00.01

Hej på er! Var ett tag ses sist! Sitter just nu uppe med mina två kusiner Edvin och Johan. Ingen av oss är trötta så vi kollar på nån film. Kom hit till mormor och morfar idag runt halv tre, så himla skönt att kliva ur bilen efter tre timmars åk. Denna helg ska vi fira lite mer jul och fira min kusin Elin. Är så himla kul att se alla igen, var tre månader sen sist.

Jag har inte riktigt hunnit blogga om hur mitt lov har sett ut hittills men det gör jag någon annan gång. Ska fortsätta kolla på film och ha det mys. Tänkte bara säga hej liksom nu när jag har lite tid. Kommer som sagt försöka göra ett inlägg där jag sammanfattar hela året.
Puss och godnatt på er!!

16 december

Hej hej!! Nu är det bara ca en vecka kvar till julafton och bara fyra dagar kvar till lov! Fattar ni hur jäääävla fort det går? Har bara handlat en ynka julklapp också, hehe.. Men resten blir inhandlat i veckan. 

I fredags var det ju lucia. Någonting som jag inte hade sett fram emot med tanke på att det var minklass som höll i luciaframträdantet på våran skola. Som tur var gick det bättre än förväntat! På kvällen höll vi i ett luciadisco i Ärla skolschemat det gick väl mindre bra..
I helgen har jag firat min bror som fyllt 17! Edvin, Johan och Mia var här vilket var supermys! Har tränat också.
Idag är det måndag och just nu sitter jag i köket. Väntar på att mamma ska prata klart i telefon så att vi kan börja planera julen mer ordentligt, när vi ska handla de sista julklapparna. Håller också på att fundera på om jag ska göra ett inlägg där jag sammanfattar detta år? Såg att min kompis Elin gjort en sammanfattning om januari, februari och mars på hennes tumblr. Känner att jag också vill göra det men hela året samtidigt. AA vi får se vad jag hittar på.

Nu ska jag återgå till mitt. Ha det bra så länge!!



1838



OTH

Har legat nu här i sängen ett tag och kollat på bästa One Tree Hill. Får aldrig nog av det!!
Idag har jag varit på stan med mamma, pappa och Jesper. Handlat och kollat på julklappar och så. Efter det åkte vi och kollade på när Jesper hade bandy match. Riktigt kul att se hur duktig han blivit på att åka skridskor. Sedan har vi haft middag här med våra grannar, mys.
Ska nu försöka sova. Imorgon ska det pluggas, städas och tränas. Ha det bra. Godnatt och sov gott!



Fredag

Ännu en till vecka har gått. Så jävla skönt! Inte alls lång tid kvar tills lov, kommer bli underbart. Denna vecka har vi haft tre prov, två stycken spanskaprov och ett engelskaprov. Känns skönt att snart få sina betyg och vara ett steg närmare gymnasiet. 
Denna helg ser ut som så att jag ska träna, städa, plugga och så får vi gäster imorgon. Ikväll ska jag kolla på idol, min kusins flickvän ska vara med och dansa där! Idag kom ju första snön också och jag känner redan att jag har tröttnat. Vill ha sommar...



Dessa tröjor!



1a december

Nu har ännu en helg gått och jag känner att jag gjort massa nytta. Städat, julpyntat, handlat, pluggat, tränat, bakat lussebullar med mamma, Jakob och Emil och kollat på oth en del. Känner att jag är hyfsat redo för en ny skolvecka. Den är ju bara tre kvar så jag ska kämpa det sista. Betygen sätts snart för denna termin så jag måste göra klart allt.

Har nyss ätit supergod mat och ska nog snart lägga mig i sängen och kolla på lite mer oth innan jag ska sova. Ska försöka somna tidigt, känner varje morgon nu när det är mörkt ute hur jobbigt det är att gå upp.. Vill bara ligga kvar och sova ett tag till. 
Nej men detta var väl allt för mig, puss och hej!