite övningar här hemma. Tack och adjö för mig. Puss


+


Monday. You. Bastard.

Hallå! Skrev ett inlägg igår kväll om min helg men tydligen publicerades det icke. Så typiskt när man väl tagit sig tiden att skriva ett långt och bra inlägg.. Men men. Nu är det så det är. Sitter iallafall i skolan just nu och väntar på att musiken ska börja. Är trött idag så jag vill bara att skolan ska sluta så att man får åka hem. Jaja, jag avrundar här. Puss!


dark chocolate

hej på er! har hittills haft en riktigt bra dag! som sagt så tog jag bussen till stan, där jag mötte upp elin och oskar. vi drog iväg till tuna park för lite shoppning. hittad dock inte mycket där, en hårmunk och elin köpte hårfärg. vi tog bussen tillbaka till stan när vi kände oss klara och i väntan på bussen hem till elin, gick vi en sväng i butikerna där. fick med mig en tröja där ifrån. nu har vi varit här hemma hos elin ett tag. har hunnit äta supergod mat, kött och potatisgratäng,riktigt gott! och nyss så färgade jag håret på elin! om en stund ska vi + oskar och oscar ta en sväng förbi ica för att köpa nåt gott till lite senare. hoppas ni haft en bra dag! puss

lördag 26 januari

Hallå gott folk! hoppas ni hade en bra fredag! jag hade en riktigt mysfredag med min Joakim! jag hade tänt att berätta lite om hur min dag ser ut idag-jag ska strax packa och göra mig lite i ordning, sedan ska jag, kl 12:28, ta bussen till stan för att möta upp min bästavän Elin! vi ska ta en tripp till TunaP för lite shoppningmys. sedan ska vi hem till henne och jag övernattar där! hur mysig lördag som helst! 
det var väl allt för mig för stunden. hör av mig senare skulle jag tro. hoppas ni får en bra dag allihopa! puss!
Jag älskar dig!

!!!


00:00 önska dig någonting


22:11

sjuk vad jag är trött i kroppen. körde hur hårt som helst på styrkan idag, riktigt kul var det! dom övriga lektionerna idag har bara rullar på fint. kom hem tidigt som jag brukar på onsdagar. har försökt att plugga lite spanska ett tag men nu har jag lagt det åt sidan, känns så ovärt eftersom jag inte känner mig på plugghumör. hade snart tänkt att lägga mig faktiskt, är riktigt trött och jag känner att jag behöver lite sömn. så jag tackar för mig!

Plugg..


dom senaste dagarna

Hallå folket. har inte blivit så mycket bloggande på ett par dagar. har verkligen inte varit sugen alls på att blogga. men nu ska ni få höra lite om min helg. Lördagen spenderades till största dels i stockholm, hos våra kompisar. vi åkte väl hemifrån runt 1, stannade för att äta lite när vi precis hade kommit till stockholm, grekiskt blev det, så himla gott! sedan iallafall kom vi fram till dit vi skulle. där hade vi det hur trevligt som helst, fikade, asgod mat fick vi, mycket prat och skratt, biljardspelande och massa mer. Söndagen åkte vi hem runt 1 och när vi kom hem så bytte jag om och tog mig en PW, riktigt hurtig. duschade och gjorde mig fräsch, kollade på massa gossip girl och moffade i mig en fet kebab tallrik senare på kvällen. 
 
denna måndag tycker jag har gått så galet fort. klockan är redan snart halv fem.. ska nu kolla lite på tv hade jag tänkt och sedan ska jag nog försöka mig på lite matte. har egentligen ingen lust alls att plugga. skulle bara vilja krypa ner i sängen och somna, hur skönt skulle inte det vara?!
har inte mycket mer att säga, så jag känner för att avruna här. hoppas ni haft en prima dag. vi hörs. puss!

-

jag ska fatta mig kort, är trött och har ej nån ork till detta egentligen. hade bara tänkt att berätta lite kort om min dag. skolan var som vanligt, förutom att både emma och melinn var sjuka, så det blev jag och elin som fick kötta igenom dagen med resten av klassen. nej men fredagarna är inte jobbiga, så allt rullade på bra idag. efter skolan skulle jag egentligen träffa min älskade, men stackaren har blivit sjuk, så det fick vi hoppa över. supertråkigt verkligen eftersom jag saknar honom så mycket.  iallafall, hela min eftermiddag och kväll har jag spenderat med datorn i mitt knä och massa gossip girl avsnitt. är helt inne i det just nu. jag har precis stängt ner det eftersom jag snart hade tänkt att sova, får fortsätta kolla lite imorgon om den tiden finns. för imorgon ska nästan hela familjen åka upp till stockholm för att hälsa på några vänner. vi stannar också kvar där över natten. himla kul ska det bli, har inte träffat dom på ett bra tag. nej men detta var väl allt för mig, hoppas ni haft en bra dag. nu ska jag stänga ner och försöka sova. puss och kram! /e

Och myset fortsätter. Fast, det skulle vara så mycket mysigare med sällskap..


Myser in helgen!


GoodStuffC

Nu är jag nyduschad och fräsch, känns riktigt bra! Ska nu ta och öppna engelska boken och läsa lite. Hur har denna dagen varit då? Upp och ner kan jag säga. Yes, så är det. Har egentligen inget mer att säga. Så jag slutar här.


Training


Grattis broder!

Idag är det min lillebrors 11 årsdag, ett stort GRATTIS till honom! Han har blivit så stor!

Skolan idag rullade på. Slutade kl 2 eftersom vi inte hade nåt mer att göra på elevens val, så jag och Emma tog bussen till stan och sedan bussen till ärla.

Sedan har det inte hänt så mycket mer under dagen. Somnade en stund när jag kom hem, ovanligt för mig, har aldrig kunnat gjort det. Sen som sagt har vi sju firat Jesper, ätit massa gott och så.

Detta var allt för mig. Vi hörs när vi hörs. Hade så bra? Puss.


15 januari 2013


22:22


Måndag

Hejsan hejsan. Har inte skrivit nåt här på några dagar så jag tänkte att det var dags. Idag är det måndag, start på ny skolvecka. Skolan rullade på som vanligt. Efter skolan åkte jag och Elin ner på stan en sväng, men blev inte kvar så länge, vi mötte Joakim och strax där efter tog vi bussen hem igen. Jag hann också med att träffa Anna en sväng, tog sällskap hem från bussen, trevligt det! När jag kom hem så hade mamma en överraskning till mig! Som ni ser i inlägget under så fick jag mina käraste hårprodukter! Jag ÄLSKR wen!!! Det är ju en balsam metod. Hade ju wen i somras och jag tyckte det funkade hur bra som helst! Sedan har jag haft ett uppehåll med det och kört en annan balsam metod. Men nu kör jag på wen igen-halleluja!

Har precis borstar mina tänder och lagt mig i sängen. Hade snart tänkt att stänga av teven och försöka sova, behöver sömn så att jag är pigg och glad imorgon. Hoppas ni haft en bra dag. Vi hörs imorgon. Puss!


Älskade WEN, tack bästa mamma!


Gulligaste broder och kusin !


10:10

Åååh... Jag skrev nyss ett lång inlägg som helt plötsligt bara försvann? Hur många gånger har det inte hänt för mig? Aja, bara bita ihop och försöka skriva allt igen.

Godmorgon på er! Blev inget bloggande igår men tiden och orken fanns inte. Skolan gick iallafall bra, en vanlig fredag så det finns inget att berätta om den. Efter skolan åkte jag hem till min älskade Joakim, eftersom han fyllde igår, 17 bast! så firade vi honom såklart och hade mysigt som vanligt!

Inatt drömde jag en riktigt konstig och lite läskig dröm så jag har vaknat lite till o från, jag är lite trött nu. Men idag vet jag inte vad som händer, kanske pluggar lite, stickar på mina sockor, städa, kolla på gossip girl, har verkligen fastnat i den serien! Ikväll ska jag och min familj iallafall hem till farmor och farfar för att äta. Farfar fyllde ju förra helgen och det ska firas nu.

Vad mer? Nej men detta var väl allt för mig just nu skulle jag tro. Hör av mig när orken och tiden finns. Hoppas ni får en bra dag allihopa! Puss!


-

Ska snart sova men först, ett litet inlägg. Bio, matte, engelska och spanska, så har min skoldag sett ut. Och jag har inte gjort nåt speciellt under resten av dagen. Myst med Sigge en hel del! Kollat lite på gossip girl nyss och nu är jag svintrött. Så ja, kort blev det! Skriver mer när jag har orken!


Gossip girl

Stannade hemma från skolan idag, kände min inte alls bra imorse så jag bestämde mig för att ha en lugn dag hemma. Har till större del av dagen kollat på gossip girl, så himla bra! Imorgon tror jag det blir skola för min del, iallafall som jag känner mig nu, vill inte vara hemma och ha tråkigt. Hoppas turen är på min sida! Ja, snart ska jag nog ta en dusch och sedan fortsätta att bara ta det lugnt. Nu hade jag tänkt att avrunda här, puss!


Tisdag

Första dagen i skolan gick bara bra trotts min ordentliga förkylning. Så kul att träffa klassen! Denna vecka kommer bli ganska skön. Imorgon slutar vi ca 12 och på torsdag morgon ska vi på bio. Naaajs!

Just nu ligger jag nerbäddad i min säng och kollar på tv. Ska sova tidigt idag, är dötrött. Haha gud vad tråkigt inlägg. Förlåt men så är det. Tack för mig.


04:58, kul att man vaknar nu.. Jävla förkylning.


2:29 PM

jag vet att detta år kommer bli riktigt bra, kanske till och med bättre än 2012. har allt jag behöver. MINA NÄRA OCH KÄRA. jag fyller 15 och faktiskt så har jag redan en del planer som är ganska stora. eller ja, en av dom största ligger fortfarande på is. förhoppningsvis blir det av. 

hej på er! hur mår ni? själv mår jag inte bra alls, är så himla förkyld.. har ont i mina öron och har ont i halsen. skolan börjar ju på tisdag så förhoppningsvis hinner det gå över lite iallafall. hela lovet har gått nu, tiden bara rinner iväg. jag känner på mig att denna vårtermin kommer gå ganska fort. gymnasiebesök, en vecka där vi bara ska vara inne i stan istället för praovecka (som det ser ut nu iallafall tror jag), massa kul med klassen och allt! snart är det sommar och sen går jag i nian.
 
 har inga planer för denna dagen. förmodligen kommer jag bara ta det väldigt lugnt och till större del ligga i min säng, kolla på film och försöka ha det mysigt. ska nog också sticka lite på mina sockor som jag tog hem över lovet, har inte stickat så himla mycket men det går sakta men säkert frammåt, så snart så är jag klar med dom. riktigt stolt är jag! ;) 
men ja, detta var väl allt för mig nu skulle jag tro. har ingen ork att skriva mera. hör förhoppningsvis av mig senare. ha en fortsatt bra dag. pussen!
 

Orkar jag skriva någonting om dagen? Nej. Tänker jag sova? Ja. Godnatt på er!


The Hobbit

hejsan! har inte blivit något bloggande idag men jag har helt enkelt inte haft lust och tid till det. men det enda roliga som finnt att berätta om min dag är väl att jag och min kärlek var inne i stan för att se på bio- The Hobbit- såå bra! vi åt också innan det på bk. supermysig eftermiddag och kväll. detta var väl allt för mig. hoppas eran dag har varit fin. puss!

 

hola amigos!

hur har ni haft det idag? jag har haft det helt okej. tog det väldigt lungt på förmiddagen, med filmer och annat. senare på eftermiddagen/kvällen så var jag och pappi iväg till ASK och gymmade ett tag. känns skönt nu i kroppen, har ju inte tränat sen innan jul och kan ju säga att träning är behövligt nu efter all julmat, julgodis och julmust.. 
 
hur ser min morgondag ut då? jo förhoppningsvis och så som det ser ut nu ska jag på bio med Joakim, Anton ska kanske också med. vi ska iallafall se Hobbit, får hoppas den är lika bra som det sägs. men ja, innan vi drar iväg till bion ska väl nåt annat göras, men vad det nu är har jag ingen aning om. bion börjar inte förrän kl 20:45, så jag har ju hela dagen på mig att göra nåt.
 
aja, nu hade jag tänkt att kolla på nån mer film, men vilken vet jag inte, får se vad jag hittar för nåt. hoppas ni har haft en bra dag! vi hörs när vi hörs. puss!

jag älskar dig♥


2 januari

Godmorgon. Vaknade för en liten stund sedan och är sjukt hungrig just nu. Ska snart upp och äta men först hade jag tänkt att skriva ett litet inlägg. Vad är det som händer idag då? Helt ärligt har jag ingen aning. Känner för att träna, så det kanske det får bli. Annars har jag ingen aning, får ta dagen som den kommer. Ha det bra, vi hörs senare.


mitt underbara 2012

år 2012 har nog hittills varit det bästa året. det har hänt så många olika saker, jättemycket nytt!
året började superbra! fick bra kontakt med en av dom viktigaste personerna i mitt liv- Joakim♥ lite senare blev vi tillsammans och nu har vi hållt ihop i lite mer än 9 månader.
 
 
jag åt min allra första slagstaglass! ;)
 
jag har konfirmerat mig! just då tyckte jag att det var så sjukt tråkigt! varje onsdag efter skolan satt man i församlingshemmet i stenkvista och ruttnade... men nu saknar jag tiden lite. på ett sätt var det så skönt att få vara där. 
 
jag har haft så sjukt kul i skolan med min underbara klass! 
 
och trotts att 2012 sommaren inte riktigt var som man hade hoppats när det gäller vädret så hade jag ändå sjukt kul!
hade en fantastiskt bra dag och kväll på rixfm festivalen med ett gäng härliga människor!
 
jag och mitt crew drog till stadium sportscamp, sommarens höjdpunkt! trotts att jag fick en redig sträckning i ryggen första dagen som sänkte mitt humör en del, så hade jag ändå kul. och alla härliga personer man mötte, saknar hela gruppen! MULTI 1!

jag har varit på liseberg och röjt! det var också bland det bästa i sommras, ÄLSKAR DET! ♥

 
klippte av MASSA slitet hår! lättnad!
 
jag har provat på hur det är att vara mamma för en vecka!
 
hart varit på bio en del, bland annat så har jag sett twilight med ett gäng härliga personer! en sjukt kul kväll!
 
hade en bra julafton med min kära släckt! 
 
nyårsafton, STORMYS!
 
och jag har haft mina bästa, fina och underbara vänner hos mig hela tiden. enormt mycket kärlek till dom!♥

 
detta är ju bara en liten del av hela mitt 2012. jag har varit väldigt glad, hela året! har skrattat sjukt mycket! och jag är så tacksam för att jag har så himla fina och underbara människor i mitt liv. år 2013 ska bli sjukt bra! ska hitta på mycket roliga saker, TAGGA! 

1 januari 2013!!

Hej allihopa! Förlåt för att jag ej bloggat någonting förrän nu, men jag har fullt upp! Igår som alla vet var det nyårsafton! Firade det här hemma tillsammans med familjen, Joakim och Kalle. Trerätters och massa mys! Hur underbart som helst! Och fatta att det är 2013 nu!!! detta år ska bli riktigt bra! Fast 2012 kommer bli svårslaget med tanke på hur mycket bra saker som hänt!

Denna dag har spenderats med min Joakim. Vi gick upp runt 12, åt frukost och sedan har vi bara tagit det väldigt lugnt. Var iväg och åt på pizzerian med Jakob och Kalle för ett tag sedan och ganska nyligen åkte Joakim hem. Jag ska snart ta en dusch tror jag och sedan kolla på nån film. Har också tänkt att jag ska göra nån slags sammanfattning av år 2012. Jag hade tänkt att lägga ut värsta bildbomben men det blir nog bara några få bilder.

Nu är det också bara denna vecka kvar och sedan börjar allvaret igen. Har några planer för veckan, bland annat att träffa min saknade Louise, bio förhoppningsvis och så.

Men ja, detta se väl allt för mig just nu skulle jag tro. Vi hörs lite senare, ska försöka få ihop nåt och 2012, så kika in lite senare. Hoppas ni haft en grym dag och en grym nyårsafton. Puss!