31a mars

Glad påsk lite såhär efter. Har inte blivit nåt bloggande på ett tag, men det har varit full rulle denna helg! Åkte hit till mormor och morfar i fredags, supermysi att träffa goa släkten igen. Har varit ute hur mycket som helst, spelat fotboll i mängder, varit på lekplatser, promenerat, ja listan kan bli lång! Vi har ätit massa god mat och en hel del fika och godis också.. Känner att jag behöver komma igång med träning på riktigt nu alltså.. Får sätta igång och börja komma ut och springa, nu när det mesta av snön på vägarna är borta. Och idag har vi varit iväg och badat i badhuset, riktigt härligt var det! Hoppade ifrån 7,5m (!!!), är stolt över mig att jag gjorde det, är rätt så höjdrädd annars när man är "fri" så att säga. När det gäller karuseller och berg&dalbanor så funkar det prima att vara högt upp!

Nu känner jag mig riktigt slut och trött i hela kroppen. Blir att ta det lugnt resten av dagen! Och imorgon ska vi besöka Ikea en sväng här, älskar Ikea så det ska bli mysi att gå runt där, förhoppningsvis hittar jag nåt som man kan få med sig, är dock inte ute efter nåt stort. Efter det bär det av hemåt till lilla, mysiga Ärla. Ska bli skönt att komma hem till sin egna säng, där man sover som bäst! Och fatta att vi har en hel veckas lov nu framför oss! Underbart!

Nu tackar jag för mig och mitt inlägg jag skrivit. Hoppas ni haft en bra dag och påskhelg!


Chillar

- Med livet i skåprummet. Har precis haft sista lektionen och nu väntar vi på mat. Efter det är det disco här på skolan och sen bär det hem!


23:54

har ont i hela ryggen, ont i båda benen, ont lite överallt... men men, ska inte klaga. denna dagen har varit väldigt bra måste jag säga! roligt besök på rekarne, träffade min fina pojke och några av hans klasskompisar på BK så jag satte mig och åt med dom, mycket trevligt! jag, emma och några av killarna från klassen gick till ask för att gymma. åkte hem med halv tre bussen, kom hem och la mig i sängen och kollade på gossip girl. så har min dag sett ut. och vädret! måste bara säga att det är för underbart med sol och värme!!!
och imorgon är det sista dagen i skolan innan lovet, ska bli så skönt att ta en veckas ledigt ifrån allt. morgondagen blir inte jobbig direkt. svenska, no och matte, sen disco disco disco!!
 

 
Hej på er! lovade förut att jag skulle skriva ett inlägg senare, så nu tänkte jag skriva lite om hur min helg har sett ut.
 
Fredag: efter skolan åkte jag, Melinn, Elin och Emma hem till elin för att göra oss i ordning, för att sedan kunna åka på bio med några killkompisar. hade jättetrevligt med alla och bion var väl helt okej, inte den bästa. tog sedan kvällsbuss hem.
 
Lördag: startade med att min älskade Joakim kom hit och var här under hela dagen, super! den avslutades med att att jag åkte hem till Elin där Emma och Melinn också befann sig. hade verkligen en riktigt bra kväll/natt där. mina bästa bästa vänner, vad jag älskar doom så mycket! 
 
Söndag: jag vaknade upp hos Elin, blev dock inte kvar där länge. behövde åka hem så att jag kunde duscha och fräscha till mig för att sedan kunna åka in till stan med Joakim. vi firar 1 år tillsammans idag, så det fick bli lite bowling och äta på stan. tyvärr hade Joakim träning idag, så det blev inte så himla länge. har hunnit fixa lite mer på mitt rum med pappa, så nu börjar det arta sig. 
 
men jag kan säga att denna helg har varit väldigt bra! fått umgås med dom som står mig närmast.hoppas ni haft en lkika bra helg!
imorgon börjar en ny skolvecka, men inte vilken som helst utan en dag kortare skolvecka + att vi ska på gymnasiebesök, ha disco osv. så denna vecka blir nog bra! tyvärr är det lite plugg som ska göras, men men...
 
nej nu ska jag stänga av datorn och lägga mig tror jag, mår inte så bra, är sjukt trött och har ont i huvet, så behöver nog sömn. vi hörs när vi hörs. ha det så bra. puss! /e

1 år

Har inte bloggat på ett tag.. Tyvärr kommer det inte ett ordentligt inlägg förrän ikväll. Nu ska jag snart sätta mig på bussen och åka in till stan med Joakim. Vi hörs sen! Puss!


21 mars 2013

hejsan! har inte blivit mycket bloggande på de senaste dagarna tyvärr. har haft mycket att tänka på när det gäller skolan och så har jag inte varit i form, har helt enkelt inte haft tid och ork. men nu hade jag tänkt att skriva ett litet inlägg. igår var jag hemma ifrån skolan på grund av att jag inte mådda bra.. ont i halsen med mera. så då när jag var hemma passade jag på att plugga en del. har verkligen ångest och är sjukt stressad när det gäller plugg just nu...
idag har jag varit i skolan, gymnasiebesök med mera, en chill dag! efter skolan gick jag runt på stan med mina flickor och kollare runt i butiker och fikade. mysigt mysigt!
nu ska jag gå ner på mitt rum snart och lägga mig i sängen med engelska boken, har prov imorgon och jag har ej pluggat nåt till det. 
haha detta inlägg är nog det tråkigaste och fulaste jag skrivit tror jag, men så får det bli nu. hoppas ni haft det bra, vi höres! puss

Finsnusdosan



Söndag

I väntan på pappa tänkte jag skriva ett litet linlägg här. Vi ska iväg till Elgiganten för att köpa bland annat ett väggfäste till min tv som jag ska sätta upp på väggen, då blipper jag den klumpiga bänken som den står på just nu, så det kommer bli luftigare och snyggare! Har också hunnit sätta upp två fina hyllor ovanför min säng, där jag ställt lite ljus och annat. Vill fortfarande göra lite mer ändringar i rummet men det får bli lite i taget. Skulle vilja ta bort lite hyllor som jag har och så skulle jag vilja ha en ny lite ljusare ooch mysigare matta,  lite nya fina tavlor, lite fina kuddar med mera. Ja, det finns mycket som kan förbättras med mitt rum!
 
Imorgon är det skola igen, är inte allt sugen på det... Lite söndagsångest just nu. Har ej gjort min so/sv uppgift som jag skulle börjat med nu i helgen, men kanske gör det lite senare ikväll, eller så får det bli imorgon. Skulle ha tränat idag, men har helt enkelt varit för slö för att ta mig ut. Får skärpa till mig på den fronten. 
 

10:43

Godmorgon folket! Hur är det med er idag? Med mig är det tipptopp! Har precis ätit frukost med Elin och ska väl snart börja göra oss i ordning. Vid lunch drar jag hem till min fina kille, supermys!

Gårdagen måste jag säga blev bra! Slutade kl 2, tog bussen hem för att släppa in Kalle och lämna Jakobs mobil och sen drog jag och till Emma, där Melinn och Elin också var. Vi gjorde oss i ordning inför discot som vi höll för ärla skola. Allt gick i stort sätt bra, bara det att det inte kom fullt så många barn på andra halvan. En stor besvikelse på några i klassen som inte dök upp och som lämnade discot pga "för lite fritid"... Men men, det var så det blev och finns inget vi kan göra åt det nu. Allt gick ändå bra tycker jag.


14 mars

Hej på er! Hade bara tänkt säga att min dag har varit väldigt bra! Så himla skönt att vara på ungdomens hus! Och att börja 09:00 och sluta 14:15 är underbart!

Ska nu gå ner till min säng och lägga mig där, kolla på tv och bara ta det lugnt. Är riktigt trött så ska försöka somna tidigt. Hoppas ni haft en bra dag. Puss!


Ungdomens Hus

HejHej bloggen min! Idag har jag haft en riktigt bra dag! Jag och min klass har varit på UH idag. Kommer även vara där imorgon och på fredag! Har haft det riktigt chill, pratat om framtiden och gymnasieval och lite olika inriktningar och så. Så himla bra att få mer inblick i de olika valen som finns. Men som sagt, det är inte slut är. Ska dit och chilla två dagar till! 
 
Nu ska jag ta och äta lite pannkakor och sedan ska jag kanske påbörja en So/Sv grej. Hatar So så hårt, på riktigt, det är fan det värsta änmet som finns. Hatar alla dessa stora skrivuppgifter som vi alltid har i So... Får aldrig göra nåt kul. Jaja, nu ska jag äta. Puss!
 

22:00

Tisdagen är över och snart är det onsdag, det innebär framtidsdagar, lite sovmorgon och slutar ca 1 timme tidigare, riktigt fett! Ser verkligen fram emot det!

Denna dag har iallafall varit bra. Finns i stort sätt inget att berätta om själva skolan, förutom att vi hade författar besök, det var riktigt intressant. Efter skolan åkte jag en sväng ner på stan för att köpa ett par byxor, ett grönt linne (som jag kan ha till discot som våran klass ska hålla för ärla skola på fredag) och ett puder.

Nu ska jag snart släcka min lampa och stänga av teven för ett försök till sömn. Är trött och vill sova. Vi hörs. Puss!


Måndag

Hejhej. Ska fatta mig kort, har no som ska läsas. Dagen har varit seg tycker jag, i skolan hände det inget speciellt. Efter drog jag, Emma, Melinn och Elin hem till Emma för att plugga, har no prov i morgon + spanska prov, inte härligt som fan. Men onsdag - fredag blir det chill! Framtidsdagar, börjar kl 9 och slutar 14:15, riktigt härligt!


Världens gulligaste!


17:58

Hej folket! Hoppas ni hittills haft en bra dag. Jag kan säga att detta har varit den tråkigaste på länge.. Mina kusiner skulle kommit idag, men Johan fastnade på en fotbollscup och Edvin ligger hemma i Stockholm och är sjuk, däremot har min moster kommit hit, trevligt att få träffa henne igen! Så ikväll blir det att kolla på Melodifestivalen med familjen och Mia, men det blir mysigt det. Och jag saknar min fina pojk, om ändå Joakim var här, skulle vara mys!
Nej nu ska jag gå upp och kolla om maten är klar, hungrar ihjäl!!

love


5,6,7,MARS

Hej på er! Blev inget bloggande igår, var i Romme hela dagen och åkte skidor. Var ju första gången för mig och skitkul var det! Dock hände en liten olycka för mig så blev imte mycket åkning i slutet, då jag satt inne och mådde skitdåligt. Hade förresten namnsdag igår också!
 
Idag, trotts att jag fortfarande inte mådde helt bra, åkte jag iväg till skolan. Funkade faktiskt helt okej att vara där, tog en värktablett på morgonen, så att jag skulle vara hyffsat pigg under dagen. Hade ju älsklingGöran på en lektion, och det gjorde allt mycket bättre!
 
Efter skolan har jag bara tagit det lugnt, ätit kebab! Runt kl 18 åkte jag, mamma och Jesper till Tuna Park för att fixa lite grejer. Bytte bland annat ut mina RayBans som jag fick i födelsedagspresent till den modellen jag ville ha. Köpte också en ny skinnjacka som jag kollat på ettt tag, riktigt snygg är den!
 
 
Detta är lite av mina fina presenter!
RBP2140 Av familjen
Escada - Cherry In The Air Av familjen
Två fina t-shirtar Av min fina pojkvän
+ pengar av mormor & morfar, farmor & farfar.
Har inte fått än från mina kusiner, och mostrar.
 
Min nya jacka!
 
Bilder ifrån min födelsedag + Romme
 

 

Detta blir bara en snabbis

Har haft en sjukt bra födelsedag! Fått umgås med mina närmaste! I skolan och jag vara med mina bästisar och klassen, efter skolan åkte jag hem till världens finaste pojke och nu på kvällen har jag firat med familjen och farmor och farfar. Fina presenter har jag fått, men dom visar jag nån annan gång + då kommer det också upp bilder från idag, tidigast torsdag för imorgon har jag ej tid. Ska ju till Romme med skolan, jiihaa! Så nu blir det sova för min del, ska upp ca 5 imorgon för att hinna med frukost, packa osv. Godnatt gott folk!


Jag är 15 ÅR!


3 mars

Godkväll på er. Har haft fullt upp idag måste jag säga. Jag och Elin tog oss en promenad till Tuna park där det blev lite shopping. Fick med mig en enkel T-shirt och ett skärp. Efter det kom mamma och hämtade upp oss, vi åkte och lämnade Elin och fortsatte mot Ica maxi för att handla. Kom hem ett tag senare och därefter åkte jag, pappa och Jakob till gymmet för att träna lite. Känner mig så duktig som tränat en hel del denna vecka!!! Så fort vi kom hem från gymmet gick jag en sväng till Alex och grabbarna som var där för att hämta ett par skidglajjer som jag ska låna när vi åker till Romme på onsdag!!! Jiiha, kommer bli fett! Duschade därefter och nu tar jag det väldigt lugnt och kollar på tv. Hoppas ni haft en prima dag! Puss!


Dag 10: Något som gör mig lycklig

Det är givetvis mina nära och kära! Mår alltid bra med dom! Och sen gör sommaren mig också lycklig! Ledighet, hitta på olika saker och så vidare.

Detta var min sista "dag". Skulle bara göra upp till 10.


BÄSTA, BÄSTA ELIN!

Godmorgon! Ligger vaken här i Elins säng just nu, tror däremot att Elin sover, men ska låta henne göra det ett tag till! Gårdagen blev riktigt bra måste jag säga! Kom hit runt tjugo i nio kanske, kollade på melodifestivalen, gick en sväng till Ica sedan runt kl halv elva, köpte mango och ananas. Somnade ganska tidigt faktiskt, men det var riktigt skönt! Har iallafall skrattat hur mycket som helst! Man måste bara älska våran humor!!! Nu ska jag avrunda detta inlägg. Vi hörs senare. Puss!


Linje 8

Har nu satt mig på bussen med bra musik i öronen och är på väg mot bästa Elin! Kör en liten spontanare och sover där inatt! Supermysigt!


Dag 9: Om jag hade 3 önskningar

Om jag hade haft tre önskningar... En önskning är lätt att jag inte skulle ha lockigt hår, utan platt hår! Det är nåt som jag VERKLIGEN vill.. En till önskning är nog att jag skulle ha mer pengar, vem önskar sig inte det liksom?! Sen önskar jag att jag ska få ha lycka och kärlek i resten av mitt liv! 

good morning world

Ligger fortfarande kvar i sängen trotts att det var ett tag sen jag vaknade. Men ska nog snart gå upp och äta lite frukost för jag dör av hunger. Och vad ska jag göra idag? Jo jag hade tänkt att träna nu på förmiddagen, så får vi se vad som händer senare.

Bild från fredagsfikat igår med klassen!


Dag 8: Favoritlåt

Jag tycker väldigt många låtar är bra! men om jag ska välja några stycket, klarar inte av att välja en.
 
Panda Da Panda – Spegelen
 
Rebecca & Fiona – Bullets - Nause & Adrian Lux Remix Radio
 
Imagine Dragons – On Top Of The World 
 
AKI – När solen går ner
 
Kartellen – Ställ dig upp
       
Movits! – Sammy Davis Jr.
 
 
 
 
Ja, detta är bara några av alla låtar som jag gillar skarpt!