new in

//H&M//
dessa två fina bikinis fick jag med mig hem från stockholm, tycker verkligen om dom båda, riktigt fina! hittade faktiskt inte så mycket där, förutom ett par shorts som jag inte köpte?!? ångrar mig lite att jag inte köpte dom, men det lär väl finnas sånna tills nästa gång jag besöker stockholm.
har iallafall haft en bra dag med mina bästa vänner, dagen bjöd på underbart väder också!
 

friday i'm in love

Hej underbara fredag! snart ska jag börja fixa mitt hår, packa i ordning och hoppas på att maten här hemma inte blir allt för sen. ska ta en buss till stan och sedan vidare till Elin för övernattning men henne och mina två andra tjejer! imorgon blir det upp tidigt för oss så att vi hinner göra det vi ska innan tåget går, kl 10:07. som sagt, vi ska till vår kära huvudstad Stockholm för shopping!
denna dag har varit hur chill som helst, buffert - göra vad man behöver. sedan simma och sluta efter det, kl två. nu har jag varit hemma ett tag, ganska precis kommit ur duschcen. hoppas ni har en toppen fredag och att ni får en toppenhelg! 
 

torsdag, 23e maj

Hej på er och sorrysorry för den sämta uppdateringen.. säger hela tiden att jag ska förbättra mig och det ska jag, dock inte just nu kanske. har lite kvar i skolan som behöver göras och jag prioriterar det för bloggen! det är ju inte alls mycket kvar nu. imorgon har vi buffertdag och sedan ska vi till parkeknbadet för att simma, nästa vecka är det en liten vandring på måndagen, på onsdagen är det lunken, torsdagen ska jag servera på niornas middag, på fredag är jag ledig, måndagen därefter är det fotbollsdagen och sedan ska vi väl ha någon spårdag också!  dom vanliga lektionerna kommer nog också vara ganska chill, kolla film, städa i ordning och så, göra klart det sista liksom! så himla skönt nu, och fatta sen, 10 veckors lov?! underbart!
och nu i helgen ska ju jag ta en tripp till huvudstaden med mina brudar för shopping, kommer bli toppen! ska försöka hitta nåt fint att ha på avslutningen, där är det nog ganska lätt eftersom det finns så mycket, jämfört med här, i esklistuna.  
 

❝Taggar sönder!❞

Denna helg har bestått av mys med min Joakim, plugg, plugg och åter plugg. Hann sitta lite ute i solen idag också innan molnen kom och täckte hela himlen.... Vet inte riktigt vad jag ska skriva här, men eftersom min uppdatering ligger på botten så tänkte jag att jag ändå kunde lägga upp ett litet inlägg.

Nu är det bara en riktig skolvecka kvar typ, sen kommer det inträffa lite roligare saker, så som fitbollsdag, lunken, spårdag och så vidare. Behöver bara kämpa denna vecka, sen är allt gjort. Halleluja!!!


air max

hur underbart skulle det inte vara att ha ett par av dessa godingar? 
 

15e maj

Har inte blivit mycket skrivande här på sista tiden, sorry sorry, ska försöka bättra mig. verkligen!
det som har hänt under tiden jag varit borta är att det har varit långhelg, jag har sovit i husvagn med brudarna, mycket snack, prommis, ja helt enkelt supermys! premiärbadat, jag har klippt mig, kollat på fotboll, varit med Joakim, gjort en del so, hängt på stan, varit i skolan, kollat på one tree hill och massa mera som jag inte orkar rabbla upp. 
och tänk att det är bara tre (!!!!) veckor kvar tills skolan slutar. under dom veckorna händer en hel del. Besöka huvudstaden för shopping, fotbollsdagen, lunken, servera på 9:ornas middag, ha kompledigt en dag, spårdag, någon dag till att fixa 9:ornas klassrum, göra de sista när det gäller skolarbete m.m. så dom är tre veckorna kommer gå så fort! ser verkligen fram emot sommaren och ledigheten, liseberg, grönan, chilla runt med mina fina vänner, pojkvännen, familjen, släkten. besöka tjörn och stugan, bada och sola, ja allt som tillhör sommaren. fifan va lovley!

7 maj

Gud vad tiden rinner iväg, bara 29 dagar kvar till skolavslutningen, varav ca 16/17 är skoldagar. Ska bli så underbart med lov! Och hur vädret är nu?! sinner vad skönt det är!
Har inte skrivit någonting på ett tag, men kan väl säga att det inte hänt så himla mycket. Har varit på vårdcentralen och ssjukhuset på grund av mina fötter.. har fått tillbaka smärtan i dom. Så nu hoppas jag verkligen att jag får reda på vad problemet är! orkar inte ha ont längre.
annars då. skolan rullar väl på bra, inte så mycket kvar nu. går bara halvdag imorgon, ledig på torsdag och fredag. 
nej men detta inlägg fick bli såhär kort idag. Ha de bra!
 

OTH


MCMXCVIII-III-V

Hejsan! Det var ett bra tag sen jag skrev här. Kan säga att jag ej haft någon ork till att skriva + att jag har inte haft nåt att skriva om... Men ja, har blivit frisk sen sist iallfall, vilket är riktigt skönt. Tillbaka i skolan! Var ju valborg igår också, den spenderade jag med Melinn och Elin och några av våra fina killkompisar som vi inte brukar träffa så ofta,mys! och idag har vi alla haft ledigt, riktigt skönt verkligen! har egentligen behövt plugga massor till ett no prov som ska vara imorgon, men vem har orken? inte jag iallafall! men nej, ska väl läsa igenom lite och hoppas på det bästa - håller tummarna! 
Annars då? Skolan ser ju ut att bli riktigt chill dom sista kommande veckorna, bara 35 dagar kvar ju tills skolan slutar, och då är ju inte alla dagar skoldagar. det är ju helger, lediga dagar, fotbollsdagen och så vidare. Jag verkligen längtar till sommarlovet och att bara få leva livet. Underbart!