Sommarens höjdpunkt

 
De två bästa veckorna på hela sommaren! Har haft det så kul med min släkt och massa vänner, superfint väder har vi haft också! Har badat och solat i mängder, då det inte alls har varit några maneter i havet. Vi hat haft massa tävlingar och spelat sjukt mycket krocket och risk. åkt båt och fiskat, vi har haft jättehärliga och sena utekvällar, kvälls och nattdopp. En av dagarna åkte vi till bästa liseberg och som överraskning kom ellen och jonna dit också, den bästa dagen nånsin! hade riktigt tur med vädret då, inte alls så mycket folk, så vi slapp köa i flera timmar! min mor fyllde år, så henne firade vi, firade även min kusin johan som fyller 20 om bara några dagar. Dagen innan vi åkte hem så var det bryggfest, då man grillar, chillar, dansar till bra musik och har supermys nere vid bryggan. på bryggfesten uppträdde jag, min ena kusin, min lillebror och en kompis, vi sjöng! sedan dansade man sig sjukt svettig så det fick bli ett dopp där på natten sen när vi var klara. Ja det går inte riktigt att beskriva hur jävla bra jag mår med dessa människor och hur bra jag mår av att vara på tjörn, det är verkligen underbart! och det är inte långt kvar tills vi ses där igen, ska tillbaka för lite fest där borta i agusti, mys!
 

BONDELID

tack och bock bästa storebroder!
 

Hemma!

Hej! nu var det ett riktigt bra tag sedan jag bloggade sist. har varit på Tjörn i två veckor, så jag har inte haft tid att blogga. egentligen har jag inte det nu heller, ville bara skriva hej typ. nu ska jag göra mig i ordning och sedan dra mig mot bussen för en dag på stan med min bästa vän! saknar henne enormt! ikväll eller imorgon kan jag skriva om mina två veckor på västkusten och lägga ut en del bilder. han en bra dag så länge!

14e juli

Har haft en riktigt bra vecka! besökt huvudstaden (som ni redan visste), övernattat med superhärliga människor i alberga, badat i mängder, häng hemma hos mig med elin, joel och melinn, varit i malmköping med elin, oskar och edvin i ca 7 timmar för att sola och bada, kollat en del på pretty little liars. och idag ska jag packa packa packa. imrgon bär det av mot sommarstugan på västkusten, kommer bli så skönt att åka iväg en sväng. 

•Stockholm

Denna dagen har varit väldigt bra tycker jag! Fint väder och mycket skoj, sol och bad! Skulle ju besökt Skansen, men eftersom alla köer in dit var fleeera meter så skippade vi det och gick på grönan istället, inte fel det!!


8e juli

// från gårdagen då jag och några underbara vänner spenderade dagen tillsammans i det fina vädret //
 
okej.. ca en vecka sedan jag uppdaterade denna blogg.som sagt blir det inte mycket nu. under denna vecka har jag umgåtts mycket med Elin, har blivit en del häng på stan, mycket bad, cyklande, jag och Elin har fixat våra naglar tillsammans också! supernöjd är jag. imorgon är det tisdag och jag, mamma och jesper åker tidigt iväg för att spendera dagen i stockholm med kusinen och faster. får hoppas på fint väder så att det blir bad och sol och på eftermiddagen drar vi oss mot skansen för att sedan se på allsång och håkan hellström! kommer bli en underbar dag! och nu är det inte lång tid kvar tills vi åker till tjörn, har längtat så mycket! kommer bli så skönt att få komma bort lite!
 

#birthday