00:04

nu förtiden blir det inte så mycket skriva i min blogg, har inte orken för det, så istället blir det bilder. men denna gång hade jag tänkt att köra lite av varje. jag tycker veckorna går skapligt fort just nu, speciellt när man har kul! denna vecka har jag umgåtts med mina nära och kära, besökt vårdcentralen, hängt på stan, badat, cyklat i mängder (ca 7 mil på tre dagar, inte illa!!!), kollat klart på bästa one tree hill och mera!
 

#training


•Tjörn


midsommar 2013


SOMMAR

mitt sommarlov hittills har varit mycket upp och ner. stora förändringar, mycket känslor. jag tycker också att det inte har varit det finaste vädret... förhoppningsvis blir det bättre snart! under den tiden jag inte bloggat har jag hunnit med att besöka stan ett antal gånger, varit med mina finaste vänner, umgåts med familjen, besökt huvudstaden, mysiga utekvällar, sett Helena Bergström på min kusins avslutning bara någon meter ifrån mig, sprungit i spöregn, skrattat, ätit glass, badat, kollat på one tree hill i mängder, tränat och ja, mycket mer än så. idag cyklade jag hela 2,1 mil med min moder, hur duktiga är inte vi?
 
midsommaren är också planerad nu. den kommer spenderas hemma fram till eftermiddagen/kvällen, sedan drar jag till melinn där många fina vänner kommer vara, äta, bada, spela kubb occh annat. jag tror det kommer bli hur bra som helst, får hålla tummarna att vädret är det bästa!
 
nu hade jag tänkt att kolla på ett one tree hill avsnitt innan jag släcker och somnar. vi hörs när vi hörs. puss!
 

 

Nike Flex

Igår köpte jag ett par skor som jag så länge drömt om att få bära på mina fötter, ett par gul/gråa Nike free run. Dock när jag kom hem och provade dom lite extra så märkte jag att dom inte riktigt satt på det sättet jag ville... så idag åkte jag in till tuna park för att byta mina älskade skor till något annat. Bytte till ett par andra skor som passar mycket bättre och som jag också tycker är supersnygga, ett par Nike flex. Gillar färgerna på dom skorna och jag kommer använda dom flitigt!
 
 

❝you are the most wonderful person, no matter what❞


ge mig!

Espadrillos / Plattåskor / Nikesko / Boyfriend jeans / Ljusa jeans / Solbrillor / Vit tröja / Grå topp
 

Sommarlov

Godmorgon! Nu är det äntligen sommarlov och det firade jag in på ett riktigt bra sätt! Åkte in till stan efter avslutningen för att ha picknick i det fina vädret med några fina vänner. Sedan gick jag och Elin på stan en sväng i jakt på en klänning till Elin. Sedan åkte vi hem, fräschade till oss och sedan gick vi till Melinn, där även Tobias var. Vi chillade lite, spelade kubb och så vidare. Runt kl 17:30 begav vi oss med cyklar till sågarsvedet, där många andra härliga människor fanns. Supertrevligt var det!! Cyklade hem igen runt 22. Fatta att vi cyklade ca 16 km!!! Så duktiga!
Nu ligger jag vaken i min säng och Elin sover här nedanför mig. Vaknar alltid så tidigt pga ljuset.. Det blir så ljust i mitt rum så fort solen gått upp... Men men. Idag vet jag inte vad som händer, om det är fint väder så ska jag ta vara på det och vara ute idag. Vi får se.


fotbollsdag

Har haft en riktigt härlig dag idag, fotbollsdag och underbart väder. Jag, som många andra, hejade och peppade C-spåret, tyvärr kom vi sist i fotbollen men först i dragkampen, jihaa! men jag tycker verkligen att alla kämpade på riktigt bra! och som ni ser på en av bilderna nedan så har jag fått en sån sinnes snygg bränna i nacken/ryggen.. Svider lite gran just nu men det lägger väl sig.

Lördag, 1a Juni

Jag som steker i solen // Åt glass med mina fina vän // Lite nytt // Var ute i kvällssolen // Alla vi som serverade på niornas middag // Fixade inför middagen // Sola, igen // Mina duktiga flickor som sprang lunken! 
 
Herregud, denna veckan har gått hur fort som helst.. Inte alls långt kvar nu! Iallafall så har veckan varit riktigt bra tycker jag, trotts lite tråkigt väder några dagar.. Har hunnit bli klar med exakt allt i skolan, känns så skönt att inte ha något jobbig som tynger på axlarna och som stressar en till döden. Har haft lunken och en liten vandring, kollat på film och bara chillat runt. I torsdags serverade jag och några andra härliga människor på niornas middag, var riktigt kul att se alla fina och uppklädda. Och eftersom vi var i skolan några timmar extra, fick vi ledigt hela gårdagen. Så då passade jag på att åka in till stan där jag mötte upp Elin, för att gå runt och leta efter något att ha på skolavslutningen. Hittade en fin klänning som är ett alternativ, annars kommer jag ha shorts och nån fin tröja till.. När vi var klara gick vi och köpte glass och sedan drog jag mot bussen för att åka hem. La mig och solade en strund, gick in och tog en dusch och sedan kom Joakim. En riktigt bra fredag!
Idag ska jag kanske gå ner till åsborgen och kolla på min broders match, sen ska jag in till stan en sväng med mamma.Och om det är fint väder kanske jag lägger mig ute och solar en sväng. 
 
Jaja, nu tackar jag för mig. Puss