29e november

tänk att på söndag är det 1a december och 1a advent! ser verkligen fram emot att ha julmys och fint här hemma och äta choklad från min julkalender. nu är det ju inte långt kvar till lovet, tre veckor. ser verkligen fram emot att bli klar med allt skolarbete för denna termin, bara få ta det lungt i några veckor och samla kraft igen. vi har några prov och inlämningar kvar så jag kan inte riktigt pusta ut än.
 
kom hem för en stund sedan, har varit ute på promenad med Melinn, vi gick i ca 1 och halv timme vilket var riktigt skönt. har nyss duschat och nu ligger jag i sängen. är riktigt trött så jag känner verkligen att jag behöver somna tidigt ikväll trotts att det är fredag. ska nog kolla nåt avsnitt av oth innan.
 
 

vill ha!

 

21 dagar sedan..

Kan ju verkligen säga att jag inte är den bästa på att blogga.. Mitt senaste inlägg jag skrev var för 21 dagar sedan, inte bra Ebba..! Jag tar mig aldrig tiden till att skriva tyvärr. Men under dessa 21 dagar har jag varit i skolan de flesta dagarna, kämpat mig igenom lektionerna. Jag har haft höstlov då jag umgicks med familjen, mina vänner, hängde på stan, kollat One Tree Hill (andra omgången jag ser säsongerna), firat kusin och faster. Jag har varit på gymnasiemässa med niorna, sett en riktigt kass teater, haft kulturdagar i skolan som nu är klara, bokat klassresa till Budapest den 21-25 maj 2014. Ja, detta är inte allt som hänt, men ven har orken att rabbla upp allt? Inte jag iallafall.
Och kan ni fatta att det bara är 37 (!!!!!!) dagar kvar till julafton och ännu mindre till lov?? Aaa vad tiden går fort! Längtar ihjäl mig! Och så börjar det dra ihop sig till lucia som jag och min klass ska hålla i i år... Kan ju bara säga att det kommer gå sämst! Men ja, vad gör det om hundra år? 
Planerna för denna helg är att plugga, träna och förhoppningsvis umgås med mina vänner ikväll! Och planerna för nu är att jag ska gå upp och äta frukost - hungrar ihjäl...
Hejdå!